Росія вимагає з України 3,2 млрд грн.

Чи вважаєте Ви, що, виходячи з  міждержавної  практики, за боргами (навіть) приватних компаній (ЄЕСУ), якщо ґарантом виступала держава (Кабінет міністрів Україні при прем'єрі Лазаренко П.І.) відповідати ПОВИННА держава Україна ???????????


ПРОЧИТАТИ УХВАЛУ СУДУ   >>>>>   ТИСНИ


24%, 6 голосів

0%, 0 голосів

64%, 16 голосів

8%, 2 голоси

4%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Київська школа відкрила музей Василя Стуса.

 Я розпочну словами відомого в Україні кобзаря Тараса Компаніченка: 

"... - район Академмістечка у Києві, де ми жили, був своєрідним українським центром. Колись там жив поет Василь Стус та історик Ярослав Дзира. Обоє боролися за те, щоби школа №200 залишалася українською. І ця українська школа таки дала добрі плоди. З неї вийшли: Олександр Піпа з гурту «ВВ», Сашко Ярмола і Володимир Шестюк iз «Гайдамаків», історик мови Оксана Суховій, літературознавець Олександр Федорук, який досліджує Пантелеймона Куліша, а його брат Ярослав Федорук працює у Львівському відділенні Інституту української археографії та історіографії ім. М. Грушевського, та багато інших."

До чого це я?

Сьогодні, 5 вересня, діти Спеціалізованої школи № 200,  по закінченні тривалих досліджень і кропіткої праці по збиранню документальних матеріалів, змогли, нарешті, достойно віддячити своєму "хрещеному батькові" і урочисто відкрили музей Василя Стуса.

На відкритті музею були присутні Люди - ОСОБИСТОСТІ, які ВЖЕ є частиною НОВІТНЬОЇ ІСТОРІЇ УКРАЇНИ (дисиденти Євген Сверстюк, Василь Овсієнко, Олесь Сергієнко). Були син Дмитро Васильович Стус і дружина Валентина Василівна Попелюх. Але жодна газета, жодне  видання, ніякі "засоби масової інформації" не висвітлювали дану подію і жодне ПОЛІТИЧНЕ ПАДЛО....чи представництво МІСЬКОЇ ВЛАДИ не виявило бажання, чи просто не зволило взяти участь у такому "негучному" заході. А може воно й на краще?

Все у цьому світі має СВОЮ ВАГУ! Тому згадаю Стуса його ж словами:

Я вже як мертвий — пам’яттю проріс,
немає Василя — є тільки згадка,
їй краще, адже їй нема і вадки,
я ж геть змарнів — один, як кажуть, ніс
стирчить і вже. І серцем перетлів,
бо обболів за весі всі і гради,
хоча й собі не можу дати ради
жарина біла ув огні огнів.
А все ж я є. Хоч і напівживий
та в спогадах є плоть моєї плоті,
так і живу — зі світом у комплоті,
довкола мене — обрій гробовий.
А я живу. Агов, мої брати.
Агов, сестрове! Сни біжать струмками
і кожна дума-думочка — за вами
і кожен із братів твоїх — то ти.

Що тебе клясти, моя недоле?
Не клену. Не кляв. Не проклену.
Хай життя — одне стернисте поле,
але перейти — не помину,
дотягну до краю, хай руками,
хай на ліктях, поповзом — дарма,
душу хай обшмугляю об камінь,
все одно милішої нема
за оцю кремезну і ледачу,
за мовчазну, за прокляту, за
землю ту, якою <тільки й значу>
і якою повниться сльоза.




Опозиція і влада в Україні: знайти десять відмінностей

Абсолютно чудова АРҐУМЕНТОВАНА стаття (а не бла-бла-бла-, як полюбляють наші пАлітики)

ЧИТАТИ ВСІМ >>>>>>Опозиція і влада в Україні: знайти десять відмінностей


Клоуна ВалЄру в Депутати!

uhmylka Знаю Валеру вже дуже давно, як і кожен мешканець Києва. Прикольний, привітний, спокійний... Жодень вихідний на Хрещатику не обходиться без його дотепного жартівливого театралізованого жанглерства.

Це як треба було ДІСТАТИ людину, щоб Валеру "прорвало" ??? 

Валера, сонечко, всі Кияни за тебе!kiss


Вбито організатора проплачених мітингів!

Відомий організатор проплачених мітингів знайдений мертвим

Єдине, до перегляду відео ---

Коли хтось робить заяву на всю країну "Мене завтра Моня вб"є", то не думаю, що ТУПИЙ Моня відразу піде ВБИВАТИ!

Кому була вигідна резонансна смерть цього чоловіка?

Соціологічні дослідження як теорія брехні

Кажете, немає третьої сили? Є тільки ПР і ОО ?

Кажете, що не ВАРТО голосувати за третю силу --- за "Свободу", УДАР чи інші, хай маленькі, але ДУЖЕ ПАТРІОТИЧНІ сили?  Може брати Капранові і Шкляр (Українська платформа «Собор») - це проект ПР? Може це регіонали ВИКИНУЛИ із списку, як непотреб  Стецьківа та Донія і тепер вони --- самовисуванці help --- така Вами ненависна ТРЕТЯ СИЛА!? 

Може і Юрій Шухевич, якого так кляли і проклинали за його "нелюбов" до ЄДІНОАПАЗІЦІЙНОЇ святоЇ, за вказівкою ПР добровільно віддав свій округ Донію (як молодому, незаплямованому  і перспективному політику).

Якщо "ЩОСЬ" вважає, що третьої сили немає, то лише на хвилиночку уявіть собі ситуацію, коли за наявності у ВР Тягнибока, Бенюка, Фаріон, Мохника, Мірошниченка були б проголосовані Харківські угоди чи мовний закон. А ще уявіть, як у спікера Кличка якесь РИГиАНАЛЬне чмо Лук'янов забирає картку для голосування (а у Сєні забрав)! 

Може вже достатньо голосувати інтимними частинами тіла і "потрошками", може почнемо ДУМАТИ ГОЛОВОЮ???

"На політичній арені ми бачимо суперництво двох проектів Кремля – Партії регіонів і БЮТ. Між ними немає абсолютно ніякої різниці".

______________________________________________ІІІ Президент України

Це і є принцип не поборення від ОО???

Об’єднана опозиція активно використовує проти партії "Удар" технології чорного піару

Українська правда

"По-перше, це є прикладом відвертого порушення принципу взаємного непоборення, якого мали б дотримуватися усі опозиційні сили. По-друге, це свідчить про те, що деякі представники об’єднаної опозиції не винесли уроків з подій недавнього минулого, коли застосування чорного піару проти своїх партнерів по демократичному табору призводило до самознищення і лише посилювало провладну партію", - наголошують в "Ударі".

В "Ударі" закликають колег по демократичному табору згадати про принцип не поборення та подумати про те, що в майбутній Верховній Раді депутати об’єднаної опозиції працюватимуть пліч-о-пліч з депутатами "Удару", якщо, звісно, "об’єднана опозиція не бачить інших партнерів по більшості, як це бувало раніше". (наприклад ПРіБЮТ)

"Очевидно, що вибори - це конкуренція й змагання, але ж не війна без правил на самознищення, коли під атаку потрапляють не ідеологічні опоненти, а партнери по демократичному табору", - говорять в прес-службі.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Від себе: Чому поруч з ПР не комуністи? Чому не "Рускій мір"??? Можна по-різному ставитися до Кличка... Але, для людей, які з дитинства знають Ар"єва--- маленьке, пейсатеньке, пухкеньке, вічно на всіх ображене пліткаренятко --- "піАнєҐ --- фсєм 拾мЄр", --- такий його вчинок абсолютно передбачуваний!

Невже представники ОО вважають, що тільки ТАКИМ ЧИНОМ можна здобути ПРИХИЛЬНІСТЬ чесних, порядних і справедливих Українців??? 

А якщо переглянути 218 округ (місто Київ), то із більшого ЛАЙНА мешканці цього округу ще не обирали!!! http://nbnews.com.ua/vybory-2012/okrug/218/

День Державного Прапора України

                  



З Святом,  Українці!!!