хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Пошук

Стрічка заміток за місяць

Цветочки ИИ.

  • 29.04.24, 20:06

smoke Дело было так: какой-то чудик в тырнетах с помощью Искусственного Интеллекта смастырил эти самые цветочки. Люди обрадовались и даже начали спрашивать, где купить семена?! И тут же в американском сегменте  интернета появился сайт...по продаже семян этих цветиков lol 
look  Но красиво получилось, скажи?! podmig



 

Тут навіть майдан ні до чого. Імперські амбіціі.

Теми тут кожен собі обирає. Я не політолог. Просто люблю читати історію Російської імперіі-СРСР-СНД і звісно ж України. Дивлюсь звісно виступи політологів. Але з одної подіі робляться геть різні висновки.

Тут просто радянський імперіаліст дєдушка Алксніс пробовкався. Та виказав властивості імперіалістичної колоніальної держави, доречі у найгіршому прояві, близько до нацизму та фашизму.

хто забуває історію, той іі повторить у найгіршому світі.
******
Із стенограми останнього засідання Верховної Ради СРСР 17 грудня 1991 року. 8 грудня були підписані Біловезькі угоди об ліквідації Радянського Союзу і союзні органи влади втратили свої повноваження.
З виступу народного депутата СРСР В.Алксниса :
". Я не драматизую ситуацію: нас ведуть на смерть, нас ведуть на бійню. І я знаю, що рано чи пізно, скажімо, Єльцин пошле російських солдатів воювати проти українців, а Кравчук пошле українців воювати проти росіян. Це неминуче - все одно до цього прийде".
***********
Про "краще у світі" з Радянського Союзу:

Кожного разу, коли хтось в істериці розповідає вам, що *назва будь-якого продукту* була в СРСР краще у світі, просто ставте зустрічне питання - куди це поділося?

Ну тобто розвалився СРСР, залишилися заводи, фабрики, верстати, виробничі лінії. І чому ж вони не продовжили випускати саме краще мороженное/лимонад/пиво/колбасу/технику і так далі?

І ось тоді співрозмовник почне говорити про рептилойдах, массонах, англосаксах. Загалом про що завгодно, тільки не про те, що ніхто при повному розумі, включаючи його самого, не став би жерти і пити хрючево з СРСР, коли прилавки ломляться від товарів Глобального ринку (це і доводить той факт, що більше цих товарів немає на ринку). (Ні, Ну чого ж, на базарі бачу пострадянські шкарпетки, труси, навіть обув. А Європа навіть боїться українського зерна. От свої авто дійсно "так собі" ).

В принципі нічого від трусів до автомобілів з СРСР виявилося НАХ НЕ ТРЕБА в лічені місяці - просто з'явилася альтернатива. При чому якщо раніше альтернатива теж була, але доступна вона була дипломатам, партійним працівникам, перекладачам і так далі

(західні товари хотіли все, але дозволити собі дістати їх міг не кожен), те з розвалом нормальна їжа, напої, техніка, текстиль - сталі доступні усім.

Тому і виходить, що "кращі у світі" речі з СРСР нікому нахуй не здалися. Звідси тотальне банкрутство виробництва. Адже виробництва очолювали споживачі ще одного "кращого у світі" РАДЯНСЬКОЇ ОСВІТИ! В принципі призери олімпіад по математиці, фізиці, іншим наукам, як з'ясувалося, взагалі не розуміли, як влаштовано життя у всьому світі.

Від оподаткування до Світової торгівлі - це були недосяжні речі для випускника радянського Внз. Люди знали, як довести сотні теорем і вирішити тисячі рівнянь, але йшли в ступор при слові "ефективна процентна ставка" або "Інфляційний ризик"

І не розуміти це може тільки людина, що ніколи не цікавилася цими питаннями. Тобто якщо людина розповідаємо вам про "краще у світі" з СРСР, і при цьому він в нім НЕ ЖИВ, то він просто безглуздий, бо повірив на слова комусь і не став розбиратися в ситуації далі за форум "Назад в СРСР" в Однокласниках.

Якщо ж, що стверджує це, жив (у свідомому ДОРОСЛОМУ віці) в СРСР, то він ще гірший. Він той самий плід "кращої у світі" освіти.
Тобто щонайповніший дегенерат, що не розуміє елементарних речей, простих істин від базових законів економіки до елементарних фактів з історії. Саме це варіант любителів "кращого у світі" самий відбитий. Тому що що-небудь пояснювати марно, бо "Хто ти такий, шмаркач, із старшими сперечатись".

Самарско-пермский медвежонок, лейтенант Бадрутдинов Ильяс Ильдусович из Кизела любил чутка подрочить на совок, что 25/03/24 и довело его до цугундера на Рубежном кладбище.

А ведмідь, доречі саме недолуге і дурне з тварин. Його фото бачите? Оце такими часто бувають совкодрочери. І все частіше з рашки.






Ну і це туди ж.


Ссыкливые твари времен вкусного мороженого.
Замминистра энергетики СССР Алексей Макухин отправляет в ЦК КПСС срочное донесение. Он сообщает, что эвакуация из Припяти не требуется.

 


Українська музика 2530







50%, 1 голос

0%, 0 голосів

50%, 1 голос

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Новый Иерусалим!

  • 29.04.24, 12:20
Иерусалим! сними с себя одежду плача и озлобления твоего и оденься в благолепие славы от Бога навеки.
Облекись в одежду правды от Бога, возложи на голову твою венец славы Вечного,
ибо Бог покажет всей поднебесной славу твою. Навек наречется от Бога имя тебе: «мир правды и слава благочестия».
Встань, Иерусалим, и стань на высоте, и обратись на восток, и посмотри на детей твоих, собранных от запада солнца до востока словом Святаго, радующихся о Божием воспоминании о них. Они вышли от тебя пешие, будучи ведомы врагами, а приведет к тебе их Бог возносимых со славою, как царских сыновей;
ибо Бог определил, чтобы всякая высокая гора и вечные холмы понизились, а долины наполнились, для уравнения земли, чтобы Израиль шел твердо, со славою Божиею,
а леса и всякое благовонное дерево осеняли Израиля по повелению Божию.
Бог будет с радостью предводить Израиля светом славы Своей, с милостью и правдою Своею.

Поздравляю Украинскую Вангу с днём рождения

  • 29.04.24, 10:59
И желаю ей стократно того же, что она желала нам.

У Кремлі заявили, що долю Зеленського "вирішено"

  • 29.04.24, 01:51
я так розумію, що тут є пуцінолюби, пуцінождуни = парашоботи, чи не так??

777

"зав. вечности крот кисимба"
кинжалостью месяца небо вспоров
приспешник ушедшей декады
в апрельские тезисы теми дворов
и дубле делитель и кадро

на ноль умножаться настала пора
семёрки по прозвищу seven
имели ввиду чтобы типа парад
и типа планетами всеми

кто дней туфтологих отарой прощён
единственно верное дабы
казалось остаться вообще не при чём
алтарного жарева жабой

души кислоокой нелепый порыв
уже земноводно несносен
имея ввиду что вообще топоры
не семь а конечно же восемь

восьмёрка улечься на край норовит
ану приходи укуси мол
волчок за бочок если спас на крови
за вечности краткий символ

8