Знову апатія

Знову накатила апатія. Плюс — погане самопочуття. Не хочеться працювати. Часом буває ускладнене дихання — аерозолів не напасешся. Надодачу з'явились нежить і розболілось горло. Якась слабкість. Сподіваюсь, що це не ковід. Ну а ще на голові вискочила шишка. Хз шо воно таке — жировик, чи прищ утворюється. І вичавлювати нічого, і заважає, сцуко. І що робити теж не знаю. Чи вигріти чимось?
Фоном для цього стало домосідство. Знайомий їздить по якимсь помийкам. А мені хочеться дослідити класний абандон. Як йому не набридли баянні руїни?
По роботі відчуваю, що вигоряю. Ще й позалишались такі теми, на які багато не напишеш і треба довго гуглити. Якщо не працюється, то не треба себе мучити.
А ще ж спека. І сусіди з дреллю.

Одним словом, почуваюсь хріново — як фізично, так і психологічно.

Щось пісня сподобалась-19 (+18)

По радіо крутять такий трек. Як виявилось, не новинка — оригінальна версія з'явилась ще у 2008-му. А це чи то переспів, чи то ремікс від ді-джея з Косово.
Трек подобається. Танцювальний, сумний і співають про секас. Ну і відео незрозуміло-провокативне. "I like It".


Писк чоловічої моди:)))

Всі шмотки бабам? Ніт! Чоловіча мода теж може дечим похизуватись. Наприклад, дутими латексними штанами. Шо, клоунський прикид? Проте одним показом справа не обійшлася і нові штани надійшли у продаж. Коштують більше $1000. omg


Сусіди і дрель

Дивуюсь сусідам: скільки можна сверлити? Тим паче, в таку спеку. Декілька днів тому навіть штукатурка сипалась. Думав, що стелю наскрізь продірявлять. В принципі, зрозуміло, що ремонт — процес постійний — але не уявляю, що можна висверлювати.

Негативний спад стійкого зростання

Щоденні повідомлення про зростання кількості хворих у поєднанні з "адаптивним карантином" викликають приблизно такі думки: "А в остальном, прекрасная маркиза. Всё хорошо, всё хорошо." Напевно, цього тижня буде понад 2000 хворих щодня. Але дон'т панік. А що робити з поїздками? Знайомий вже працює в офісі.

Картинку спер з Фейсбуку.

Білоруська мова

За минулий і цей тиждень по радіо часто можна почути білоруську мову, чого не було раніше. Мабуть і в зросійщеній Білорусі з початком протестів білоруської мови стало більше?

Коли раніше чув білоруську, то вона мені здавалась смішною. А сьогодні зловив себе на думці, що зрозумілі всі слова і навіть не помічаю, що розмовляють на двох мовах.

Еволюція телефонів NOKIA

Цікаве відео, щоб позалипати як змінювалися телефони Nokia. Подивився, коли випустили мої телефони — купляв відносно свіжі моделі.
Правда, один телефон так і не знайшов.


Прогулянка біля ставків

Їхати кудись стрьомно. Та й не кожен тиждень пропонують. Тому прогулявся у себе в місті, до місцевих ставків. Та й то, прогулявся лише тому, що треба було виходити з дому. Інакше б навряд чи висовувався надвір.

Попри те, що взяв стару "мильницю"-фотік, дещо назнімав. Зокрема якусь небачену досі водну квітку. Коліться, як називається!

Кращі танцювальні зарубіжні хіти літа-2020

Кращі танцювальні зарубіжні хіти літа-2020 у міксі від DJ SKY. bravo letsrock


Обнулення паспортів-книжечок

Уряд на вчорашньому засіданні підтримав проект про поступове вилучення з обігу паспортів-книжечок. Тепер при вклеюванні нової фотографії в 25 і 45 паспорт-книжечку доведеться змінювати на ID картку з терміном дії ю-ху! 10 років. Тобто, кожні 10 років треба стояти в чергах, платити бабло, перефотографовуватись, замінювати картки. І ще носитися з окремим папірцем з пропискою, бо діджиталізатори не додумались як заносити прописку на пластик. Це ж круто! Краще б вже вживляли чіпи. Бажано, з інформацією про прописку — щоб не носити окремо аркуш паперу.