хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Епідемія призупинилась?

Таки шо, епідемія призупинилась? Позаминулого тижня було 14 тис. нових хворих. Минулого тижня — понад 16 тисяч. А цього тижня нового рекорду не буде? Судячи за тенденціями, щотижневий приріст ковідних має бути 2 тисячі. Тож, за логікою, варто було б очікувати на приріст до 18 тис. Однак станом за середу наміряли лише 14,5 тис. Або спеціально малюють менші цифри, щоб виправдати карантин вихідного дня, або менше тестують.

Не менше дивує впровадження карантинних зон. Спочатку було декілька кольорових зон. Потім залишили лише дві. А тепер — одна. Причому незалежно від росту захворюваності і кількості занятих ліжок у лікарнях. От цирк! Карантин вихідного дня впровадили. А тепер визнають, що толку від нього не було. Цирк! Хочуть ввести суворий карантин на новорічні свята (новорічних гулянь не буде, ха-ха!), але новорічні ялинки встановлять. А ще суворий карантин не означатиме скасування пасажирських перевезень (чи може щось не розчув). Цирк!
1

Коментарі

13.12.20, 12:22

Або говорити про рельєф гори, або про рельєф бруківки на дорозі, що пролягає через гору... Вималюється пік, та й буде видно, що вже зменшується...
Цікавіше інше. Легкою формою хворіють 99 % хворих у світі, але 99 % інформації ЗМІ про той 1 %, що хворіє важкою формою.

    25.12.20, 10:20Відповідь на 1 від Lulu

    Щоб робити гарну статистику зменшують кількість тестувань.

      35.12.20, 13:02

      Немає послідовності, працюють методом тику й залежно від того, хто на них надавить (малий бізнес, МВФ чи олігархи).

      Можливо, зростання дійсно трохи призупинилося, але не факт, що настільки. Бо кількість тестів не зростає, а люди перестали масово самостійно хотіти робити тести у легких випадках хвороби (знаю кількох, які не робили нічого або експрес на антиген).

        45.12.20, 14:05Відповідь на 2 від Makcімаліст

        Щоб робити гарну статистику зменшують кількість тестувань. та де вона гарна? І кому це вже треба? Хотіли б зробити гарну статистику, робили б, як у союзі: сельовий потік, сотня трупів, про які окремі любителі дізнавалися з західних радіоголосів...