Вихідні насмарку

Схоже, й ці вихідні підуть насмарку. Полазив би помісцевим закинутостям, але я їх всі вже досліджував. А нові не з'явились.
Ну шо ж..? Вдома, там вдома. Може це і краще, бо епідемія нікуди не ділася. Хоча, звичайно, сумно.

Повтори на радіо-2

Як і рік тому, наприкінці літа, по радіо суцільні повтори. Причому, повторюють не по одному разу і часто програми кількамісячної давності. Але окрім цього не радують плейлисти: раніше улюблені пісні можна було почути переважно вночі, а зараз слухати нічого. Не знаю чого так. Можливо, сезон відпусток? Чи економія у зв'язку з епідемією? Тому з нетерпінням чекаю новий сезон аналітичних програм. Хоча нічого такого особливо цікавого не анонсували.

Так і повинно бути?

Купили, називається. Вже не знаєш, як купляти: хоч розпаковуй у магазині. От як це називається? "Очікування vs. реальність?" Де обіцяні 3 або хоча б 2 висувні контейнери???

Відправив звернення до представництва фірми, але здається, що або взагалі не відреагують, або обмежаться формальною відпискою.



А формочку для льоду не забули покласти!
Пригадується випадок, як купив "Мівіну" з акцією, в якій не було ніе тільки коду, але й пакетика зі спеціями. Мабуть і з холодильником так само.

P.S.: Виявилось, що контейнери повинні бути в комплекті. У інших холодильників у гіпермаркеті вони були. Віддали.
Батько розповів, що при купівлі підмінили холодильник. Мабуть, працівник вирішив впарити старому діду неліквід.
Добре, що проблему вирішили.

Сумний День Незалежності

З Днем Незалежності України! Зі святом, співгромадяни! Хоча цьогоріч свято виходить якимось сумним. По-перше, тому що без масових свіяткових заходів. По-друге, через епідемію (а ми то знаємо, яка у нас медицина і громадянська свідомість). По-третє, через реванш ватників і совкодрочерів (звідки вони повилазили?). По-четверте, через намагання ЗЕслуг олігархів якнайвигідніше продатися Росії (найсвіжіше — законопроект про приватизацію Північно-Кримського каналу). По-п'яте, через економічну кризу, викликану вірусом і недолугою економічною політикою. По-шосте, через збільшення загрози з боку Білорусі. Але країна вистоїть.

Знову апатія

Знову накатила апатія. Плюс — погане самопочуття. Не хочеться працювати. Часом буває ускладнене дихання — аерозолів не напасешся. Надодачу з'явились нежить і розболілось горло. Якась слабкість. Сподіваюсь, що це не ковід. Ну а ще на голові вискочила шишка. Хз шо воно таке — жировик, чи прищ утворюється. І вичавлювати нічого, і заважає, сцуко. І що робити теж не знаю. Чи вигріти чимось?
Фоном для цього стало домосідство. Знайомий їздить по якимсь помийкам. А мені хочеться дослідити класний абандон. Як йому не набридли баянні руїни?
По роботі відчуваю, що вигоряю. Ще й позалишались такі теми, на які багато не напишеш і треба довго гуглити. Якщо не працюється, то не треба себе мучити.
А ще ж спека. І сусіди з дреллю.

Одним словом, почуваюсь хріново — як фізично, так і психологічно.

Щось пісня сподобалась-19 (+18)

По радіо крутять такий трек. Як виявилось, не новинка — оригінальна версія з'явилась ще у 2008-му. А це чи то переспів, чи то ремікс від ді-джея з Косово.
Трек подобається. Танцювальний, сумний і співають про секас. Ну і відео незрозуміло-провокативне. "I like It".


Писк чоловічої моди:)))

Всі шмотки бабам? Ніт! Чоловіча мода теж може дечим похизуватись. Наприклад, дутими латексними штанами. Шо, клоунський прикид? Проте одним показом справа не обійшлася і нові штани надійшли у продаж. Коштують більше $1000. omg


Сусіди і дрель

Дивуюсь сусідам: скільки можна сверлити? Тим паче, в таку спеку. Декілька днів тому навіть штукатурка сипалась. Думав, що стелю наскрізь продірявлять. В принципі, зрозуміло, що ремонт — процес постійний — але не уявляю, що можна висверлювати.

Негативний спад стійкого зростання

Щоденні повідомлення про зростання кількості хворих у поєднанні з "адаптивним карантином" викликають приблизно такі думки: "А в остальном, прекрасная маркиза. Всё хорошо, всё хорошо." Напевно, цього тижня буде понад 2000 хворих щодня. Але дон'т панік. А що робити з поїздками? Знайомий вже працює в офісі.

Картинку спер з Фейсбуку.