На смарку

Вирішив написати по роботі опис категорії на сайті, про супер-пупер обладнання. Думаю: якщо в одному інтернет-магазині є інструмент і окрема категорія, то вона має бути і на іншому сайті. А виявляється — ніт. Чому таке неспівпадіння, при тому що 99% товарів представлені на обох сайтах компанії — хз?
Ну, думаю, якщо так, то може вдасться впарити як статтю на той самий сайт? Виявилось, що теж не треба. Настрій, звичайно, зіпсувався. Працювати одразу перехотілося (хоча збирався якщо не ставити рекорд, то хоча б вийти на заробіток, вище середнього). Тут думаєш, як розтягнути роботу на довше. І ось — облом! Ледве змусив взятися за наступне завдання. А що робити з текстом? Хіба шо як статтю для другого сайту. Але там вже є детальний опис.Та й по грошам вийде менше.

Шкода, що день витратив даремно. Міг би залипати за відосиками на Ютубі, а не думати що б його таке написати по роботі. Ще й настрочив 100% унікальний текст.

Забудова таунхаусами

Оскільки місць для багатоквартирної багатоповерхової забудови у нашому місті фактично немає активізувалось будівництво таунхаусів на місці індивідуальних будинків і садово-дачних ділянок. Цього з'явилось аж два таунхауси і один довгобуд добудували. І це лише в новій частині міста. А що робиться в старій частині — невідомо.
Кілька років тому побудували таунхаус на районі. А тепер вже дійшло до того, що нове будівництво виявилось зовсім поруч. Будують без вихідних. Уявляєте? Це свої драндулєти будуть ставити на стоянку нашого будинку. Магазину зроблять виторг. Народу буде ще більше топтатись. Радує лише те, що не дуже зіпсує скайлайн (панораму). Хоча нема гарантії, що не збудують під вікнами.

Колапс місцевої медицини

Ну от! В Фейсбуці повідомляють, що в Боярській районній лікарні вже немає місць для пацієнтів з ковідом. Надодачу з бригад швидкою позвільнялись лікарі. Так що їхати будуть довго. Про хворих з іншими захворюваннями взагалі не йде мова — в умовах епідемії лікарям буде не до них.
Читати про таке невесело: запалення легень вже виявили у знайомої родичів, а сам почуваюсь якось не дуже (сподіаюсь, що бронхіт — але від того не легше).

Вибори, звичайно, ніхто скасовувати не буде. Хоча після виборів очікується всплеск. А лікувати-то нікому! "Отака фігня, малята!"

Тролейбус з висоти штанг

Тролейбус у маленькому місті — Йиглава, всього лиш 51 тис. населення. А їздять тролейбуси. Причому аж 7 маршрутів(!). В Україні міст з населенням 50 тис., де є тролейбуси не пригадую. Хоча були Добропілля і Вуглегірськ, але там вже всьо.

З висоти штанг виглядає прикольно. Ще й чутно, як струмозйомники ковзають по контактній мережі.


Сонечки літають високо!

Не думав, що сонечки можуть літати на висоті декількох поверхів.Причому розлітались. То на підвіконня, то на вікно. Раніше на таких висотах їх не спостерігав.
Хоча їм є чим поживится й на такій вмисоті — ледве вмовив мати, щоб щось вирішила із зеленню для котів, яка вся у попелицях.Ото може на них сонечки і позлітались. Та жартую. Насправді це можуть бути наслідки глобального потепління.

Щось пісня сподобалась-21

П'ятнично-танцювальне. Чув якось по радіо, одразу спобалось. Потужний голос, запальна мелодія. letsrock
На просторах Ютубу є ще й розширена версія.


Вузьке раллі:)

Гарно продумана траса:) Дивує, як на високій швидкості проїжджають вузькі місця.
Найлегше, звичайно, на коротких вузьких машинах — FIAT 500. А от ширшим автівкам, з розширювачами арок, і зменшення швидкості не допомагає.


Горіхопад

Періодично чую якісь стукіт надворі, ніби хтось лупить палицею об асфальт. А виявилось, що то від рвучкого вітру падають горіхи. Причому під горіхом стоять автомобілі. Мабуть і їм дістається. Але машини все одно паркують.

Батько розповів, що назбирав аж 60 горіхів! Це б пройтися по місту. Правда, господарі стали розумнішими і тепер підмітають під горіхами, що ростуть перед парканами — так що назбирати проблематично.

Продуктова заначка

Буває, знаходиш грошову заначку. А бувають інші заначки. Теж за принципом: "поклали, закидали і забули". Ось, розморожували морозильник — так знайшли морозиво. На щастя, хоч розморожене, але не зіпсовано. Як знахідка! Оскільки надворі тепло, а в магазинах вже нема знижок на морозиво, то з мамою з'їли із задоволенням.
Правда, не завжди так щастить. При розморозці холодильника виявили плавлений сирок. Зіпсований.

А ви які знаходили продуктові заначки?

Запишіть у школу DJ-їв:)))

П'ятнично-танцювальне. Ще й відеокліп прикольний.