хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Мобільні оператори, тарифні плани і толк від зміни оператора

Як завжди буває, перша емоція — захоплення, а потім настає розсудливість. Наприкінці минулого року писав про подорожчання тарифів мобільного зв'язку. Знайшов вигідну, як тоді здавалось, пропозицію. Але детальніше вивчивши умови (те, що написано дрібним шрифтом у примітках) і тип тарифного плану виявилось, що 80 грн. пропонує Lifecell лише за передплачуваний зв'язок — тобто, неідентифікований номер. Не варіант. А зареєстрований, але не контракт (хіба таке можливо?) тариф дорівнює аналогічному від Київстару. І це зі знижкою. Отож змінювати "шило на мило" немає сенсу. Даремно обнадіювався. Як з політиками — шо то г***но, шо то г***но. Ну шо ж, нехай подавляться. Зрештою, можна проекспериментувати і прострочувати платежі. Може це щось дасть.
2

Коментарі

124.01.21, 13:06

Мобільний зв’язок поділяється на контрактний і передплачуваний. Останній це той, яким ми здебільшого користуємося. Реєстрація його на своє ім’я ніяким чином не впливає на тариф. Я це все проходив для своїх номерів.
Реєстрація його на своє корисна тим, що в разі прив’язки до нього банківського рахунку ніхто не зможе отримати дублюючу сімкарту, бо її отримати можна тільки при пред’явленні паспорту.

    224.01.21, 13:11Відповідь на 1 від Микола Казкар

    У КС передплачуваного вже нема — лише контракт.

      324.01.21, 13:17Відповідь на 2 від Makcімаліст

      У КС передплачуваного вже нема — лише контракт.Такого не може бути. Люба сімка, куплена в в кіоску, надає передплачуваний зв’язок. Просто іншого не існує. Всі звичайні тарифи і номери і є передплачувані.

        424.01.21, 13:25Відповідь на 2 від Makcімаліст

        У КС передплачуваного вже нема — лише контракт.Ось набрав їх сайт https://kyivstar.ua/uk/mm
        Там тільки для спеціального тарифу для зв’язку з батьками вимагають паспорт.

          524.01.21, 15:23

          Подивіться тарифи тримоб.... І уважно прочитайте дрібний шрифт..... Вже пів року тому перейшов зі своїм номером. Поки все дуже подобається

            624.01.21, 15:30

            я как то не пополняла счет несколько месяцев, так потом предложили самый дешевый, который меня устраивал

              724.01.21, 15:50Відповідь на 2 від Makcімаліст

              У КС передплачуваного вже нема — лише контракт.є
              довго не поповнювала, присилали різні пропозиції, а десь у грудні запропонували за 50 грн й перший місяць безкоштовно - перейшла на новий тариф)))

              взагалі у всіх операторів одна система - можна рік не поповнювати рахунок і телефон буде працювати на прийом, але раз на рік треба поповнити на 5-10 грн (у різних операторів різні суми) щоб продовжити життя номеру

              а щоб зареєструвати на своє ім'я треба з паспортом підійти до офісу (я ще до карантину це робила, були якісь підозрілі дзвінки й я вирішила захистити свою сімку)

                825.01.21, 13:38Відповідь на 5 від I am

                Подивіться тарифи тримоб.... І уважно прочитайте дрібний шрифт..... Вже пів року тому перейшов зі своїм номером. Поки все дуже подобаєтьсяДякую за наводку. Не чув про таких.

                  925.01.21, 13:40Відповідь на 6 від Маммамія

                  я как то не пополняла счет несколько месяцев, так потом предложили самый дешевый, который меня устраивалМожна піти в мінус. Але він менший, ніж абонплата.
                  Я так розумію, головне не "пробивати" ліміт відімкнення.

                    1025.01.21, 21:51Відповідь на 8 від Makcімаліст

                    Це "Utel" Ахметова. Там тарифи досить нормальні й чесні, але не демпінг. І зв'язок там ніби-то максимум 3G.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна