Ще трішки осені

Ще фоточки з прогулянки-вилазки по лісу.

Біля струмка Гівнянка.

Режим дня

Мама виставляє претензії до мого режиму дня. Вона — жайворонок, а я — сова. Ймовірно, це пов'язано з тим, що раніше часто затримувався на роботі і приїздив додому пізно. Плюс — безсоння. Ну і лінь, мабуть, додається. Тим паче, на фрілансі, та ще й в період епідемії. Зранку важко себе змусити щось робити. Ледве пересилюю, щобб зробити зарядку. Після фізичних вправ вже нічого не хочеться. Так що навіть якщо прокидаюсь рано, все одно до роботи доходить в опівдні. Вже звик, що бажання щось робити прокидається ближче до обіду. А під вечір і на ніч вмикаєш режим стаханівця, щоб зробити запланований обсяг роботи. Відповідно, пізно лягаєш спати. Можливо, я б з радістю змінив режим дня, але продуктивність від цього скоротиться. Ось як переконати батьків, що краще залишити, як є?

На вулиці погода

На вулиці погода лайно. Хоч і не виходжу з дому (тому що нема потреби), по новинам і розповідям баті, на дворі суцільна ковзанка. Як же добре, що можна працювати вдома! Хоча й нудно, проте не слизько. Вчора народ ще шастав, а сьогодні людей на вулицях немає. Навіть маршрутки рідше їздять.

Українська дискотека 72

Свіжий мікс україномовної танцювальної музики. Цього разу новинок мало, проте є багато цікавих переходів між треками/піснями.

Як будують тунелі метро

Цікавий і пізнавальний відеорепортаж про будівництво тунелів метро прохідницьким щитом.


Зручні покупки

В нашому містечку відкрили новий пункт видачі замовлень найвідомішого інтернет-магазину. Для Боярки це подія. Правда, щоб не рекламувати, пост з Пейсбуку швидко прибрали. Але я встиг натрапити на новину. Тому вирішив скористатись. Дуже зручно! Не треба замовляти доставку або їхати через пів Києва, щоб купити самовивозом.

Танцювальне

Ремікс від казахcького DJ Imanbek. Подумав, що Saint JHN співає.


Епідемія призупинилась?

Таки шо, епідемія призупинилась? Позаминулого тижня було 14 тис. нових хворих. Минулого тижня — понад 16 тисяч. А цього тижня нового рекорду не буде? Судячи за тенденціями, щотижневий приріст ковідних має бути 2 тисячі. Тож, за логікою, варто було б очікувати на приріст до 18 тис. Однак станом за середу наміряли лише 14,5 тис. Або спеціально малюють менші цифри, щоб виправдати карантин вихідного дня, або менше тестують.

Не менше дивує впровадження карантинних зон. Спочатку було декілька кольорових зон. Потім залишили лише дві. А тепер — одна. Причому незалежно від росту захворюваності і кількості занятих ліжок у лікарнях. От цирк! Карантин вихідного дня впровадили. А тепер визнають, що толку від нього не було. Цирк! Хочуть ввести суворий карантин на новорічні свята (новорічних гулянь не буде, ха-ха!), але новорічні ялинки встановлять. А ще суворий карантин не означатиме скасування пасажирських перевезень (чи може щось не розчув). Цирк!

Антидепресанти

Кожен раз собі кажеш: "Нафіг, нафіг!" Перевіряєш, щоб нічого не підхопити. Але як доведуть до стресу (чи закидають роботою, чи нерви попсують домашні), знову доводиться шукати розраду в антидепресантах. Хоча там мене вже нічим не здивуєш. Ну, майже. Все, що можна було вигадати, вже вигадали. Також звертаєш увагу, що акторки переграють, а звук записують окремо. lol  Як у фільмах: з перших секунд зрозуміло весь сюжет. Нецікаво.

Нажаль, епідемія позбавила інших антидепресантів, а алкоголь я вже декілька років не вживаю. І це дуже хріново. Але з іншого боку, допомагає зняти стрес — і добре.

Хіт цього літа

Почув декілька разів на Країна FM. Не одразу дізнався, хто співає. Але як дізнався нагуглив відеокліп — такий же запальний, як і пісня.dance