Трек, який довго шукав

3 місяці пошуків і таки знайшов. випадково.
Класний трек! І незвичний (бо лише пів куплету і приспів). Не дивно, що за текстом невдалося нагуглити.

letsrock


Ще один фотохостинг закривається

Ну, що тут скажеш... Фотозвіти стають немодними. Фотки для блогу ніде зберігати. Сьогодні "порадували" закриттям io.ua (конструктор сайтів, фотохостинг). Я в розпачы. Не знаю, що робити. Переносити 7 тисяч знімків це дофіга роботи. Це по-перше. Скільки на це піде часу? А по-друге, варіантів, куди переїздити, небагато. Довіри нема ні до кого. Хостинги блог-майданчиків незручні, посилання на фотки не можна вставити на інші сайти. До інших фотохостингів довіри взагалі нема. Якось розмістив фотки на imgur, а потім їх підмінили.
Одним словом, не знаю, що робити. Блоги перетворяться на текстові пости з битими лінками на фотки.

Поки що найбільш очевидний варіант — переїздити на Youtube. Правда, старий контент не перезнімеш. Тому доведеться починати по новій.

Втішаю себе тим, що не переніс на io.ua весь архів.

"Що писали декілька років тому"

Так рідко пишу звіти, що вже нагадують (не на цьому сайті) про що я писав декілька років тому. Хоча страшно переглядати, бо раптом чогось не дорахуюся. Але фотки поки що не відвалилися. А самі звіти круті. Шкода, що нові звіти не планую. Таких довгих пауз не було навіть у кризовому 2015-му. Не знаю, як зрушиться блогерство, але знайомі з машинами нікуди не кличуть, а на громадському транспорті не хочеться їхати.

Карантиніум

Поза увагою пройшла епідемічна ситуація в країні за минулий тиждень. 20-тисячний рубіж виявлених хворих на ковід за день перейдено, хоча минулого року такі показники вважались нереальними. Цікаво, як зміниться тем епідемії? Після впровадження локдауну в деяких регіонах (зокрема, в Києві і на Київщині) статистику можуть зменшити. В усякому разі, є таке припущення. А ви як думаєте?

Руські тирять (+18)

Нещодавно була новина, що працівник російського консульства у Страсбурзі (Франція) продавав крадені велосипеди. І ось знайшов відповідну пісню. Шедевр!

"Руські тирять,
Руські тирять все підряд.
Самі тирять,
А на інших говорять."
(Орест Лютий)
rofl


Чим нова шНіва відрізняється від старої шНіви.

Крутий огляд "новинки" російського автопрому. Дивитись всім!



Нецікаві прогулянки

Прогулявся. Але без емоцій. Багато ходять парами. Або мамаші з дітками. На вулицях повно народу. Ніц цікавого у місті. Правда, спиляли деякі дерева і відновили одне будівництво. Маршрутки переважно брудні — не пофоткаєш. Коротше, можна було просидіти вдома.

Ніколи перепочити

Декілька днів тому писав, що закінчується робота. Але закидали новими завданнями. Причому новинок стільки, що вже замахався. Добре, що підняв вартість робіт. Але не виключаю, що міг продешевити, оскільки возні багато. Про "Ctrl+C" і "Ctrl+V" можна і не згадувати. Все треба розписувати з чистого аркуша. Ех... Спокій нам лише сниться.

З іншого боку, це добре, бо є шо робити. А з іншого — як влаштувати вихідний, коли знаєш, що в черзі є завдання? Плюс бажання зробити все якнайшвидше. Таке діє, коли завдань мало. А коли багато йде нервове і фізичне виснаження. Не можна ж постійно бути в напруженні.

А ще думаю: може, оце, попросити дівчину? Правда, ні в кого просити.

А з вихідними треба щось думати. Я ж не робот.

Колекція не встоїть

Племінник проявляє інтерес до колекції модельок авто. Відчуваю, що вона не вистоїть. Кажемо: "Неможна" — він у плач. Довелося подарувати запасну модельку (а я думав куди її подіти). А що наступного разу дарувати? Дитина мала. Якщо піде у брата — все буде ламати.
Пішов до себе, щоб не нервувати. Нехай ламає усе.

Зарубіжна дискотека-2

Були апатія і переживання стосовно роботи, та все ж вирішив забацати продовження зарубіжної іншомовної дискотеки. Цього разу лише 9 треків, проте не менш круті, ніж у першій частині. Заодно дізнавася про іноземні новинки. А скільки разів підбирав треки, щоб темп був більш-менш рівномірний.

В цій частині також є рімейки/кавери і ремікси на вже відомі пісні. Так само є і вітчизняний виконавець. А ще у першому треці сюрприз — вирізав один куплет (помітете?).

(320 кб/с)

По-моєму, вийшло драйвово і кайфово! letsrock


Слухати обидві частини разом можна ТУТ