Крутий ремікс

Коли вийшов цей ремікс (грудень 2020), то не написав про нього, бо було багато інших тем для дописів. Тепер вже не зовсім актуально, але все одно ремікс крутезний і його ще досі можна почути по радіо.

Нещодавно дізнався, що такий стиль називається Slap House. І останнім часом він набуває популярності.


Пасха 2021

Вчора прокинувся о 4-й годині, почув церковні дзвони. А через півгодини по вулиці вже йшли люди. Причому люди з великодніми кошиками йшли навіть вдень. В приватних будинках на ділянках смажили шашлики. Цікаво, чи влаштовували пікніки у лісі? І яке співідношення між тими, хто слухав богослужіння по радіо або дивився по тєліку, і тими, хто таки ходили до храмів? Напередодні, якраз Київська область вийшла з червоної карантинної зони.

Запізніле цвітіння

Зигокактус зацвів пізніше, ніж зазвичай. Може тому, що погода прохолодна.


Цибулька

Вітамінна ферма з цибульок.


Підозри на ковід

Цей тиждень нервовий, як і попередні. Батька виперли з роботи за віком. Так він ще десь примудрився захворіти невідомо чим. Причому нам не каже, що конкретно турбує. З будь-якого приводу йшов до поліклініки. Цього разу теж. І байдуже, що наражає на небезпеку мене і маму. Мало того, ще й виправдовується, що турбується про нас. Чим? Тим, що лазить невідомо де і ходить до своїх родичів (у яких сусіди хворіють на ковід), не дотримується соціальної дистанції в місцях скупчення людей, миє руки як попало або взагалі хапається брудними руками за двері, а лише потім так-сяк миє. На що він сподіається? А ще гірше, що вважає, що робить правильно. "Ну, ладно" — ось і вся відмазка. Коли до людини не доходить, кразще влаштовувати бойкот. Але найгірше те, що запас міцності у нього більше, ніж у нас. Ось і що робити? Тікати з дому нікуди. Санвузол і кухня одні.

Направили на тестування на ковід. Але сам нічого не каже, про все треба випитувати. Хіба це нормально? Від цього паніка ще більше. Одним словом, не знаємо що робити і куди тікати.

Щось пісня сподобалась-27

Після пісень "Гори" і "Зорі" звернув увагу на гурт "KALUSH". І ось, через 4 місяці вийшла чергова новинка — "Не забуду". Потужна, сумна пісня. Сподобалась одразу ж після першого прослуховування. Хоч приспів простенький, але чіпляє. Ще й на неї є чудовий відеокліп.



Нокла вже не та

Моєму теперішньому смартфону скоро буде 5 років (або 6 - якщо рахувати рік випуску), тож настав час замінити на щось сучасніше — бо в браузері не відкривається більша половина сайтів, магазин додатків вже декілька років як зачинився, а сам смартфон почав швидко розряджатись. А оскільки я користувався Нокіями, то хотілося б продовжити традицію. Але... новинки, презентовані нещодавно не радують. Точніше, так: новинки, які збираються завозити, не влаштовують. Чомусь український ринок залишать без топових моделей X10/X20. Купувати "дешман" (C20, G10, G20) не хочеться. На більшості з них — урізана операційка Android Go Edition. Я мав з нею справи (у батьків були простенькі смартфони на такій системі — вони гальмували і глючили).

Став придивлятись до інших виробників, але: Яблукофони уродські і дорогущі, Сяомі, Редмі і Хуавей — шпигунські китайфони без історії і з уродським дизайном, масовий продукт, без підтримки сервісів Гугла і з власними оболонками. Вони навіть сормоляться писати бренд під екраном. Оппо теж нонейм з уродським дизайном і дивною назвою. Самсунги відомі, але камери у вигляді павучих вічок. А хто ще є на ринку?

Хочеться якийсь ексклюзив. Навіть, Нокіа — не дуже поширена (смартфони займають 2% ринку смартфонів). Blackberry, начебто, вже не випускають. Що ще є?

Не менш важливий аспект — дизайн. Треба, щоб основні камери були по центру, в круглому блоці або рядочком. Ну і бажано, щоб під екраном була назва бренду.

Якщо підшукувати альтернативу Нокії (бо HMD нахабніють з цінами і пропонують застарілі характеристики), приглянувся OnePlus 8. Нонейм, але хоч виглядає стильно. Проц Snapdragon 885 (а не MediaTek), підтримка 5G, основна камера на 48 Мп. Проте у нього є суттєвий недолік — ціна. Samsung Galaxy S10+ теж, начебто, більш-менш. Особливо, за характеристиками. Однак "ціна кусається".

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

33%, 1 голос

67%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Лісові замальовки

Кілька тижнів тому пройшовся до лісу, за маршрутом 9-річної давнини. Правда, пройшов його не повністю. Однак відкрив для себе нові місця (пішов не тією стежкою) і відвідав місцеві цікавинки — долину Надсона і ділянку вузькоколійки.
Що примітно, на вихідних народу була купа. Спочатку подумав, що генеральне прибирання перенесли або подовжили, але виявилось, що то відпочивальники. Причому знахабніли до того, що по лісу ганяють на квадроциклах, позаїжджали на машинах.


Українська дискотека 75

Попри те, що було купа справ і неприємностей розродився на черговий мікс танцювальної україномовної музика.
В новому міксі аж 5 новинок (в тому числі, дві знайомі і популярні пісні в новому аранжуванні). Переходи між треками (зведення) і треклист повинні сподобатись.

Вимушена відпустка

Ніколи не думав, що так буде... Вимушений взяти відпустку, бо очі не витримують перевантаження. Сьогоді вийшов на зв'язок, бо були термінові справи. Переїзд фотохостингу доведеться відкласти. Про трудові рекорди цього місяця теж не варто сподіватись.