Тривожна валіза

Склали тривожну валізу. В процесі збирання десь загубилась колекція вітчизняних монет (чи мають вони кусь цінність для нумізматів, але все одно, шкода. Нафіга їх збирали???). Вдома, наче обшуки. Все перерили, капєц. Метушня така, що не можна працювати, адже смикають. Та й сам теж шукаю. А найцікавіше, що деякі документи не вдалося знайти.

Чудовий ремікс

Шикарний ремікс. Особливо повна версія.
Перероблена мелодія чудова! А які баси класні!


Антивалентинів день

Після Дня всіх закоханих (Валентинів день) настає Антивалентинів день. Тож вітаю всіх одинаків і одиначок — тих, хто принципо або вимушено не знайшов собі пару і не має особистих відносин.

Війна поки не розпочалася — так що ще один привід святкувати.

Розчарований відбором "Євробачення-2022"/ Паніка?

Розчарований відбором на "Євробачення-2022". Засмучений програшом Kalush Orchestra. Незрозуміло, чим одна етно пісня краще другої етно пісні. Хоча, зрештою, нашій країні навряд чи б дали призові місця за будь-якого розкладу, бо хто зголоситься проводитим конкурс в державі, у якій будь-якої миті може розпочатися війна.
Ну шо ж, подивимось, яке місце виборе Аліна. Мабуть не пройде в 10-ку фіналістів. І, як казав перед фіналом відбору, якщо програють фаворити, не буду слідкувати за конкурсом. Тим паче, ще невідомо, що нас очікуватиме у травні.

-----

Звичайно, не міг оминути тему ймовірної війни балалайні проти України. Зелебородько просить не панікувати, однакновини кажуть інше. Насторожують від'їзди родин і працівників посольств, скупчення руснявих військ біля кордонів, проведення військових тренувань у Чорному та Азовських морях. Напевно, це ще одна причина для безсоння

Вдома ледве не паніка: зібрали документи. Для чого? Щоб в разі чого, всі папери знищились одразу? Все одно тікати нікуди. Питаю: "А куди тікати будемо?" До брата? На чому поїдемо?

На дачу? Ми її фактично закинули. Жити там неможливо. І теж добиратись далекувато.

В підвалі теж ховатись небезпечно, оскільки в разі руйнування будинку завалить вихід. Не знаю, чому "експерти" радять підвали в багатоповерхівках.

Збираються запасатись продуктами. А готувати на чому будемо? У нас же газового пальника нема.

Одним словом, безтолкова паніка.

Відпочивайте в Биковелі

Зараз не до сміху, але поки відпустка, можна замислитись про відпочинок. Ну, хоча б у Биковелі. Правда, можу собі дозволити з'їздити в Дорогобич або Тріскавець.


Знову безсоння!

Капєць! Не спиться! Знову безсоння! Вдається влягтися лише о 2-й ночі, й то назвати це нормальним спанням не можна. До ранку толком нічого не сниться.

Що роблю? Слухаю музику, поки не набридне(!!!), або читаю форуми. Влаштовую набіги на холодильник або проріджую щетину. Ще й на додачу почали турбувати зуби (більше року не було потреби відвідувати стоматологію). Плюс — скоро наближається День народження, і я вже передчуваю чергове підбиття підсумків "досягнень". Одним словом, є чим забити голову перед сном. "Відключити" думки не вдається.

З перевірених засобів у нинішніх умовах доступні лише ліки зі снодійним ефектом (за показаннями, тому можна приймати, — просто не хочу звикання і зниження ефективності).

Підкажіть, як ви засинаєте. Можливо, є якісь способи?

Затишшя по роботі/Що було з кицькою/Навіщо плани без намірів?

На роботі затишшя. Підняття цін призвело до зниження попиту. Відповідно, поточних завдань нема. Добре, хоч січень вийшов продуктивним. Точніше, за тиждень встиг зробити заробити стільки, скільки встигав за місяць.
В офісі багато людей у відпустках. Тож у мене теж знову вимушена відпустка,... яку нікуди витратити.
----
Схоже, зрозумів, чого кицька перебралась до мене. За кілька днів спіймав на ній 45 бліх. Тепер і чухається рідше, і до кімнати навідується рідше, бо знає, що буду шукати бліх. lol Як тільки блохи стали менше докучати — перейшла на стару дислокацію.
-----
Не розумію людей, які щось планують, якщо не збираються нічого робити. Це я про знайомого дослідника заброшок, який щоразу запитує куди можна з'їздити, але так нікуди не їде. Ось я не будую плани, коли знаю, що найближчим часом навряд чи вдасться кудись вибратись. До карантину був перелік об'єктів і подій, які хотів би відвідати (правда, там такі місця, куди без автомобіля не дістатись, але...), однак з початком пандемії все пішло перевертом. Тому перестав планувати. Хіба шо, помріяти.

Найцікавіше, що той знайомий на тролінг не ведеться.

Kalush Orchestra

Ще до презентації знав за кого буду вболівати.
Шикарна пісня! letsrock


Тест ідентичності

Заради цікавості вирішив пройти психологічний тест на трендову тему. Хоча ніц нового про себе не дізнався. Тому можливо і б і не написав цю замітку. Однак здивувало, де ділися 16% ідентичності? (Я так розумію, що це нейтральні відповіді, тому так)


"Маємо, те що маємо. А де решта?"

Пройти тест за посиланням можна тут:  https://www.idrlabs.com/ua/gender/test.php

Моєї дискотеки треки

Приємно, що Положинський продовжує співати! Тим паче, пісня чудова і тема знайома! Слова, наче про мене. Клас!