хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Не надто обнадійливе про війну

Натрапив на розгорнутий пост журналіста Юрія Бутусова на Ютубі (так, там тепер можна не лише завантажувати відео, а й писати пости). Про війну і очікування. Хто захоче, може почитати повністю, я ж наведу основні тези.

Коли закінчиться війна? Вона вже триває 8 років, тому не треба вірити всіляким "експертам", які розповідають, що війна скоро закінчиться. Не закінчиться. Вона триватиме ще багато років.

Чи зупиниться росія, якщо захопить Донбас? Ні. "Російська армія зупиниться тільки там, де вона буде розбита".

Чи закінчуються у росії ракети та гармати? У Лаптєстана величезні запаси зброї. До того ж, у них посилено працювала військова промисловість. Тому російське озброєння ще довго буде переважати союзницьке.

Чому НАТО дає мало зброї? НАТО дає багато зброї, просто Україна не створила власних запасів озброєння. "Нам передали основних озброєнь та боєприпасів набагато більше, ніж у нас було запасів до війни."

Звичайно, є й обнадійливі тези. Наші війська зупили наступ рашистів. Правда, недостатньо сил для контрнаступу. Але є шанси, що ми можемо перемогти.
4

Коментарі

18.08.22, 22:47

У мене середні прогнози щодо війни. Взагалі вона може тривати десятиліттями в замороженому стані, час від часу спалахуючи. Мабуть, до цього потрібно звикнути. Думаю, в України хороші шанси зберегти державність. Питання — в яких межах буде контроль території.