хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Прокинувся / Про поїздки

Вночі наснився кошмар (давненько не снилось таке). Вже не пригадаю, що конкретно снилось. Якийсь робот переслідував, чи кукла. Тож прокинувся. Думаю, дай гляну на карту повітряних тривог. Дивлюсь: тривога оголошена на більшій частині лівобережжя — Кіровоградська, Сумська області. Через декілька хвилин — Київ. А потім додалися Чернігівська, Київська, Житомирська і Вінницька області. Після такого важко було заснути. Мама каже, що менше знаєш — спокійніше спиш. А якби не сон, спав би й далі.

-------------------
Знайомий заспокоює, що нічого боятись кудись їхати, але один екстрасенс казав, що перша половина серпня буде неспокійною. Втім, страх — не єдина причина, щоб не здійснювати поїздок. Не менше напружують величезні інтервали транспорту, затори і перевірки на блок-постах. І все це ще у спеку. Ну і їхати самому не прикольно. Тому про поїздки поки що навіть думати не хочу.
2

Коментарі

16.08.22, 10:45

У нас усередині клітки подорожувати Києвом досить зручно. Не так, як ДО, але цілком задовільно. Напрягають лише забиті вагони метро в пікові години.

Ми поставили на два телефони програму-сирену й ховаємося за двома стінами. Це не моя ідея взагалі-то, але доводиться миритися з цим. Тому час від часу йду на роботу не виспаним або сплю до 13:00.

Я би слухав не екстрасенсів, а хоча б Олега Жданова в нього є свій канал. Є ще кілька відносно адекватних людей типу Бєлєскова, наприклад. Ну й можна інколи послухати навіть Арестовича, але не в контексті того, який він начитаний майже філософ, а у плані його обізнаності з реальним станом справ.

    26.08.22, 10:47

    Мені сни сняться теж неспокійні. Часто десь у фоні сну присутній факт війни.

      37.08.22, 10:35Відповідь на 1 від Nech sa paci

      У нас усередині клітки подорожувати Києвом досить зручно. Не так, як ДО, але цілком задовільно. Напрягають лише забиті вагони метро в пікові години.
      З передмістя в Київ теж більш-менш зручно. А от з передмістя в передмістя, через столицю, проблематично.