Знову «Міні-панки»

Одна з найкрутіших команд «Ліги сміху» виступила на Зимовому кубку. Це просто угар.

«— Понял. Это собака на героскутере.
 — Нєт. Но я би на таке подивився.»

«— А ты кто?
— Я, цей во, як його... Ніхто.»

«Простите детки, что так долго шёл.
Я просто не спешил.» :)  (Жарт навіть Зкеленському сподобався.)

 

Союз 61 буде?

Як колишній шанувальник серії музичних збірок «Союз» цікавить: 61 випуск збірки вже вийшов? Якщо так, які там пісні?

«Ай, проскочу!» до добра не доведе.

Батько завжди дзвонить, як на зміні. Але цього разу дзвінка не було. Виявляється, батько по дорозі на роботу вирішив проскочити перед машиною на велосипеді. І віз з собою банки.
Ага! Проскочив? Ще й впав на банки.

Тепер буде довго на лікарняному. І мінус — гроші на лікування. І в лікарню треба водити кожен день.
І сам же винен? Реакція вже ж не та, що в молодості.

З мамою вважаємо, що цей випадок навряд чи чомусь навчить батька.

Ще й невідомо, кого визнають винним у ДТП.

P.S.: Зараз навіть переходячи дорогу на зелене світло, необхідно дивитись по сторонам.
Пригадую, як мене ледве не збила машина на односторонній дорозі(!). Так що й на односторонніх дорогах треба дивитись в обидва боки.

Ну а «Ай, проскочу!» взагалі неприпустимо.

Хоч виспався

Став вкладатись спати, як зазвичай + не нервуюсь — і став краще спати. Хоч виспався.

От такий коротенький допис. Хоча є ідеї про що поговорити. Ну, якось іншим разом.

P.S.: Контора, куда спочатку взяли, а потім передумали брати на роботу, знову виставила оголошення. Зарплата 7 000. Хе-хе! Брехня! Мені розповіли, що зарплата 5 000.

Несподівана розв'язка історії з працевлаштуванням

Несподівана розв'язка історії з працевлаштуванням. Довго розпитували — і передумали. Що маємо: А) Даремно переживав. В)  Даремно підстригся (нічого, скоро волосся відросте — добре, що не поголився налисо). С) Можна сміливо пізно лягати спати і спати хоч до обіду. D) Знову треба шукати роботу.

А знаєте в чому причина? Не сподобалось, що запропонував маршрут без пересадки. Сказали, що швидше буде по-іншому, з двома пересадками. Ну, добре, поїхав би маршрутом, як сказали.

Lanos зняли з виробництва на ЗАЗі

Випадково дізнався (вночі), що Запорізький автозавод перестав випускати Lanos. Тепер Ланоси-Сенси — історія. Жартують, що вони скоро стануть колекційними.

В Кореї Daewoo Lanos запустили у виробництво в 1997му році. А вже в 1998му розпочалося великовузлове складання на Іллічівському авторемонтному заводі. В 2002му році корейці зробили рестайлінг (2ге покоління) — з більш зручним багажником і переробленою задньою частиною і новою решіткою радіатора. З 2004го виробництво перенесли на ЗАЗ, і перейшли до дрібновузлового складання. В 2008му, в зв'язку із закриттям автозаводу в Польщі, виробництво повністю перенесено до України. Відтоді Ланос став повністю українським автомобілем (не плутайте випуск з розробкою). А в 2009му відбувся ребрендінг — машини змінил назву: замість Daewoo і Chevrolet стали випускати під маркою ЗАЗ. Потім були фейсліфтинги — змінювали решітки радіатора. Під час останнього оновлення сімейства, в 2014му, на дзеркалах з'явилися поворотники (відповідно, на крилах їх не стало) і боковий молдінг (за вийнятком фургону).

Був іще варіант з українським двигуном, який отримав назву L-1300 (Lanos-1300), який потім перейменували на Sens. По-суті, дешеша і бідніша комплектація Ланосу з вітчизняним двигуном. На вигляд від Ланоса не відрізниш.

Еволюція Ланосів: як бачимо, зміни є, але одразу не помітиш.



В це важко повірити: Ланос випускається 20 років? В Україні — 19.
Тому не дивно, що модель морально застаріла і її необхідно було давно знімати з виробництва. Але все одно сумно. Це ж легенда.
А яка ваша думка з цього приводу?

Перший день на новій роботі

Може, не варто було б писати, щоб не зурочити. Але оскільки вже вихвалявся, що взяли на роботу, напишу.

Ліг спати на 3 години раніше звичного. Спати хотілося. Але цього, як не дивно, недостатньо. Півгодини-годину подрімав. Не спав, а дрімав — начебто у свідомості, але вже показують сни — було де набратись вражень: півдня дивився відео-сталки, ще й вдалося поюзати порносайти. Однак ні заброшки, ні еротика відмовлялись показувати повнометражки, тому прокинувся десь близько 22ї. Послухав радіо (а шо ж ще робити?). Далі не спалося (хоча спати хотілося). Під ранок декілька годин поспав, хоч нічого не снилося. Як не дивно, не дуже відчував недосипання.

Вийшов з дому рано, о 6й ранку. На вулиці темно. На дорогах калюжі. Не видно, де калюжі. Навіть там, де є освітлення, — ліхтарі освітлюють дорогу, а не тротуар (!). Маршрутки виїждають на маршрути(!). Продавці відкривають магазини. На вулицях, як не дивно, є люди.

Маршрутка ледве їхала. Мабуть, вже налаштовуються на обмеження швидкості по населеним пунктам до 50 км/год. Але доїхав вчасно — на роботу приїхав раніше всіх. :)  Поки зачекав, доки всі прийдуть. Потім трохи ввели в курс справи. Тільки збирались дати завдання і... сказали, що роботи мало, тому до завтра можу гуляти.

А нова стрижка наче сподобалась. Хоча моя шапка чомусь не сподобалась (а ви кажете: чого нервуєш?).
Борідку, мабуть, доведеться поголити. На всяк випадок.

Умови сексу з дівчинами в майбутньому:)

Підгледів у ibigdan (LiveJournal). Якими можуть бути відносини з дівчинами (тян) в майбутньому. Почитайте.
Я тепер зрозумів чому не хочу заводити стосунки з бабами. Страшно.

Пригадую нашумівшу історію в Росії з Шуригіною (можете погуглити). Коротко: дівчина на вечірці бухнула і погодилась на секс. А потім як протверезіла, звинуватила компанію у згвалтуванні. Як не згадати і скандали, коли відомих режисерів і політиків звинувачували у домаганнях.
От і здається, що скоро будь-які прояви уваги до жінок будуть розцінюватись як сексуальні домагання. А перед тим, як зайнятися сексом, будуть потрібні контракт і психологічне "освидетельствование" (не знаю, як це українською).



P.S.: Якось, на вилазці, вирішив допомогти знайомій сталкерші перейти рів. Простягув руку, щоб трималась за мене. А вона сказала, що в Америці за таке вже б давно була б справа.
Як тут можна казати про щось інше. Добре, що вона не в моєму смаку.

Сталки по закинутим місцям або конкурент МШ

А я не розповідав — на роботі зацікавились моїм блогом. Одним із блогів.
Ну а я пропоную переглянути одного відеоблогера. Буквально, вчора натрапив на його канал. Чувак, походу, конкурент МШ. Тільки не картавить і частіше лазить по заброшкам.

Ось, наприклад, сталк піонерського табору, який виявився не дуже то й закинутим.


Нервування через роботу

  • 02.12.17, 17:44
Всю ніч не спав. Все думав про роботу.  Чи влаштую я їх як "обличчя фірми"? Якщо дізнаються, що можу псіханути, напевно не сподобається.
А ще думаю як не проспати. Блін, це на 8 годин пертися! Йо-майо! Боюся, що тупо просплю. Сьогодні прокинувся сам, батьки проспали. Й то, прокинувся, бо всю ніч не спав. Ну і третій аспект: чомусь дуже дуже здається, що знову бути вживати алкоголь. З'явиться стрес — з'явиться бажання бухати. І я нічого з цим не зможу зробити, бо нерви не залізні.  А іншого допінгу — у вигляді вилазок епо заброшкам, поки не передбачається. Так що інтрига: хто кого.

Насправді, дуже переживаю.