Дивна нічна двіжуха

Минулої ночі помітив дивний двіж. На вулиці — машина з мигалками (здалеку не розгледів, виявилось — поліція) і міні-вен. Навколо ходили люди з ліхтариками. Поліція поїхала. Міні-вен трохи під'їхав. Ввімкнув аварійки. Всі машини, що їхали назустріч, зупинялися(!).

Тартак feat. Арсен Мірзоян - Знаєш мій день

Нова пісня "Тартака" з нового альбому, який складається тільки з дуетних пісень(!). Дуети — не вперше в "Тартака". Але ж щоб цілий альбом?!
Декілька днів тому Олександр Положинський — лідер гурту, на радіо «Країна ФМ» презентував спільну роботу з Арсеном Мірзояном «Знаєш мій день». І ось вже випустили відеокліп.

Відео знімали в улюбленій локації Положинського — місті Славутич. Осінні краєвиди і затишне місто чудово доповнюють аудіоряд.
Не зрозуміло тільки, чому Мірзоян на відео постійно щось їсть.



Пісня якраз під осінній настрій. І попсове аранжукваннфя — супер!
А вам як нова композиція і новий дует?

Дивний смартфон на Андроїді

Продовження спостережень за телефоном на Андроїді. Одна з фішок даної ОС — постійні оновлення. Щось сам собі качає.
Попросив перезавантажити, щоб активувати оновлення. Оновлювався, оновлювався. І... тупо завис. Нічого не натискається, ні на шо не реагує.
Довелося розібрати, зняти акумулятор — і потім знову ввімкнути.

А шо, класний прикол: сам оновлююється — і не може перетравити оновлення.
Це не ВіндовсФон, який оновлюється тільки пару раз на рік.


Ач, куди виперся! Або спостережний пес

Прогулюючись по місту ледве не офигів від несподіванки: собакен виперся на сарай. Просто висовувати ніс з-під паркану, або гавкати за парканом вже недостатньо?
Цікаво: це у хазяїв "вистачило" розуму затягти на дах? Чи пес сам туди заліз?
Але в будь-якому разі, все одно страшно. А якщо стрибне на перехожих?!


Laud - У цю ніч

Свіжий хіт цієї осені. Вже крутять по багатьом радіостанціям. Laud "У цю ніч".
Виявляється, учасник проекту "Голос країни".


Scarlett - Ніби яд

Ще один непоганий танцювальний трек.

 

Приміські маршрути зі статусом міських маршрутів

Цікаво: чому деякі приміські комунальні автобусні маршрути в Києві вважаються міськими? При тому, що в Києві, на відміну від Москви, немає відокремлених частин міста.

Зокрема, №37 — Метро "Святошин" - Масив "Західний".
І №37А — Метро "Святошин" - Спорткомплекс "Чайка".

Обидва заїжджають в село Чайки. А чому частина маршрутів і кінцеві в області?


По 37му (точніше, заїзду 37го, який поьтіім перетворився в окремий маршрут) є здогадки, чому він міський. Заїзд 37го до ЖК "Чайка" був через міський будинок пристарілих, що розташований на території Києва. Хоч і на самій околиці.

Ну а потім, після побудови ЖК "Чайка", маршрут подовжили.
Але чому зробили привілею користуватися автобусом(!) за міську вартість(!) для мешканців села?

Стостовно 37А незрозуміло: спорткомплекс "Чайка", по-моєму, не відноситься до Києва.
[ Іще незвичні недоміські маршрути... ]

Zavala & Kondurakiy - Океан

Нова пісня. Спільна робота саундпродюсера Zavala і співачки Kondurakiy. На мою думку, непогана.
І для дискотеки підійде.


Про особисте

На співбесіді нагадали про наболіле — запитали про плани в особистому житті. smeh А які плани? Я вже ні на що не розраховую. По-перше, самотніх чоловіків дофіга — не один я з такими проблемами. По-друге, не багатій. По-третє, такий типаж навряд чи користується попитом. По-четверте, не знаю, як залицятися. По-п'яте, є декілька давніх образ на жіночу стать. Ну і, в 34 роки мабуть вже запізно для якихось стосунків.

В Білорусь тепер їздити небезпечно

Нещодавня новина про затримання вже другого українського журналіста в Білорусі в підозрі шпигунства наштовхує на висновки, що в Білорусь їздити небезпечно. Так само, як і в Росію. Ну, тому що будь яке фотографування, навіть громадських місць, може бути визнано шпигунством. А враховуючи, що «синдром вахтера» йтак дуже поширений в кацапстані і бульбостані, то причепитися можуть до кого завгодно.

Шкода тільки, що українська влада не розпізнала в Білорусі кремлівську підстилку. І російських пропагандонів депортують, а не заарештовують. Може хоч після цього випадку будуть мітинги; заяви МЗС про засторогу громадянам, що збираються в Білорусь; «дзеркальні» акції проти російських журналістів; посилення митного контролю і правил в'їзду для білорусів? Якщо чесно, сумніваюсь.