І це ліс?!

Надибав карти лісництв (там є багато лісових угідь, хоча деяких лісництв немає). Так здивувався, що всі яри теж відносяться до лісу. Наприклад, тоненька смужка лісопосадки в Святопетрівському — лісовий квартал (їх там аж два). А у школі розповідали, що ліси діляться на квартали 1х1 км або 0,5х0,5 км. А це навіть лісом назвати важко. Хоча, он, навіть квартальний стовп є.


Коротше, карта чогось не вставляється: https://www.google.com/maps/@50.3729194,30.3013222,3a,90y,203.48h,94.6t/data=!3m6!1e1!3m4!1sp6E1NgTcg_8R0d62WgNm1A!2e0!7i13312!8i6656

Бомбосховище

Збулась ще одна з мрій — полазати по бомбосховищу.
Нажаль, лізти знову довелося самому.

P1270179

Але те, що побачив потім мене шокувало.

Парк Кіото

Рік тому вперше пройшов по парку Кіото. Але сакури тоді ще тільки-тільки розцвітали. Проте цього року застав цвітіння. Ось декілька фоток.



Парк гарний. Сподобався.

Щось зламалось на сайті...

Щось зламалось на сайті: неможливо завантажити фотки. Пише: "ImageMagick fail". Ну, нехай. Значить, не покажу, а розкажу.
Вибрався на вилазку, сумістивши з прогулянкою. Подивився парк Кіото. Виявляється, сакури ще не відцвіли! Алея гарна, мені сподобалась (при тому, що майже кожен рік фоткаю квіточки). А потім була стрьомна вилазка. І на завершення, оглянув будівництво нової тролейбусної лінії.

= Українська дискотека 51 =

Ще один новий танцювальний сет. Правда, цього разу свіжих треків нема, проте є 3 пісні, які щезвучали в моїх дискотеках. Це "On I Ona" з піснею "Від ілюзій", яка раніше була в оригінальній версії, тепер вже в реміксі (який з трудом дістав); Jamala з реміксом на "Крила" і реміксована "Мелодія" від Hardkiss. Ну а всього 17 треків. Думаю, вам повинно сподобатись.


Жарт над котами

Пожартував над котами. Знайшов у смартфоні мелодію "Коти" і вирішив перевірити реакцію у наших улюбленців. Кіт одразу насторожився і став у відповідь нявчати. Причому, схожою інтонацією, яу у рингтоні. А потім взагалі заховався. Мабуть, по-котячому були погрози чи лайка. lol А от Аліса слабо реагує — лише обнюхує телефон.

Як тільки вихідні...

Як тільки тривалі вихідні — погода псується. І якщо напередодні лише вночі лютувала гроза і дощ, то відсьогодні вже й вдень дощило. Навкруги калюжі і волого. Ще й похолодало. Так що погода несприятлива до подорожей. Тому поїздку, яку довго планував, довелося перенести. Але не впевнений, що це перенесення, а не скасування. Чую, що все одно доведеться самому їхати(

Хоча, краще скасувати подорож через негоду, ніж мокнути під дощем. Он, знайомий десь лазить по Зоні відчудження по такій погоді. rofl А я нудьгую, проте дома і в теплі. tost

Заспокойтеся, політикани!

Христос воскрес! З Пасхою! А далі вибачайте, що знову про політику. Вибори ж були нещодавно.

Заспокойтеся, політикани! Поки російські артисти вітають майбутнього президента, «запоребрикові» пропагандисти і влада розчарувалась у Зеленському. Та й у відео нагадують, що й Порошенко раніше не був щирим патріотом.


Куди податись на вихідні?

Сьогодні коротко. Всього лиш запитання: куди податись на вихідні?
Правда, можна попрацювати. Тим паче, що робота ледве просувається.

Сумно таке читати-2

Звістки про загибель домашніх улюбленців засмучують, навіть якщо мова йде про чужих. Ось в одного відеоблогера прочитав, що усипили кішку. Ех, а її і на відео показував. А тваринки теж хворіють. Хоча й без того живуть недовго. Сумно.

З острахом дивлюсь на свою кицьку. Особливо, коли згадую, що їй вже майже 4 роки. А свого попереднього кота, Рижика, майже забув. Дивуюсь, як люди довго пам'ятають своїх улюбленців? Пам'ять влаштована так, щоб замилювати гострі кути і спогади, які викликають сум або ностальгію. За 4 роки речі, які з ним асоціювались, тепер використовує кицька. Майже всі його фотографії залишились на старому компі. Важко в цьому зізнаватись. А що ж казати про інших улюбленців, яких вже більше 10 років нема. Ось, декілька днів тому батьки переглядали фотоальбом з фотками коте. А у мене ніяких емоцій. Не знаю, чому так.