Водоспад Кайетур




Водоспад Кайетур - один з найбільш вражаючих і найпотужніших водоспадів на планеті, рідкісне поєднання великої висоти і великого обсягу води.За переказами, він отримав свою назву на честь індіанського вождя Кайя, що прославився актом самопожертви заради порятунку своїх людей і проплив в каное по річці Мазаруні , на якій розташований водоспад.
Європейці довгий час не знали про існування Кайетур. Його першовідкривачем вважається англійський геолог Чарльз Браун, який виявив його в 1870 році під час однієї зі своїх експедицій по американському континенту. З тих пір Кайетур увійшов до числа найкрасивіших і вражаючих водоспадів на Землі.

Що ми заслужили?





До чого це я, unsmile накипіло, душа болить за воїнів - героїв, що захищають Україну, не шкодуючи своє молоде життя, проливаючи кров...

Прем'єр Франції озвучив дуже мудре рішення. Випровадити  тих, хто живе в твоїй країні і сповідує ненависть до неї або любов до ворога - логічний самозахист.  Мабуть і Україні слід було б зробити саме так дуже давно, коли все тільки починалося. Можливо не було б війни і смертей.(більше тут)burumburum



P.S. І все ж я вірю, що все у нас буде добре, як кажуть:"Хто  прийде з мечем, той від нього й загине". Тим більше, що астрологи "віщують" у лютому 2016 року закінчення війни, а цілі своєї Україна досягне у 2022 році...
Джерело

Где найти мужа осенью...

Где найти мужа осенью 2015

Осенью 2015 года мужа можно искать там же, где ты искала его летом 2014 или зимой 2010, то есть везде. На этом материал можно было бы закончить. Однако, если ты впервые вышла на «брачный рынок» — не будем тебя пугать и рассмотрим все варианты.

Невеста - фото [ Читати далі ]

Це потрібно знати!

 

Кошки часто принимают очень забавные позы, фотографиями которых владельцы любят делиться друг с другом, даже не подозревая, что они дают повод для тревоги, а не для улыбки.

Например, в интернете можно найти много фотографий кошек, сидящих мордочкой к стене и уткнувшихся в неё лбом. Хозяева сопровождают их шутливыми подписями вроде «я обиделся» или «видеть вас не могу» и т.д., даже не подозревая, что такая поза свидетельствует о серьёзном расстройстве здоровья кошки.

[ Читати далі ]

Немного о мужчинах

Немного о мужчинах
Если женщина не знает...Что такое молоток и отвёртка...Никогда не двигала мебель...И не чинила сантехнику...Значит...Она знакома с настоящим мужчиной...



   Мужчины - наше ВСЕ! Они наше спасение от одиночества, щит от проблем, проклятие и наша любовь. Без мужчины не мыслит себя женщина. Нам банально скучно. Но как мы смотрим на них? Что мы видим в нашей сильной половине?
Женщины ищут мужчину по себе. По силам, потребностям и желаниям. Вот некоторые типажи для поиска.

 [ Читати далі ]