FitCoffee: потрясающий вкус, колоссальная польза!


Настало время для кофе-брейка! Всего одна чашечка ароматного FitCoffee – и вы готовы покорять любые высоты. Незаменимый помощник во время утренних пробуждений и главный драйвер продуктивной работы: сегодня расскажем вам о том, чем так полезны маленькие кофейные перерывы, и за что же еще, кроме чудесного вкуса и тонизирующего эффекта, можно любить «напиток бодрости».

Прежде всего, за колоссальную пользу для организма!

Многие слышали о том, что кофеин повышает уровень дофамина в мозге, благодаря чему мы чувствуем необычайный прилив сил и вдохновения. Но благоприятное влияние на нервную систему – далеко не единственное полезное свойство ароматного напитка! Натуральный кофе:

• выступает действенной профилактикой рака молочной железы, болезни Альцгеймера, цирроза печени, сахарного диабета и даже кариеса;

• улучшает концентрацию внимания и кратковременную память;

• повышает работоспособность и активизирует творческое мышление;

• тонизирует и снимает усталость;

• помогает справиться со стрессами, побороть вялость и сонливость;

• защищает клетки организма, нейтрализуя свободные радикалы.

За идеальные формы!

Кофеин – главный маст-хэв для стройной фигуры! Добавьте к вашей ежедневной диете ароматный напиток, и впечатляющий результат не заставит себя долго ждать:

• кофе обеспечивает дневную норму витаминов B1, B2, B3 и B5, а также снижает аппетит;

• повышает выносливость организма и заряжает энергией перед интенсивными тренировками;

• значительно ускоряет обмен веществ и способствует снижению веса.

Выбирайте лучший!

Бесподобный вкус отборной арабики и фантастический аромат обжаренных кофейных зерен: FitCoffee порадует истинных ценителей высоким уровнем качества и станет главным героем неспешных бранчей, приятных кофе-брейков, веселых встреч с друзьями и плодотворных рабочих дней!

Узнать цену и детали, а также заказать FitCoffee вы можете на нашем официальном сайте.


FitBalance

(098) 158 87 87

https://fitbalance.ua/

У киян з’явилася можливість здати ПЛР-тест на коронавірус 24/7

З турботою про наших клієнтів повідомляємо, що у київському відділенні лабораторій «Нова діагностика» за адресою: пр-т Голосіївський, 68 можна здати ПЛР-тест на коронавірус SARS-CoV-2 цілодобово.

Цю зручну та надзвичайно корисну опцію ми прагнемо розширити й на інші відділення мережі, а допоки оцінити та скористатися нею можуть жителі столиці.

Послуга реалізована з турботою про людей, погіршення самопочуття яких перешкоджає спокійному очікуванню вранішньої пори. Тож тепер наш сумлінний та професійний персонал цілодобово зустрічатиме вас у відділенні на Голосіївському проспекті та виконає процедуру взяття мазка згідно з усіма стандартами.

Ми розуміємо, наскільки часом важливо виграти у хвороби навіть кілька годин.
Тому за потреби звертайтеся! І радимо, звісно ж, записуватися на прийом онлайн: https://order.newdiagnostics.ua/.

Медична лабораторія «Нова Діагностика»
Адреса: пр- т Голосіївський, 68.
Телефон: 0800 312 112.
Режим роботи: ПН-НД 24/7.


Лабораторія «Нова діагностика» відкриває ще відділення у Києві!

Мережа лабораторних досліджень «Нова діагностика» розширює свою присутність у Києві. Відтепер до восьми існуючих відділень у столиці додаються ще два – в Печерському та Голосіївському районах. Тож запрошуємо! 

Адреси та графік роботи відділень:

  • вул. Цитадельна, 9

ПН – ПТ: з 08:00 до 16:00.
СБ: з 08:30 до 12:00.
НД: вихідний.

  • просп. Голосіївський, 68

ПН – НД: з 07:00 до 22:00.

Звертаємо увагу клієнтів мережі, що у відділенні на Голосіївському проспекті з 7:00 і до 20:00 можна здати ПЛР та інші види тестування на COVID-19. Задля безпеки відвідувачів та уникнення черг радимо записуватися до лабораторного відділення онлайн. Опція онлайн-запису є не лише зручною, а й вигідною для наших клієнтів, адже з нею ви отримуєте 5% економії від звичайної вартості аналізів.

З повним переліком досліджень, що проводяться мережею «Нова діагностика», можна ознайомитися на сайті лабораторії: https://newdiagnostics.ua/.


Магазин Maison Decor закривається на період локдауну

Любі друзі! Ми цінуємо вашу безпеку, тому з 8.01.2021 до кінця періоду локдауну Maison Decor призупиняє роботу офлайн. Тепер улюблений декор, керамічні вироби та іграшки ручної роботи ви можете придбати лише в нашому інтернет-магазині, оформивши замовлення на сайті: https://maisondecor.com.ua/.

Бажаємо вам міцного здоров'я та з нетерпінням чекаємо у гості після завершення локдауну!

Maison Decor вул. Кам'янська, 128 (ЖК "Метрополія") (095) 369 78 99 https://maisondecor.com.ua/


МАУП підбиває підсумки 2020 року!

Мудрі люди наприкінці кожного року підбивають підсумки, а далекоглядні – навіть планують дещо на рік наступний. 2020-й показав, що планування часом є невдячною справою, а от уміння швиденько адаптуватися до нових обставин та попри все лишатися в числі лідерів стало особливо доречним. І це все – про нашу Академію!

Втримали лідерські позиції. Не просто вдало реалізували, а продовжили вдосконалювати надання вищої освіти дистанційно, а до того ж ще запровадили опцію «Вступ онлайн» — хіба могли ми про таке думати минулого січня? Весна 2020 внесла свої корективи. Втім, про все по порядку.


У 2020 році внесок Міжрегіональної Академії управління персоналом в освітній процес України високо оцінено як професійною спільнотою, так і майбутніми студентами. МАУП очолив кілька авторитетних освітніх рейтингів, чим вчергове підтвердив свій статус найкращого приватного вишу України:

  • ми – у ТОП-10 кращих приватних вишів за версією Освіта.ua.

  • ми – №1 серед приватних вишів у ТОП-100 навчальних закладів за кількістю заяв від абітурієнтів.

  • так само, ми – №1 серед приватних вишів у рейтингу «Scopus».

  • перші у 30-ці кращих приватних ВНЗ за версією Всеукраїнського Об'єднання організацій роботодавців в галузі вищої освіти.

З огляду на всеосяжність названих рейтингів, дане визнання для МАУП є великою перемогою, втім не єдиною.

Здавалося б, тотальний локдаун, а потім і ряд карантинних обмежень мали б позначитися на навчальному процесі та вступній кампанії 2020. МАУП встояв і перед цим випробуванням. Цього року українські абітурієнти могли обрати будь-який з десяти наших напрямів для дистанційного навчання на постійній основі:

  • Журналістика.

  • Дизайн.

  • Маркетинг.

  • Фінанси, банківська справа та страхування.

  • Економіка.

  • Менеджмент.

  • Облік і оподаткування.

  • Психологія.

  • Право.

  • Інженерія програмного забезпечення.

Використання ж освітніх онлайн та мультимедійних технологій, досконало відпрацьоване задля даної форми навчання, було успішно застосовано і тоді, коли інші українських виші ледь-ледь опановували цю практику.

Особливим же нашим досягненням 2020 стала опція «Вступ онлайн», що була впроваджена Академією з огляду на пандемію. Протягом 2020 року, а тепер і у 2021 році також українці матимуть змогу подати заявку на вступ онлайн, уникаючи при цьому зайвих масових скупчень. Варто вибрати лише цікаву спеціальність, визначитися з формою навчання та подати документи на бакалаврат чи магістратуру. Наразі вступ онлайн діє до 30 січня та передбачає можливість скористатися знижкою 20% на навчання.

Чудові підсумки. Впевнений погляд у наступний, 2021 рік. Щирі вітання нашим студентам та абітурієнтам! Відкривайте себе в МАУП та ставайте щороку тільки сильнішими та розумнішими!

Приймальна комісія:
(093) 490-490-0 (Viber, WhatsApp),
(096) 490-490-0
http://maup.com.ua/

Зустрічайте новорічні свята разом із CHOICE!

Ось і настала довгоочікувана передсвяткова пора! Час апетитних ароматів сезонних страв, задушевних сімейних бесід, затишної домашньої атмосфери та урочистого дзвону келихів! Щоб не зіпсувати казковий настрій і не пропустити дорогоцінні моменти в нескінченних приготуваннях, пропонуємо вам зустріти Новий рік по-сучасному! Більше ніяких виснажливих клопотів і приївшихся традиційних рецептів: зробіть попереднє замовлення на 31 грудня в CHOICE та насолоджуйтеся грандіозним святом і неперевершеними кулінарними шедеврами вдома!

Почніть ваш вечір з легких елегантних закусок: салат з в'яленою качкою, цитрусами й горіхами кеш’ю стане блискучою альтернативою застарілим новорічним стравам та приємно здивує гостей тонізуючим смаком! Тартар із лосося й тунця порадує особливо ніжною текстурою, а рулети з пряною пармською шинкою прийдуться до душі навіть найвимогливішим поціновувачам!

Хрумка скоринка й характерний димний аромат - пікантні делікатеси з нашого хоспер меню швидко розпалять апетит і стануть основою вашого застілля. Соковиті, ідеально просмажені ласі шматочки подарують справжню насолоду й незабутні емоції!

Ну і яке ж свято без приємних бонусів? При самовивозі улюблених позицій з ресторану ми даруємо знижку 20% на весь чек. Зробіть завчасне замовлення новорічних страв у CHOICE й насолоджуйтеся домашнім святом без зайвих турбот!

Доставка з ресторану на Троєщинський, Воскресенський та Лісовий масиви здійснюється за рахунок закладу. Доставку також можна замовити через спеціальні додатки «Glovo» та «Raketa».


Ми знаходимось за адресою: вул. Братиславська, 52, Київ.

Телефон: (067)-650-45-55

https://thechoice.kiev.ua/uk



Вступ онлайн до МАУП триватиме і у 2021 році

2020 рік добігає кінця, втім деякі інновації, втілені Міжрегіональною Академією управління персоналом, ми заберемо з собою в 2021!

В умовах загальнонаціонального карантину навчальний процес у закладах вищої освіти неодноразово ставав дистанційним. І якщо для деяких вишів це було проблематично, то для Академії – цілком звично. Адже до цього в МАУП вже було впроваджено дистанційну форму навчання за десятком спеціальностей. Тому зрозумілу та налагоджену практику ми просто розповсюдили на інші напрями і спеціальності.

Разом з тим виникла нова ідея. А чи не використати віртуальні технології не лише для дистанційного навчання, а й для надання абітурієнтам можливості онлайн-вступу? Так, будучи лідером у застосуванні передових технологій навчання, ми у буремному 2020 році вдало реалізували практику вступу онлайн.

Зокрема, до 30 січня 2021 року ви можете вступити до МАУП онлайн, а також зі знижкою 20%! Дана пропозиція має кілька переваг:

  • Це можливість стати студентом швидко і не виходячи з дому. Вибирайте цікаву для себе спеціальність, визначайтеся з формою навчання та подавайте документи на бакалаврат чи магістратуру.

  • Пропозиція стосується не лише спеціальностей самої Академії, а й спільної освітньої програми з болгарським і польськими вишами. Стати студентом за нею можна без складання ЗНО, тож жодних стресів і перепон!

  • Зберігається можливість використання знижки 20% на навчання за умови здійснення оплати протягом семи днів з моменту зарахування.

Тож пропонуємо вам не зволікати і скористатися-таки зручною та простою опцією вступу онлайн. Алгоритм дій полягає в наступному:

  • Заповнюйте онлайн-форму.

  • Після опрацювання заявки Академія надішле вам електронного листа із її підтвердженням.

  • Щоб засвідчити свій намір взяти участь у вступних випробуваннях, протягом семи днів надішліть заповнений «Лист-відповідь» електронною поштою.

  • У визначений термін успішно складіть вступні випробування, а також внесіть перший платіж за навчання, щоб скористатися знижкою. Якщо відкласти оплату до початку першої сесії, знижка вже не діятиме.

  • Відтепер ви є студентом МАУП!

Як бачите, вступ онлайн цілком реальний! Розпочніть новий рік вдало, амбітно і впевнено. Визначайтеся скоріше з фахом вашої мрії та вступайте в МАУП, щоб розпочати успішну кар’єру!

 

Приймальна комісія:

(093) 490-490-0 (Viber, WhatsApp),

(096) 490-490-0

http://maup.com.ua/


Зустрічайте новорічні знижки від Maison Decor!

Настав час для справжньої зимової казки! Прикрасьте свій дім розкішним святковим декором, пориньте в чарівну атмосферу сезону й зустрічайте новий, 2021 рік стильно та яскраво разом із Maison Decor!

Елегантні лялечки з пап'є-маше, ніжні керамічні корівки - маленькі новорічні талісмани, традиційні різдвяні вінки й ефектні ялинкові іграшки стануть ідеальними передноворічними прикрасами та головним акцентом феєричного зимового свята!

А тепер ділитися радістю й наповнювати оселю затишком стало ще приємніше: до кінця грудня в Maison Decor діє знижка 10% на весь новорічний асортимент! Порадуйте себе та близьких чарівним сюрпризом, впустивши в свій дім трішки зимової магії: замовляйте доставку тематичних прикрас від Мейсон Декор і насолоджуйтеся душевною атмосферою свята!


Ми знаходимося за адресою: вул. Кам’янська, 128, ЖК «Метрополія», код домофона 22 #

Графік роботи: пн-сб .: з 11:00 до 20:00

Телефон: +380953697899

https://maisondecor.com.ua/


 

Встречайте Новый год в идеальной форме вместе с FitBalance!

Вот и наступила чудесная пора предпраздничных забот, воодушевленных планов на будущее и приятных сюрпризов! Составляя список подарков, не забудьте и о себе: самое время впустить в свою жизнь немного радости, любви и настоящей зимней магии. Заказывайте полезные диетические добавки от FitBalance и встречайте новый, 2021 год в идеальной форме и превосходном настроении!

Хелатный цинк – ваш заряд здоровья и энергии!

С этой диетической добавкой вам не будут страшны ни вирусы, ни авитаминоз, ни самые сильные февральские морозы: наслаждайтесь волшебной зимней сказкой, продолжительными прогулками и подвижными играми с детьми на свежем воздухе без неприятных последствий!

Хелатный цинк защищает организм от негативных внешних воздействий и укрепляет иммунную систему изнутри. Согласитесь: цветущее здоровье и яркие воспоминания о сезоне – лучший новогодний подарок, который только можно представить!

Комплекс ActiveLife+ – маст-хэв для самого продуктивного года!

Скажите «да» амбициозным планам и вороху новых задач: начните свой год продуктивно и заряжайте всех нескончаемой энергией и вдохновением благодаря высококачественному комплексу ActiveLife+!

Экстракт зеленогубых мидий и полезные минералы в составе делают диетическую добавку идеальным дополнением к ежедневному рациону: комплекс выступает действенным успокаивающим средством и антидепрессантом, повышает концентрацию внимания и укрепляет опорно-двигательный аппарат.

Диетическая добавка OXXY+ – взрывной источник антиоксидантов для вашего организма!

Время сиять! Oxxy+ - комплексная поддержка вашего здоровья на каждый день:

• диетическая добавка укрепляет иммунную систему и заметно улучшает общее состояние работы организма;

• замедляет старение и тонизирует кожу;

• выступает эффективной профилактикой сердечно-сосудистых и онкологических заболеваний.

Не зря говорят: как Новый год встретишь, так его и проведешь. Начните новую главу своей жизни с заботы о себе и наслаждайтесь энергией, вдохновением и волшебной атмосферой праздника вместе с FitBalance!


Узнать цену и детали, а также заказать диетические добавки вы можете на нашем официальном сайте. 


FitBalance

(098) 158 87 87

https://fitbalance.ua/


Лабораторія «Нова діагностика» відкриває відділення у Бородянці!

Маємо чудову новину для жителів Бородянки Київської області – тут у середмісті розпочинає роботу відділення медичної лабораторії «Нова діагностика»! Сучасне та комфортне приміщення відкриває свої двері для того, щоби мешканці міста могли виконати широкий спектр лабораторних досліджень та отримати їх результати швидко та зручно.

Точність результатів, безпечність перебування у відділенні та інноваційність сервісу – головні принципи сучасної лабораторії «Нова діагностика». Серед інших переваг є і можливість записатися онлайн до лабораторного відділення у вашому місті за посиланням https://newdiagnostics.ua/. Так ви заощадите час, проведений у відділенні, й до того ж отримаєте знижку 5% на весь спектр аналізів! 

Адреса нового відділення: вул. Центральна, 367-А.
Телефон: 0-800-312-112.

Режим роботи нового відділення: 

  • ПН – ПТ: з 07:00 до 16:00.

  • СБ: з 07:00 до 14:00.

  • ВС: вихідний.

Забір біоматеріалу проводиться з 07:00 до 11:30, а взяття урогенітального мазка – з 07:00 до 15:30.

З повним переліком досліджень, що проводяться мережею «Нова діагностика», можна ознайомитися на сайті лабораторії: https://newdiagnostics.ua/.