Декор від SHISHI - естетика та витонченість у кожній лінії!

Давно мріяли стильно прикрасити вашу оселю? Унікальні предмети декору від європейського бренду SHISHI стануть ідеальним рішенням для будь-якого інтер'єру: сучасні прикраси урізноманітнять простір яскравими акцентами й допоможуть створити у вашому домі особливу, затишну атмосферу!

Використання органічних матеріалів, високі стандарти якості та ретельна увага до деталей - головні цінності бренду, дбайливо збережені засновниками з моменту його створення. Саме вони стали основою вражаючого успіху, перетворивши компанію з невеликої локальної марки в популярне міжнародне підприємство.

Лінда Йонсен, Ліллі Бендрісс, Тайво Піллер і Март Хаберт заснували норвезько-естонський бренд в 1998 році, взявши за мету створення самобутніх предметів інтер'єру. Надихаючись вражаючою різноманітністю природних фактур і класичним мінімалізмом, засновники запустили виробництво авторських, часом навіть чудернацьких прикрас, поширюючи любов до стильного декору по всьому світу. Щороку SHISHI радує цінителів екзотики колоритними новинками, створюючи неповторні осінньо-зимові та весняно-літні колекції.

Незвичайні вази, реалістичні штучні квіти, вишукані свічники та інші предмети декору стрімко підкорюють серця своєю індивідуальністю: плавні лінії, сміливі форми та гармонійні переливи відтінків акцентно доповнюють будь-який інтер'єр і невпинно притягують до себе захоплені погляди!

В Maison Decor ви можете знайти найкращі прикраси від європейського бренду SHISHI: обирайте, замовляйте зручну й безпечну доставку та створюйте у себе вдома особливу атмосферу гармонії й тепла!

Ми знаходимося за адресою: вул. Кам'янська, 128, ЖК «Метрополія», код домофону 22 #

Ціна доставки по Києву -  від 100 грн

Графік роботи: пн-нд з 11:00 до 20:00

Телефон: +380953697899

https://maisondecor.com.ua/


 

Встигніть стати студентом ще до нового, 2021 року!

Рік, що минає, став настільки сумбурним та сповненим несподіванок, що як раптом ви планували вступ до вишу і відтермінували його до кращих часів, то це цілком зрозуміло. Втім відкладати мрію на занадто далеке майбутнє зовсім не обов’язково, коли є чудова нагода стати студентом Міжрегіональної Академії управління персоналом до 26 грудня 2020 року! При цьому Академія пропонує свої абітурієнтам опцію вступу онлайн із можливістю скористатися знижкою на навчання у розмірі 20%.

Міжрегіональна Академія управління персоналом давно відома інноваціями, що впроваджує у навчання, і 2020 рік не став виключенням для закладу. В Академії і до того всіляко прагнули зробити здобуття вищої освіти сучасним і максимально доступним для всіх українців та в усіх регіонах країни. Коли решта освітніх закладів лише перелаштовувалася на дистанційну форму навчання, в Академії відповідна практика була впроваджена вже давно. Тож на цьому етапі постало питання, як забезпечити можливість онлайн-вступу на всі спеціальності.

Від задуму до реалізації кілька місяців, і от вже тисячі українців стали студентами вишу, скориставшись зручним та безпечним способом вступу. Долучайтесь і ви!

Онлайн-вступ до МАУП має ряд переваг:

  • Це унікальна можливість стати студентом у лічені дні, не виходячи з дому і не відвідуючи громадські місця в період пандемії. Вибирайте цікаву спеціальність, визначайтеся з формою навчання (денна, заочна чи дистанційна) та подавайте документи на бакалаврат чи магістратуру з максимальним комфортом і безпекою.

  • Вступ онлайн розповсюджується також і на спільну освітню програму з болгарським і польськими вишами, що дає можливість отримати вищу освіту без складання ЗНО

  • Онлайн-вступ доповнюється наданням знижки на навчання в обсязі 20% кожному, хто здійснить оплату до першої сесії і протягом семи днів з моменту зарахування.

Як бачите, здійснити свою мрію про успішне студентство можна навіть у цьому непростому, але цікавому 2020 році. Не відкладайте на майбутнє те, що можливо вже у теперішньому! Вступайте до МАУП онлайн, дотримуючись простої та доступної процедури. Заповнюйте форму, отримуйте знижку, навчайтеся та будуйте своє успішне майбутнє прямо сьогодні!

Приймальна комісія:
(093) 490-490-0 (Viber, WhatsApp),
(096) 490-490-0
http://maup.com.ua/

Уикенд хоть и не в любимом пабе, но с любимым пивом и закусками!

В течение всей недели, а в выходные особенно, вы можете заказать фирменное пиво и закуски в GOGOL-PUB с доставкой по Киеву или take away. Мы-то знаем, что с нашими вкусняхами и фирменным свежайшим пенным выходные дома – с друзьями, со второй половиной или даже в гордом одиночестве – проходят интереснее, чем с чипсами из маркета ;)

«Но что такого интересного предложит мне GOGOL, от чего нереально отказаться?» — спросишь ты, а мы ответим.

  • Ароматные блюда с мангала – шашлык и люля кебаб, скумбрия и свиные ребра на углях.

  • Мясные закуски под любимое пиво – бастурма, сало по-полтавски с гренками и чесноком, буженина с хреном и подчеревина с горчицей.

  • Авторские и невероятно сытные салаты – несколько вариаций классического «Оливье», всеми любимый «Цезарь», мясные и оригинальные «Солохины чары» и «Диканька».

Да, с собой на вынос или с доставкой по Киеву в GOGOL-PUB можно заказать вкуснейшие блюда, и все-таки нашей фишкой остается фирменное пиво! Легендарные, всеми любимые вкусы от собственной пивоварни, а еще импортное Grimbergen и Warsteiner – заказывай в неограниченном количестве!

И на меню кухни, и на пиво с наливками в GOGOL-PUB действуют отличные скидки, если заказывать их с собой, на вынос:

  • при условии самовывоза предоставляем скидки: 30% на меню кухни и 50% на пиво и наливки;

  • при заказе на сумму свыше 700 гривен осуществляем бесплатную доставку по Киеву.

С меню можешь ознакомиться по ссылке: https://cutt.ly/4gChmq6. Выбирай, что по вкусу именно тебе, и не вздумай шастать по супермаркетам! :)

GOGOL-PUB
ул. Малышко, 4А
(067) 384-17-19
http://gogolpub.com.ua/


Зустрічати Новий рік 2021 разом з рестораном Диканька!

У власному офісі, у вузькому колі колег, але і в українському стилі, з ресторанними стравами та смачнючими наливками. І неодмінно з відчутними знижками від ресторану «Диканька». Розповідаємо деталі цієї грандіозної ідеї!

Що ближче новорічні свята, то похмурішим є прогноз стосовно захворюваності на COVID-19. На жаль. На жаль, це позначається і на планах українців щодо влаштування корпоративів: за даними опитувань, 72% українських компаній ладні відмовитися від святкування. Невже й ваш колектив такої ж думки? Маємо пропозицію, що є просто оптимальною і з точки зору безпеки, і при тому достатньо веселою, смачною, атмосферною!

Проведіть такий оригінальний та непростий 2020 і відкоркуйте пляшку ігристого на честь прийдешнього 2021 року в стінах власного офісу, де ви зберетеся з колегами, як у простий робочий день, однак зі святкового приводу! Ви не перетинатиметесь зі сторонніми людьми, ви уникнете необхідності резервувати ресторанні зали посеред робочого тижня, адже у вихідні такої можливості українці позбавлені. Однак ви все одно влаштуєте щедре застілля з ресторанними стравами та фірмовими наливочками, смак яких так цінують гості «Диканьки».

Ресторан української національної кухні «Диканька» має цікавенну пропозицію для тих, хто планує веселий корпоратив у вузькому колі колег і задумується, а що ж замовити до столу.

Котлети по-київськи, домашня ковбаска, деруни, крученики, бендерики та обов’язково сало по-полтавськи чи білі грибочки по-закарпатськи. А крім того, шашлик або люля кебаб, запечена на вугіллі скумбрія або навіть шашлик із білого амура. Ви уявляєте, якими ароматами наповняться стіни вашого офісу? До вишуканих українських страв ви можете купити алкоголь в магазині, однак у ресторані діє унікальна пропозиція на замовлення фірмових наливок та пива – треба ще добряче подумати, а чи не буде це вигідніше за банальний алкоголь із супермаркету.

Що стосується вигідних умов на доставку та самовивіз страв та напоїв від ресторану «Диканька», то вони наступні:

  • на замовлення з собою діють знижки — 30% на меню кухні та 50% на пиво й наливки;

  • при замовленні на суму понад 700 гривень здійснюємо безкоштовну доставку по Києву.

З розмаїттям страв, доступних до замовлення, можна ознайомитися за посиланням https://cutt.ly/2gClmGV, а домовитися про їх отримання у конкретний день можна за телефонами закладу в робочий час і у вихідні, зокрема.

Ресторан «Диканька»
вул. Малишка, 4А
(044) 573-35-23
(067) 434-05-02
http://www.dykanka.com.ua/

Додай смаків у свій домашній вікенд!

Осінь, мряка, карантин. Однак вихідні залишаються вихідними: щоб у понеділок братися за роботу з новими силами, у вікенд потрібно підзарядитися та дещо оновитися думками! Є кілька способів це зробити:

  • Зібратися на домашні посиденьки з друзями та влаштувати частування з приводу чи навіть без. 

  • Подивитися нарешті нашумілий серіал чи взятися за улюблену книгу. І паралельно «роздавити» бляшанку локального крафту.

  • Влаштувати романтичну вечерю і відкрити особливі смаки авторської кухні та оригінальних напоїв.

«Хіба пиво може претендувати на вишуканість, оригінальність та благородство смаку?» — запитаєте ви. «Ще й як!» — знають достеменно хлопці й дівчата, що збираються в барі Punkraft на Подолі. Втім, це по буднях, а у вихідні флагманський бар крафтового пива працює виключно на доставку та самовинос. Асортимент же напоїв та техасько-мексиканьских страв при цьому стабільно широкий.

Тут вам і пиво з полуницею та рожевою сіллю. Тут вам і добряче гіркуватий імперський портер з нотами карамелі та меду. Тут вам і шалено-неймовірний стаут на гранатовому соку. В цілому понад два десятки унікальних смаків на кранах. Їх розливають у літрові пляшки та бляшанки об’ємом 0,33. А ще багацько українського та імпортного пива у фірмових пляшках зберігається в ідеальних для того умовах, у професійних колдрумах.

Такі смаки пива, які не замовиш в інших закладах і тим паче не знайдеш навіть у фірмових магазинах пива, що вже говорити про звичайні супермаркети. Це особлива «фішка» бару Punkraft, однак і кухня тут вражає, як замовити щось до крафтового пива.

Якщо бургери, то з яловичиною, віскі та чорізо. Або з курочкою та соусом блю чіз. Хрумкі булки, що випікаються спеціально для закладу, в поєднанні з соковитим багатокомпонентним наповненням призводять до смакового екстазу. Це варто спробувати одного разу і неодмінно захочеться повторити.

Якщо закуски до пива, то неодмінно finger food, щоб зручно та безпосередньо. Наприклад, креветки Панко чи курячі крильця Унагі.

Якщо ж десерти, то авторські варіації легендарних страв – тортика Наполеон чи безмежно шоколадного фондану. До речі, ви знали, що деякі сорти пива досконало поєднуються з солодким? Запитайте бар-менеджера  Punkraft і це стане чудовою нагодою відкрити для себе нове феєричне поєднання смаків.

Умови доставки й самовивозу пива та страв із Punkraft діють на постійній основі, але у вихідні це особливо актуально:

  • -25% на крафтове пиво з кранів у літрову тару чи у бляшанки 0,33;

  • -10% на пиво у фірмових пляшках і бляшанках;

  • безкоштовна доставка замовлення вартістю від 800 грн у радіусі 10 км від бару;

  • супер-мега вигідна доставка за 50 грн по всьому Києву за умови тієї ж вартості замовлення, від 800 грн. Ще й швиденько, бо на таксі.

Для замовлень звертайтесь до бару за телефоном або через телеграм-бота:

@PunkraftBot
+38 (050) 4240024

Замовляйте свято до себе додому з Maison Decor!

Ідеальні поєднання ніжних відтінків і чарівні аромати по-весняному свіжих квіткових композицій вдихнуть життя в ваш простір і допоможуть створити особливу святкову атмосферу!

Порадуйте себе чи близьку людину чарівним сюрпризом: витончений пастельний букет найкраще розповість про ніжні почуття, а яскраві екзотичні рослини вразять своєю оригінальністю та яскравими барвами. В Maison Decor ви знайдете квіти на будь-який смак і для будь-якого приводу, а наші професійні флористи сформують авторський букет для дійсно ексклюзивного подарунка!

А якщо ви давно хотіли урізноманітнити свій інтер'єр чимось стильним і акцентним - зверніть увагу на унікальну продукцію від європейського бренду SHISHI: завдяки плавним лініям, гармонійним переливам відтінків і незвичайним фактурами ці бездоганні предмети декору даруватимуть справжнє естетичне задоволення!

Порадуйте себе й близьких чудовим подарунком: замовляйте зручну доставку з Maison Decor і наповнюйте свій простір затишком і свіжістю!

Ціна доставки по Києву -  від 100 грн

Графік роботи: пн-сб .: з 11:00 до 20:00

Телефон: +380953697899

https://maisondecor.com.ua/


Як підготуватися до ПЛР-тесту на COVID-19?

На сьогоднішній день тест полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР) є найефективнішим методом визначення факту інфікування COVID-19. Дане дослідження виявляє наявність ДНК та РНК вірусу на слизових оболонках людини, що дозволяє говорити про його інформативність вже у перші дні нездужання.

Для відбору біологічного матеріалу – а ним у даному випадку виступає мазок із зіва та носа – у лабораторних відділеннях «Нова Діагностика» обов’язково використовуються індивідуальні набори, до яких входять:

  • стерильні тампони з дакрону/віскози або універсальні зонди;

  • шпатель;

  • транспортний епендорф із середовищем;

  • інструмент для маркування біологічного матеріалу.

Принциповим є використання окремих тампонів або зондів для мазків із зіва та носа.

Сумлінне дотримання медичних стандартів та висока чутливість реагентів і обладнання обумовлюють максимальну точність кінцевого результату ПЛР-тестування у «Новій Діагностиці», що становить 99%, однак на нього впливає і підготовка клієнта до дослідження. Існує ряд рекомендацій, дотримання яких унеможливлює будь-яку хибу в інтерпретації показників тесту. Розповідаємо про них.

Підготовка до ПЛР-тесту на коронавірус SARS-COV-2 передбачає зі сторони клієнта наступні обмеження:

За 6 годин

  • не вживати лікарські засоби для обприскування ротоглотки;

  • не використовувати лікарські препарати для розсмоктування. 

За 3-4 години

  • не жувати гумку чи цукерки;

  • не чистити зуби, не полоскати горло чи рот;

  • не їсти і не пити;

  • не палити.

З огляду на дані рекомендації найзручнішим часом для забору біоматеріалу для ПЛР є ранок. Завітати у лабораторію краще відразу після пробудження.

Дотримання цих простих рекомендацій гарантує максимальну точність отриманого результату ПЛР-тесту, тривалість виконання якого становить 2 доби.

Задля зручності та економії часу можете записатися до лабораторії «Нова Діагностика» онлайн за посиланням https://order.newdiagnostics.ua/. До того ж, при онлайн-записі ви отримуєте знижку 5% на весь спектр аналізів!

Медична лабораторія «Нова Діагностика»
+38 098 471 00 22
+38 050 471 00 22

Як підготуватися до ІФА-тесту на COVID-19?

Імуноферментний аналіз крові на коронавірус SARS-COV-2 є сучасним методом діагностики коронавірусної інфекції, інтерпретація якого вказує і на гостру стадію захворювання, і на наявність сформованого імунітету до збудника. Крім того, за допомогою ІФА можна виявити пацієнтів із безсимптомним перебігом хвороби.

Матеріалом для дослідження в даному випадку є кров з ліктьової вени людини. Кров у кількості 10-20 мл опрацьовується імунологічним аналізатором із додаванням реагентів для визначення IgM та IgG до коронавірусу SARS-COV-2.

У лабораторіях «Нова Діагностика» використовуються реагенти та обладнання з настільки високою чутливістю, що точність кінцевого результату становить 99%, однак на нього впливає і підготовка клієнта до дослідження. Існує ряд рекомендацій, дотримання яких унеможливлює будь-яку хибу в інтерпретації показників тесту. Розповідаємо про них.

Підготовка до ІФА-тесту на антитіла до коронавірусу SARS-COV-2 передбачає зі сторони клієнта досить м’які, втім все одно обмеження. Поставтеся до них відповідально, будь ласка:

• за 24 години до дослідження відмовтеся від вживання спиртовмісних напоїв;

за 24-48 годин припиніть прийом протимікробних і противірусних препаратів (чи доречно це, обговоріть зі своїм лікарем);

за добу до тестування уникайте важкої фізичної роботи та великих навантажень;

напередодні процедури уникайте впливу ультрафіолету, тобто відкритих сонячних променів.

Для максимальної точності та задля виключення навіть найменшої похибки забір крові для ІФА проводять вранці, тобто натщесерце. Якщо раптом цей час незручний клієнтові, то після останнього прийому їжі все ж таки має пройти 6-8 годин.

Дотримання цих простих рекомендацій гарантує максимальну точність отриманого результату ІФА, тривалість виконання якого становить 1-2 доби.

Задля зручності та економії часу можете записатися до лабораторії «Нова Діагностика» онлайн за посиланням https://order.newdiagnostics.ua/. До того ж ви отримаєте знижку 5% на весь спектр аналізів!

Медична лабораторія «Нова Діагностика»
+38 098 471 00 22

+38 050 471 00 22

Як отримати знижку в мережі «Нова Діагностика»?

Лабораторія «Нова Діагностика» працює на українському ринку медичних послуг з 2005 року і представлена 30 лабораторними центрами по всій Україні. Перелік лабораторних досліджень, що пропонує «Нова Діагностика», не обмежується стандартними лабораторними тестами та регулярно поповнюється актуальними та завжди інформативними дослідженнями. На сьогодні їх загальна кількість перевищує 500 найменувань.

Мережа лабораторних досліджень «Нова Діагностика» продовжує старанно працювати над тим, щоб українці мали широкий доступ до якісних лабораторних досліджень за доступною ціною.

  • Стабільне розширення своєї присутності на мапі України.

  • Ціни чи не на чверть нижчі за середні по ринку.

  • Висока якість обладнання та реагентів, що гарантують до 99% точності діагностики.

Все це робить мережу популярною серед українців.

Втім, якщо ви завітаєте на офіційний сайт лабораторій «Нова Діагностика», то матимете змогу записатися на аналізи за ще більш вигідною ціною! Завдяки знижці 5%, що нараховується автоматично при записі онлайн до будь-якого відділення лабораторії у вашому місті.

До того ж онлайн-запис є чудовою можливістю зменшити час перебування в лабораторії.

Ознайомитися зі списком доступних аналізів та скористатися знижкою 5% можна за посиланням: https://order.newdiagnostics.ua/.

Медична лабораторія «Нова Діагностика»
+38 098 471 00 22
+38 050 471 00 22
newdiagnostics.ua

Спробуйте розкішні страви "з димком" в ресторані CHOICE!

Любите страви гриль? А як щодо нового, досконалого рецепту приготування на вогні? Завітайте до CHOICE на неперевершену, найароматнішу вечерю у вашому житті та пориньте в справжню насолоду смаків страв хоспер!


Хоспер - це особлива піч, яку було винайдено в Іспанії майже півстоліття тому: завдяки закритій формі й топленню деревним вугіллям вона зберігає всі переваги живого вогню, одночасно поєднуючи в собі процесси копчення та обсмажування на грилі.


В CHOICE ми пропонуємо духмяні, апетитні страви хоспер на будь-який смак: ви можете скуштувати ніжну птицю, вишукані морепродукти, ароматні стейки та соковиті овочі, приготовані у винятковому авторському стилі нашим талановитим Шеф-кухарем!


Витончений лосось із хрумкою скоринкою й солонувато-вершковим сирним соусом приголомшливо смакуватиме та наповнить вечір бездоганною атмосферою. Класичний стейк Рібай вологої витримки з печеною картоплею під сирним мусом кінзи та соусом Деміглас вразить навіть найвибагливіших гурманів, а пікантні свинячі реберця Блек Джек, приготовані в найкращих кулінарних традиціях, чудово втамують голод!


Заінтриговані? Тоді скоріше приходьте до CHOICE насолодитися пікантним, ні з чим незрівнянним смаком, відпочиваючи у вишуканій атмосфері!


Ми знаходимось за адресою: вул. Братиславська, 52, Київ.

Телефон: (067)-650-45-55

https://thechoice.kiev.ua/uk