Мережа медичних лабораторій «Нова діагностика» і в Слов'янську!

  • 12.11.20, 18:06

Поспішаємо порадувати клієнтів медичної лабораторії «Нова діагностика» у столиці та інших регіонах України! Ще одним містом на карті присутності нашої мережі стало більше.

У листопаді 2020 року нове відділення відкривається в Слов'янську за адресою:

  • вул. Шовковична, буд. 6а.

Сучасна лабораторія, оснащена обладнанням від кращих світових виробників, стає ближче до кожного з вас!

Крім того, мережа «Нова діагностика» розширює свою присутність і в столиці України, і далі на сході країни. У листопаді три нових відділення відкриваються в Києві і одне в Покровську. Таким чином, наша мережа лабораторій клінічних досліджень буде представлена вже 30 відділеннями по всій Україні.

Разом з розширенням своєї присутності у країні, мережа «Нова діагностика» регулярно збільшує і кількість лабораторних досліджень, що пропонуються до виконання. Вже зараз їх перелік не обмежується стандартними аналізами, тож тепер клієнти лабораторії в Слов'янську мають доступ до широкого спектру актуальних, інформативних і максимально точних тестів. 

Замовляйте аналізи онлайн і отримуйте знижку 5% https://order.newdiagnostics.ua/.

З переліком досліджень, що проводяться, ви можете ознайомитися на сайті лабораторії: www.newdiagnostics.ua.

Режим роботи нового відділення в Слов`янську: з 07:30 до 15:30, у будні.
Субота: з 08:00 до 12:00.

Телефон: (099) 380 88 09.


Мережа медичних лабораторій «Нова діагностика» в Покровську!

  • 12.11.20, 16:39

Чудова новина для клієнтів медичної лабораторії «Нова діагностика» у столиці та інших регіонах України! Ще одним містом на карті присутності нашої мережі стало більше.

У листопаді 2020 року нове відділення відкривається в Покровську за адресою:

  • вул. Маршала Москаленко, буд. 144.

Сучасна лабораторія, оснащена обладнанням від кращих світових виробників, стає ближче до кожного з вас!

Разом з тим мережа «Нова діагностика» розширює свою присутність і в столиці України, і в інших містах Донецької області. У листопаді три нових відділення відкриваються в Києві і одне в Слов'янську. Отже мережа лабораторій «Нова діагностика» налічуватиме вже 30 відділень по всій Україні.

Розширюється і перелік лабораторних досліджень, які виконує «Нова Діагностика». Компанія давно не обмежується стандартними лабораторними дослідженнями, тому в зв'язку з відкриттям нового відділення жителі Покровська отримують доступ до широкого спектру актуальних, інформативних і максимально точних досліджень.

Замовляйте аналізи онлайн і отримуйте знижку 5% https://order.newdiagnostics.ua/.

Зі списком доступної діагностики ви можете ознайомитися на сайті лабораторії: www.newdiagnostics.ua.

Режим роботи нового відділення в Покровську: з 07:30 до 15:30, у будні.
Субота з 08:00 до 12:00.

Телефон: (050) 472 81 58.


Попіклуйтесь про свою безпеку: замовляйте доставку із CHOICE!

Зголодніли? Тоді скоріше обирайте свою найулюбленішу страву та замовляйте зручну й безпечну доставку додому! Піца, суші чи неперевершене хоспер меню - димний фаворит багатьох наших гостей, або соковитий, запашний стейк відмінно втамують навіть найсильніший голод та подарують чудовий настрій! А наші швидкі, мов блискавка, курєри доставлять вам справжнє кулінарне задоволення в найкоротший термін!


Якщо ви проживаєте в Троєщинському, Воскресенському, або Лісовому масиві - вам дуже пощастило! Адже доставка будь-якого вашого замовлення буде здійснюватись за рахунок закладу. Чим не привід для того, щоб балувати себе апетитною вечерею з CHOICE щодня?


Для любителів смачно і багато поїсти ми також приготували особливі приємні умови: при замовленні страв на суму від 1500 грн доставка в будь-яку частину Києва буде безкоштовною! За бажанням ви також можете здійснити замовлення через спеціальні додатки: ресторан співпрацює з Glovo та Ракетою.


А для тих, хто любить робити все самостійно, ми надаємо можливість самовивозу: забирайте свою витончену страву та отримайте знижку 20% у подарунок!


Ми працюємо з 10:00 до 22:00, тож не зволікайте: скоріше обирайте улюблені позиції та наповніть свій день гармонією розкішних смаків та незрівнянною насолодою!


Ми знаходимось за адресою: вул. Братиславська 52, Київ.

Телефон: (067)-650-45-55

https://thechoice.kiev.ua/uk


Секрет идеальной фигуры - протеиновый коктейль от FitBalance!

Ведете здоровый образ жизни и активно следите за тонусом фигуры? Натуральные белковые коктейли от FitBalance станут отличным дополнением к тренировкам!

Общая польза протеиновых коктейлей:

• ускоряют процесс восстановления мышц;

подавляют негативное воздействие патогенных микробов;

снижают чрезмерную тягу к сладкому;

помогают восстановить силы после физических нагрузок;

благодаря витаминам и полезным компонентам в составе укрепляют иммунную систему.  

Протеиновый коктейль для создания красивой и рельефной фигуры

Коктейль подарит заряд энергии перед активными физическими нагрузками и поможет восстановить силы и состояние мышц после тренировок. Также коктейль послужит не только полезной, но и вкусной заменой вредных высококалорийных снеков, не откладываясь в жировой ткани организма.

Регулярное употребление белковых коктейлей поможет создать спортивный рельеф тела и поддерживать фигуру в тонусе без особых усилий.

Полезный перекус для каждого

Протеиновые коктейли гармонично впишутся в рацион и образ жизни каждого: порошковый коктейль удобен и быстр в приготовлении, а благодаря органическому составу он также подойдет для веганов и вегетарианцев. Белковый коктейль надолго подарит ощущение сытости, обеспечит организм ежедневной нормой белка и улучшит работу пищеварительной системы.

Натуральные ингредиенты в составе, отсутствие генетически модифицированных компонентов, сахара и красителей делает коктейли от FitBalance полезным и безопасным ежедневным перекусом. Теперь следить за фигурой и следовать здоровому питанию стало еще проще! Детальнее о вкусах, свойствах и ценах продуктов вы можете узнать на официальном сайте компании.


FitBalance

(098) 195-05-05

https://fitbalance.ua/


Ким працюють дипломовані психологи?

Міжрегіональна Академія управління персоналом запрошує абітурієнтів до вступу на спеціальність «Психологія». Доступно навчання на денній, заочній та дистанційній формах задля отримання кваліфікаційного рівня «Бакалавр» та «Магістр». Сьогодні професія психолога набуває все більшої популярності, тож розповідаємо, яку кар’єру можна побудувати з відповідним дипломом про вищу освіту.

В Україні багато дипломованих психологів працюють у сфері освіти. Випускники МАУП, зокрема, легко працевлаштовуються педагогами-психологами, що допомагають малюкам адаптуватися до незнайомого середовища, та проводять тестування на готовність до школи. У школах дипломовані психологи працюють методистами: займаються коригувально-розвиваючою діяльністю та профорієнтацією старшокласників тощо.

Окрім педагогічної діяльності, психолог може працювати з клінічними випадками, наприклад, в службах допомоги важкохворим чи людям, що перебувають у постійному стресі з будь-яких інших причин. Загалом професійна допомога у подоланні стресу для багатьох психологів стає покликанням. При цьому надважливо не споріднюватися з проблемами клієнта, а крізь призму фундаментальних дисциплін, опанованих у виші, приймати його світогляд і фахово скеровувати на самостійне подолання ним власних проблем. Багато психологів реалізують себе таким чином у спеціалізованих психологічних службах або займаються приватною практикою. Коучинг, проведення групових семінарів та індивідуальних консультацій в онлайн та офлайн форматах, організація власного бізнесу – це лише деякі перспективи для випускників Академії.

За роки навчання студенти-психологи в МАУП долучаються до ґрунтовної та всеосяжної студентської практики, що дозволяє ознайомитися з професією не просто в умовах, наближених до реальних, а у таких, що реальними і є. На базі Центру психологічної діагностики та консультування при МАУП працюють тренінгові групи та супервізії, відбуваються індивідуальні консультації.

Бути випускником психологічного факультету МАУП – це не лише про успішну кар’єру та прибуткову роботу. Це ще й про постійний саморозвиток та цікавий світогляд, коли психологічні знання використовуються в повсякденному житті. Наприклад, професійне опанування методів профайлингу студентами МАУП стане в нагоді як в особистому житті, так і в побудові непересічної кар’єри. Засвоєння навичок визначення психотипу людини за вербальною та невербальною поведінкою корисне у повсякденній комунікації, а також для спеціалістів у галузі криміналістики, нетворкінгу, медіації тощо.

Кваліфіковані психологи не припиняють свій професійний розвиток після випуску з вишу. Активне самопізнання, висока мотивація до постійного професійного зростання та насолода від цілком осяжних результатів своєї роботи постійно рухатимуть вас вперед!

Тож чи не обрати для себе цей цікавий і перспективний напрям вже зараз? Вступити на спеціальність «Психологія» до МАУП можна онлайн, або ж пропонуємо зареєструватись задля консультації щодо вступу на спеціальному сайті, а якщо не гаяти час та визначитися з професійними вподобаннями вже зараз, то можна встигнути скористатися знижкою 20% на суму першого платежу. Не зволікайте! Здійснюйте мрії та відкривайте себе з МАУП!

Київ, вул. Фрометівська, 2
Приймальна комісія: (093) 490-490-0 (Viber, WhatsApp) , (096) 490-490-0.
http://maup.com.ua/

Вступай на філологію, натренуй майстерність використання мов!

Міжрегіональна Академія управління персоналом оголошує набір абітурієнтів на спеціальність «Філологія». Освітня програма Академії орієнтована на підготовку ерудованих спеціалістів, що володіють двома іноземними мовами та професійно вирішують актуальні задачі в галузі лінгвістики, літературознавства та перекладу текстів. Протягом кількох десятиріч дипломовані філологи МАУП успішно працевлаштовуються в державні та комерційні компанії на посади, де необхідним є володіння мовами на професійному рівні.

Навчання на філолога в МАУП доступне на денній та заочній формах. Навчальний план з чотирирічним нормативним терміном передбачає підготовку фахівців з кваліфікацій:

  • «Бакалавр філології» — експерти з питань забезпечення міжмовної комунікації, з комунікативними та професійно-перекладацькими компетенціями в сфері державної та кількох іноземних мов;

  • «Перекладач з англійської (німецької) мови» — експерти з англійської та/чи німецької мов, філологічних та практичних дисциплін, що в сукупності дозволяє здійснювати перекладацьку діяльність.

Протягом усього терміну навчання в МАУП студенти-філологи вивчають десятки фундаментальних гуманітарних дисциплін, серед яких лінгвокраїнознавство та навіть латинська мова. А ще порівняльна граматика, лексикологія та стилістика англійської та української мов, семантико-стилістичні особливості перекладу та усний і двосторонній переклад. Це справжній клондайк нової вражаючої інформації для тих, хто захоплюється мовами чи відчуває себе гуманітарієм-космополітом.

Втім же є сенс здобувати вищу освіту не заради самого факту, а з метою вдалого працевлаштування. Як тут йдуть справи у випускників МАУП? Більш ніж успішно! Перед випускниками-філологами МАУП легко відкриваються наступні кар’єрні можливості:

  • викладання мовних дисциплін у навчальних закладах та репетиторство;

  • робота спічрайтером, журналістом або фахівцем з PR та маркетингу;

  • редакторська та/чи перекладацька діяльність у державних та комерційних компаніях.

Філологи з дипломом МАУП із легкістю працевлаштовуються в сферах, що потребують професійного володіння рідною та іноземними мовами, роботи з усним і письмовим текстом.

Вступити на спеціальність «Філологія» в МАУП можна онлайн та навіть без ЗНО, якщо долучитися до спільної освітньої програми Академії з польськими та болгарським навчальними закладами. Крім того, радимо не зволікати з рішенням і тоді ви матимете змогу скористатися знижкою 20% на суму першого платежу.

Відкривайте себе. Навчайтеся новому. Здійснюйте мрії з МАУП!

Київ, вул. Фрометівська, 2
Приймальна комісія: (093) 490-490-0 (Viber, WhatsApp) , (096) 490-490-0.
http://maup.com.ua/

Укрепляем иммунитет к зиме с диетическими добавками FitBalance!

С наступлением холодов вопрос укрепления иммунной системы становится как никогда актуальным. Следить за здоровьем и поддерживать прекрасное самочувствие помогут диетические добавки от FitBalance. Благодаря натуральному составу регулярный прием витаминов подарит энергию, бодрость и отличное настроение даже в самый холодный сезон!

Лучший источник полезных антиоксидантов - комплекс Oxxy+!

Данная диетическая добавка не только очистит организм и укрепит иммунитет, но также:

• поможет нормализовать обмен веществ и поддерживать фигуру в тонусе;

снизит уровень холестерина;

поспособствует замедлению процессов старения;

выступит эффективной профилактикой сердечно-сосудистых и онкологических заболеваний.

Хелатный цинк – источник важнейших минералов для укрепления иммунитета.

Благодаря натуральному составу и эффективному воздействию на организм хелатный цинк станет незаменимой поддержкой для вашего здоровья. Диетическая добавка не только защитит иммунную систему от вирусов, но и позаботиться о состоянии кожи, волос и ногтей, подарит свежий внешний вид.

Комплекс витаминов D3+K2+Calcium для поддержания здоровья всего организма.

Полезные компоненты в составе витаминов помогут оставаться здоровыми и энергичными, а также выполнят ряд важнейших поддерживающих функций для организма:

укрепят сердечно-сосудистую систему;

нормализуют работу гормональной системы;

позаботятся о здоровье кожи, ногтей и волос.

Для вашего удобства мы собрали самые необходимые витамины и диетические добавки для поддержания иммунной системы в специальном наборе «Крепкий иммунитет». Вы можете заказать все вышеперечисленные продукты вместе, или же купить их по отдельности на нашем официальном сайте.


FitBalance

(098) 195-05-05

https://fitbalance.ua/

Забронюйте банкетну залу на новорічний корпоратив уже зараз!

Попіклуйтеся про новорічне свято заздалегідь, забронювавши залу для корпоративної вечірки в CHOICE вже зараз! В залежності від вашого бюджету та уподобань ми складемо найкраще меню: в ресторані представлені страви європейської та національної кухні, вишукане вино та міцні коктейлі на будь-який смак. Також наші кондитери зможуть приготувати святкові десерти або торти вагою від 2 кг за попереднім замовленням.

Для гучних та видовищних свят ми надаємо все необхідне музичне та світлове оснащення, а також обладнання для любителів караоке. В залежності від кількості гостей ви зможете забронювати як весь ресторан, так і один із залів: до ваших послуг приміщення місткістю від 20 до 100 персон.

Окрім надання банкетної зали, ми можемо повністю зайнятися організацією вашої корпоративної вечірки та допомогти обрати професійного декоратора, ведучого, фотографа, музикантів і DJ. Також на території ресторану розташовується велика паркова для комфорту і зручності кожного з гостей.

Влаштуйте вашу найкращу корпоративну вечірку в CHOICE! Дізнатись деталі та забронювати залу для свята можна в адміністратора ресторану за телефоном: 067 650 45 55


Ресторан CHOICE

вул. Братиславська, 52

https://thechoice.kiev.ua/uk


Подарите своему ребенку немного волшебства!

В Maison Decor мы проводим регулярные мастер-классы по росписи тыкв, созданию мини-цветочных композиций и прочие занятия для развития креативности в малышах. Увлекательная атмосфера творчества и веселые новые знакомства подарят вашему ребенку отличное настроение и незабываемые впечатления!

Мастер-классы проходят по предварительной записи по телефону. Продолжительность занятий варьируется от 1,5 до 2 часов. Стоимость часа – 100 грн.

В связи с карантином количество мест ограничено, все мастер-классы проходят после полного набора группы.

Узнать детали и зарегистрироваться можно по телефону: (095) 369-78-99


Maison Decor

ул. Каменская, 128 (ЖК "Метрополия")

https://maisondecor.com.ua/


Бар Punkraft запрошує на дегустації крафтового пива

Віднедавна у киян та гостей столиці з’явилася цікава можливість стати учасниками пивної дегустації. Все буде по-справжньому: пивний сомельє, невеликі порції крафтового пива, унікальні рецептури, занурення в самісіньку суть смаку й аромату та цікавенькі наїдки до напоїв.

Ви можете завітати на дегустацію наодинці, можете запросити близьку людину чи зібрати пристойну компанію! Вартість запрошення на дегустацію – 400 гривень з однієї людини. Якщо ж хочете зробити оригінальний подарунок, ним може стати фірмовий сертифікат на такий захід для двох людей – його вартість становить 800 гривень.

Як відбувається дегустація крафтового пива у Punkraft? Це смачно, цікаво та незабутньо:

  • вас зустрічає пивний сомельє;

  • до вашої уваги пропонуються 7 позицій пива: 6 з них – українського виробництва, та 1 – імпортне;

  • об’єм кожної з семи порцій – 100 мл;

  • крім пива, вас частуватимуть закусками, серед яких м’ясні та сирні делікатеси;

  • протягом дегустації ви дізнаєтесь цікаві факти про крафтову пивну культуру та навчитеся розпізнавати особливості смаку та аромату пивних напоїв.

В середньому тривалість заходу становить близько 1,5 години.

Про деталі запитуйте безпосередньо в закладі чи звертайтеся за телефоном.

Punkraft
вул. Ігорівська, 14А

Резерв столиків:
@PunkraftBot
+38 (050) 4240024