29 січня відбудеться вшанування пам'яті Героїв Крут

» 29 січня відбудеться вшанування пам'яті Героїв Крут
Вчора, 23:31 | анонс | автор: keedhost | Переглядів: 24
29 січня з року в рік традиційно в багатьох містах України проходить акція вшанування пам’яті Героїв Крут. В Кривому Розі в честь події пройде урочистий марш пам’яті. Загальні збори почнуться о 16:00 на 95-му біля офісу "Київстар". Далі марш пройде до соцміста і закінчиться біля пам'ятника козака Рога. Більше інформації про подію можна отримати за посиланням - http://www.in-kr.ho.ua/anons/33-krut2013.html




У ПР пропонують прибрати з міст всі супермаркети

Депутат від партії Регіонів Олег Царьов пропонує прибрати з усіх міст великі супер- та гіпермаркети, а лишити таким чином невеличкі продовольчі магазини загальною площею не більше 300 кв. м. Великі магазини мають бути демонтовано та винесено за межі міст на відстань не менше, ніж 5 км.

Як не стати жертвою HR-аферистів

Давно не писав нічого у блоги, так як часу не багато. Отже, стаття про аферистів у сфері HR, або, по-нашому, у сфері працевлаштування. Стаття в основному стосується підробних вакансій та роботодавців, про те, на які телефони не слід телефонувати, щоб не лишитись без останніх штанів. Також наводжу кілька порад.

Для того, щоб не плодити однаковий контент, приводжу посилання на джерело в ЖЖ -  http://keedhost.livejournal.com/128609.html

З Днем народження, пане Андрій)

  • 16.01.13, 00:19
Вітаю, шановний Андрію, з днем народження! Не будь раздолбаєм!

Український клуб на Google+

Вітаю! Якщо Ви зареєстровані на гуглі, значить Ви маєте там пошту. Якщо Ви там маєте пошту, то треба всього 2 кліка мишкою, щоб запустити соціальну мережу Google+. І якщо Ви там вже зареєструєтесь (або вже зареєстровані), то раджу вступити до спільноти Український клуб G+. Там Ви знайдете більше сотні однодумців. Спільнота закрита від ідіотів і українофобів та сурово модерується.

Спільнота являє собою єдину ленту новин та іншого матеріалу, в яку Ви зможете додавати свій цікавий контент, котрий побачать усі користувачі. А різні категорії для постінгу спрощує навігацію (є гумор, політика, культура):

Спитаєте, нащо я її рекламую? Все просто, бо я її створив і я її головний модератор. Отже, ласкаво прошу та чекаю на зустріч :)

З Новим Роком

Шановні! Вітаю Вас з новим Роком! Нехай в році змії Вас чекають тільки успіхи, натхнення та тонни невечерпного позитиву... Хай щастить в 2013 :)


Реальна анкета, заповнена при прийомі на роботу в Мак-Дональдс:

1. ПІБ: Іванов Олександр Миколайович.
2. Вік: 28 років.
3. Бажана позиція: Горизонтальна. Hо взагалі зійде будь-яка.
4. Бажана з/п: 800 тис.дол. в рік плюс 3% акцій компанії. Якщо це неможливо, висувайте ваші пропозиції, обговоримо.
5. Освіта: Так.
6. Остання займана посада: Кандидат в середню ланку.
7. З/п на попередньому місці: Набагато менше, ніж моя реальна вартість.
8. Досягнення на попередній роботі: Hеймовірна колекція крадених ручок, виставлена в даний момент в моїй квартирі.
9. Причини звільнення: див. питання 8.
10. Коли зможете приступити до роботи: Коли завгодно.
11. Переважні години роботи: з 13 до 15 по понеділках, вівторках і четвергах.
12. Чи маєте ви неабиякі якості?: Стверджують, що так. Але вони краще проявляються в обстановці більш інтимній, ніж fast-food.
13. Ваш нинішній роботодавець: Якби він у мене був, мене б тут не було.
14. Дозволяє ваша фізична форма піднімати 20 кг?: Дивлячись що.
15. Чи є у вас машина? Так. Якби питання було: "Чи є у вас машина, здатна їздити?", То, природно, і відповідь була б іншою.
16. Перемагали ви на конкурсах, чи маєте нагороди?: Hагород не маю, але вже два рази вгадував три правильні номери у лотереї.
17. Що б ви хотіли робити через 5 років?: Жити на Багамах з обожнюючою мене топ-моделлю. Власне, я і зараз не проти це робити, якщо ви підкажете як.
18. Чи підтверджуєте ви вірність вищевикладеного?: Hі, але спробуйте довести зворотне.
19. Чим мотивоване ваше бажання працювати?: Моя мотивація суперечлива: 1. Любов до істини, гуманізм і бажання допомогти ближньому 2. Борги

Ескіз кода.

Криворізький акустичний гурт з гарним жіночим вокалом. Мелодійні та змістовні пісні - я на них трішки підсів :)
А ще вокалістку, Машу Чебу, трішки знаю :)



Так як я не второпав, чи можна тут постити не одну пісню, а увесь плейлист, то кидаю на усі композиції лінк: http://music.i.ua/user/5362383/63245/

В маршрутках криворіжжя планують встановити GPS

Нещодавно у стінах міськвиконкому відбулись публічні слухання стосовно покращення організації руху міського транспорту. На ньому була висунута пропозиція про встановлення в криворізьких маршрутних таксі GPS навігації. Це, в свою чергу, може збільшити вартість за проїзд.

З самими перевізниками ніхто не радився, чи хочуть вони таке нововведення, чи ні. Також поки що не відомо, хто за обладнання та його обслуговування буде платити - бюджет чи перевізники? В останньому випадку це буде означати підвищення плати за користування послугами громадського транспорту для пересічних громадян.

Звичайно, цей проект ще перебуває в режимі розробки, і не факт, що він буде прийнятий, але й прийняття його також не треба відкидати.


Джерело - http://www.in-kr.ho.ua/ekonomka/28-v-marshrutki-krivorzhzhya-planuyut-vstanoviti-gps.html

Притулок смерті у Кривому Розі

Притулок для тварин «Кристина и Магдалена», відкритий на околицях Кривого Рогу, колись заснований на благодійних початках, перетворився у справжнє пекло для безхатніх тварин. Як повідомляє інформагенству «Мост Днепр» волонтер фонду захисту тварин Тетяна Ченцова, цей притулок вже давно не є притулком у нормальному розумінні цього слова. Захисники тварин, які приїхали за викликом на перевірку, були шоковані побаченим: купа напіврозкладених та пошматованих трупів собак, інші, які ще були живі, постійно вили та гавкали від голоду та низьких температур. Мешкали тварини прямо під відкритим небом. Через те, що сама власниця там з’являється не дуже часто, зголоднілі собаки кидаються один на одного, вбивають та їдять один одного. Але, не зважаючи на такий стан речей, собак туди так і продовжують активно звозити.

Більше шокуючих фото можна знайти тут - http://www.in-kr.ho.ua/vazhlivo/19-pritulok-smert.html

(коментарі, за можливістю, лишайте на сайті, буду вдячним :) )