Як впевнитись, що перед вами москаль.

Рецепт.

1. Зловіть.
2. Вдягніть у вишиванку. 
3. Поставте поруч тарілку з борщем (не шкодуйте, це для діла), трохи далі - з варениками. 
4. Дайте прапор України в руки. 
5. Поруч поставте гарну українку. 
6. Відійдіть на 3 метри.

Якщо виглядає, як лайно серед квітів, – ви знайшли!

Добраніч про бандерівку :)

Увечері вона повернулася з роботи в нашу укропську квартиру.

У ванні змила з себе солодку і липку кров російських немовлят і скип'ятила свій людиноненависницький чайник. Погодувала мене — свого право-радикального кота і наших націоналістично налаштованих рибок у фашистському акваріумі.

Вона одягла своi бандерiвськi капці та халат, і сказала, що було б непогано подивитися який небудь екстремістський серіал про антірусскоязичную любов на штучній мові, яку придумали в Австро-Угорщині для салоїдів і яку дурни хохли називають українською.

Але тут вона з сумом згадала, що бандерівцям не можна користуватися телевізорами, тому що у бандерівців телевізорів немає, і розважаються бандерівці невигадливо і навіть нудно, гризучи вечорами простих російських людей.

Зітхнувши, вона просто зварила живцем, у великому чавунному казані, одного з двох своїх рабів (вони такі смачні, якщо їх варити живими і тверезими), та й лягла в своє продажне гейропське ліжко дивитися барвисті сни про криваву київську хунту, розіп'ятих трирічних слов'янських хлопчиків і зґвалтованих Нацгвардією донбаських бабусь, жирних, як срака поросяти.

М-м-м-м ... Ц-ц-ц ... Срака порося-я-яти ...

Казка - брехня, але натякає!

Гоню я давеча своих рабов в село клаптик земли сапать. Всё чинно-благородно: я в вышиванке, рабы в хомуте, еду на возу Хатикву насвистываю. Вижу бандеровские каратели эпелептических донбасских старух насилуют. Разложили вдоль дороги и гвалтуют, аж пар валит. Останавливаюсь. 
Погода то, между нами, - дрянь! Холодная погода, как бы не простудились ребята. "Здоровеньки булы" - говорю - "хлопчики! Як справи? Не желаете ли горилки с салом? Недорого продам." "Привіт" - говорят - "Досить добре. Чому й ні? Із задоволенням. якщо не дорого. Сам как i куди?" "Вот" - отвечаю - "рабов новых обкатываю, Слава Украине!" Попрыгали они, значит, в ответ, да и говорят - "Ты бы, пан, рабов то своих апгрейдил что ли, а то выпишут тебе административный штраф". "За что" - удивляюсь - "штраф?" "А ты приглядись повнимательнее. Они у тебя, поди, русскоязычные? Бураки сапать они у тебя ещё сгодятся, а как захочешь на них до Киева прокатиться, так тебя на первом же КПП и остановят, отберут гроши. Давай лишай их русских языков от греха подальше. Русские языки в Украине, сам понимаешь, это нехорошо."

В общем отчекрыжил я москалям их поганые русские языки.
Дай бог вам, хлопчики, здоровья! Научили уму-разуму. А то так навыписывают штрафов, придется новых рабов снова на органы продавать, лишь бы при своих остаться. Мы то законов сильно не знаем, в гимназиях не обучались. Мы всё больше Госдепу продавались, да зиги кидали по Карпатам. Не в теме совсем. Да и то, сказать, не на должном уровне у нас в Украине ещё информативная работа с населением. Как штрафовать , так они тут как тут, а как разъяснить права, так - нет.

А наші їх поклали вшістьох

Наших шестеро http://blog.i.ua/community/662/1608356/  непрофесіоналів їх відправили двохсотими в рашку.

Знакомьтесь (и прощайтесь), это те 32 спецгоблина из суперкрутого подразделения ФСБ "Вымпел", которые суперкруто уехали из Украины вперёд ногами…Скатертью дорога вашим рефрижираторам…


Де є дешева монтажна піна?

Телефонували хлопці з Маріуполя, просили привезти побільше монтажної піни, бо жінки пруть і пруть smeh lol rofl


Нова громадянка України


Аваков клопотався... Ну подивимося, щоб він тепер без роботи не залишився podmig