С чем ассоциируется "ТриАда"? (часть 3)

В Интернете надыбал еще и на такой ролик. Он мне понравился. Наберитесь терпения и посмотрите его до конца. Его длительность - всего лишь 04:21 мин. Он имеет философское содержание.

С чем ассоциируется "ТриАда"? (часть 2)

Ад, Геенна (греч. — Гадес, царство Аида, подземное царство; ивр. , Гееном, , Шеол; слав. Пекло) — первоначально (древнегреческая мифология, Ветхий Завет) посмертное состояние души, впоследствии подземное место наказания грешников (традиция буддизма, христианства и ислама). Противопоставляется раю. Ад в христианстве

Согласно христианскому учению, после грехопадения прародителей, в ад попадали души всех умерших, в том числе, ветхозаветных праведников. После своих страданий и смерти на кресте, Христос своей человеческой душой спустился в самые отдалённые глубины ада, вывел из него души всех праведников, а также и те души грешников, которые приняли проповедь о пришедшем спасении. Даже душа обезглавленного царём Иродом Иоанна Крестителя проповедовала в аду скорое и всеобщее избавление. Более того, голос проповеди души Иисуса и сейчас звучит в аду, призывая к Себе души тех, кто до смерти жил по совести, но ещё не слышал (в отдалённых уголках земли) о пришествии в мир Христа. И этот же голос Спасителя после Страшного Суда будет нестерпимо обличать упорствующих грешников. Если человек принимает в свою душу Бога, то внутри него "Царство Божие" (рай), а если человек отвергает Бога, то в душе его - сущий ад.

Католицизм и православие утверждают, что для того, чтобы после смерти душа попала не в ад, а в рай, нужно быть крещёным, придерживаться вероучения, причащаться Тела и Крови Христовых, соблюдать духовную чистоту и совершать богоугодные дела, живя на земле.

Право определять, попадет ли душа человека в ад или рай в Христианстве принадлежит Богу.

Протестантизм утверждает, что для того, чтобы душа человека попала в рай, а не в ад, нужно быть возрождённым христианином. В неопротестантизме (баптизм, методизм, пятидесятничество, и др.) крещение не играет главной роли в спасении. В классическом протестантизме (лютеранство, кальвинизм, англиканство и др.) имеет место тезис о необходимости крещения младенцев для того, чтобы те попали в рай после смерти.

Святитель Иоанн Златоуст пишет: «Бог на то и благ, что и геенну (ад) сотворил». Даже самые нестерпимые и ни с чем несравнимые вечные мучения грешников в аду – всё же лучше, чем небытие или же полное прекращение их существования.

Источник: Википедия.

С чем ассоциируется "ТриАда"? (часть 1)



Триада
(кит. трад. , упрощ. , пиньинь Snhhu) — форма тайных преступных организаций в Китае и китайской диаспоре. По схеме триад были организованы первоначально тайные партизанские отряды против манчжурского императора из Династии Цин. Считается, что триады зародилась на острове Тайвань, куда бежали с материкового Китая разбитые НОАК под предводительством Мао Цзэдуна войска Гоминьдана. Деятельность триад носит глобальный характер, хотя наиболее активны они в Азии. Подавляющее большинство участников этих преступных группировок — этнические китайцы.

Источник: Википедия.

Умирать от любви (продолжение темы)

В предыдущем блоге я поднял вечную и самую прекрасную в Мире тему. Когда-то я любил так само фанатично, шёл без оглядок вперёд. Но... В один день все оборвалось. Меня попросили отпустить. И я отпустил. Этот день стал вторым чёрным днем в моей жизни. Первым был - день смерти моей Мамы.

Умирать от любви

  • 09.02.08, 14:28
Хочу такой любви!!!

Адвокати Луценка вимагають обстежити Черновецького

Адвокати Юрія Луценка вимагають проведення одразу трьох експертиз Леоніда Черновецького – судово-психологічної, судово-психіатричної та судово-наркологічної. Як повідомив «Народній самообороні» захисник Ю. Луценка Юрій Бергельсон, клопотання про призначення цих експертиз подано 4 лютого 2008 року до прокуратури м. Києва, яка веде справу про завдання умисних легких ушкоджень Леонідові Черновецькому.

Необхідність проведення судово-психологічної експертизи мотивується тим, що Л.Черновецький постійно змінює свої свідчення щодо обставин спричинення йому тілесних ушкоджень, досі не зміг чітко розповісти, що ж саме та в якій послідовності відбулося між ним та Ю.Луценком. Таким чином, на переконання юристів, є достатні дані, що вказують на «психологічну нездатність Л.Черновецького давати достовірні показання». Мета цієї експертизи полягає у встановленні здатності Л.Черновецького запам’ятовувати події та надавати показання щодо них. У клопотанні захисників Ю.Луценка йдеться про необхідність з’ясувати такі питання: чи має Л.Черновецький індивідуально-психологічні особливості, що суттєво вплинули на характер його показань та чи схильний Л.Черновецький до фантазування, умисного або ненавмисного перекручування фактів та спотворення подій.

Здійснення судово-психіатричної експертизи психічної повноцінності Л.Черновецького та його здатності адекватно сприймати події та явища мотивується, з посиланням на свідків та матеріали дослідчої перевірки, дивною поведінкою Л.Черновецького під час засідання РНБО 18 січня 2008 р., «нападами збудження, що раптово змінювалися станом загальної психомоторної загальмованості, неможливістю формулювати навіть прості речення, постійною втратою уваги до предмету обговорення». На думку юристів, зазначені факти вказують на відсутність здатності у Л.Черновецького, принаймні 18 січня 2008 р., «реально розуміти оточуюче соціальне середовище, час і місце, де відбуваються певні події», а це, в свою чергу, свідчить про «ймовірний хворобливий стан, пов’язаний з порушеннями діяльності головного мозку».

Окрім іншого, судово-психіатрична експертиза має визначити, чи страждає Л.Черновецький психічними розладами, внаслідок яких не може усвідомлювати свої дії або керувати ними; чи наявні у Л.Черновецького ознаки відставання розумового розвитку; чи має Л.Черновецький відхилення в розвитку порівняно з нормальним для даного віку; якими є домінуючі мотиви поведінки Л.Черновецького; чи може Л.Черновецький, виходячи з його індивідуально-психічних особливостей, сприймати певний звук, запах, колір, швидкість руху об’єкту тощо?

У клопотанні про призначення судово-наркологічної експертизи захисники Ю.Луценка, посилаючись на свідчення очевидців, вказують на ознаки перебування Л.Черновецького на згаданому засідання РНБО у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння: підвищену збуджуваність, характерні міміку та жести, нездоровий блиск очей, надзвичайно широкі зіниці, нервові посмикування шиєю, шмигання носом, плямкання, розлад мовлення. Ці ознаки, а також неодноразово оприлюдненні у ЗМІ твердження про вживання Л.Черновецьким наркотичних речовин, слугують підставами для адвокатів Ю.Луценка вимагати проведення судово-наркологічної експертизи, яка дасть відповідь на питання: чи містяться в організмі Л.Черновецького сліди психотропних або наркотичних речовин; чи потребує Л.Черновецький лікування від хронічної наркоманії або алкоголізму?

Відповідно до законодавства, протягом трьох діб слідчий у справі має ухвалити обґрунтоване рішення щодо поданих клопотань про призначення Л.Черновецькому експертиз – задовольнити чи відхилити їх. Але в будь-якому разі слідчий зобов’язаний встановити психічний стан потерпілого на момент проведення слідства, аби з’ясувати, чи не був цей стан порушений внаслідок дій підозрюваного, тим більше, що постраждалий отримав тілесні ушкодження, зокрема голови.

Нагадаємо, що 18 січня 2008 р. після засідання Ради національної безпеки та оборони України відбулася фізична сутичка між Л.Черновецьким та Ю.Луценком. Тепер учасники інциденту з’ясовують свої стосунки у суді.

Джерело: "Народна самооборона".