Для «Просвіта Кривий Ріг» український переклад

Я знаю - місто буде


 

 

Важко повірити, але зараз, коли велика частина криворожан не в змозі думати ні про що інше, окрім подій на південному Сході, або навколо міськводопостачання, існують оптимісти, які вважають, що усі війни колись закінчуються, і вірять в красиве, гармонізоване суспільство скорого майбутнього України в цілому і Кривому Розі окремо.

 

Одним з таких людей є директор ТОВ "Эталонбудсервис" Олександр Казаченко. Війскова в минулому людина, до мозку кістки практична, не терпляча утопічних вигадок, він, проте, стверджує, що на закруті річки Саксагань,  в Жовтневом районі, в найближчі 17 років можна побудувати зразково-показовий житловий комплекс з 70 будинків підвищеної поверховості і комфорту. Причому, придбати ці квартири зможуть і учителі, і шахтарі, і продавці магазинів.

 

Скажете "Неймовірно"! Але коли починаєш розмовляти з Олександром Володимировичем, розумієш, що у цієї людини нічого неймовірного не існує.

 

Є чіткі етапи втілення в життя задуманого.

 

- Олександр Володимирович, як Вам прийшла в голову думка побудувати мікрорайон з хмарочосів і чому саме в Жовтневому районі?

- Думка прийшла, коли одного разу я побачив щілини від випавшої цегли на одному будинків, побудованих в 60-і роки минулого століття. Будівлі ці будувалися, як тимчасові, на 25 років, без фундаментів і з порушенням технології будівництва. Вони вже почали розвалюватися. Чи варто чекати моменту, коли вони падатимуть, ховаючи під розвалинами своїх мешканців?

 

Ці будови  треба зносити, а на їхньому місці зводити нові, зручні і міцні, що називається "На віки". А Жовтневый район мною вибрано тому, що я тут живу і тут існує значне скупчення вищеописаних "хрущовок" і "брежневок". До речі, стан "сталинок" не набагато кращий. Їх дешевше прибрати, ніж відремонтувати.

- Але таке будівництво - процес витратний, та і люди у нас не настільки багаті, щоб купувати житло в нових будинках. "Де вихід"? Спитаєте Ви. відповім так, "Головне побудувати перший  будинок. Далі мешканці будинків які призначено під знос, переселяються в нове житло, а інші квартири перезаселяються до момент зносу. і процес пішов...

Стосовно купівельної спроможності населення, той тут Ви праві. Влада України ні як не зрозуміють, що бізнес в убогій країні невигідний. Люди не можуть купувати собі якісні продукти, хороший одяг і побутову техніку, тим більше житла і автомобілі. А орієнтуватися тільки на зовнішній ринок ризиковано.

 

Ситуація, що сталася з постачаннями в Росію, це довела. Значить, треба ухвалювати закони, які змусять багатих людей вкладати гроші в економіку України, а вивезення капіталу зроблять невигідним. Зрозумійте, чим більше населення заробляє,  тим більше захоче витратити. Чим стабільніше матеріальне становище, тим більш охоче беруться довгострокові кредити. І машина завертілася! -Але для цього і потрібний закон про люстрацію, щоб депутатський корпус оновився. До влади повинні прийти люди, що не заплямували себе в яких-небудь протизаконних справах, у яких закордонних рахунків немає і бути не може. Тільки так можна змусити "еліту нації" працювати на економіку України. А то для багатьох з них Україна стала чимось на зразок робочого місця, де можна запрацювати грошей, щоб витратити їх в іншій країні.

- Але навіть на спорудження одного такого будинку потрібні чималі засоби. У вас вони є?

- У мене немає. Але є люди, які охоче вкладуть капітал в такий вигідний бізнес, як будівництво. Не повірите, але 1 гривня, вкладена у будівництво, приносить 3 гривні чистого прибутку, а одне робоче місто в будівництві породжує вісім робочих місць в суміжних виробництвах!  Тут  рентабельність реально висока.

 

 А початок втілення в життя такого масштабного і довгострокового проекту неминуче приведе до створення нових робочих місць. Місто стане сучасним центром "Територією Якісного Життя" висококласної екології, високих технологій, витонченого мистетцтва містом. Ми ж, поки що, милуємося нашими квітковими годинами, фонтанами та дзвіницею. 

Так чому нам не перебудувати місто на основах технологій 21 століття?

. Так чому нам не створити - Ви говорите так, немов не йде війна, коли ворог будь-якої хвилини може з'явитися і в нашому місті.

- Я враховую це, і тому всіляко допомагаю нашій армії і матеріально, і підтримавши пункт прийому допомоги від жителів нашого району. Війна - це нестабільність. А нестабільність - це смерть бізнесу. 

Тому для мене, як для ділової людини, украй важливо, щоб війна закінчилася якнайскоріше. Але в подіях, що відбуваються, як не дивно, є і деякий плюс. Хлопці, що пройшли пекло АТО, повернутися звідти іншими. Вони не захочуть більше миритися з беззаконням влади. І влада вимушена буде зважати на їх думку. Станеться свого роду народна люстрація, коли порушувати закони стане небезпечно.

Що ж, залишається тільки сподіватися, що в Україну скоро прийде світло, а Олександр Казаченко здійснить свої плани. Адже найнеймовірніші мрії стають реальністю, якщо за них береться розумна людина з добрими намірами.


 2013 рік. Записав Плюта

Детальніше про це: https://www.facebook.com/shtabnaczah/?ref=bookmarks

На зоне криминальные авторитеты объявили казлами всех титушек


Архів ГО КМОПУ 

http://glavnoe.ua/news/n162690


Политическое противостояние в Украине между властью и ее народом докатилось и до тюрем. И криминальные авторитеты приняли решение в отношении всех подтвержденных провокаторов-«титушек», которые попадут за решетку.

«Титушкам» на заметку. Есть информация из-за забора. Авторитетные люди объявили по СИЗО и зонам Украины «майданцев» – политическими, вне «мастей» и запретили любой наезд на них, а только поддержку куревом и продуктами. Что касается так называемых «титушек». Любое сотрудничество с мусорами расценивается как «контакт кумовской» поэтому они объявляются «казлами», – говорится в сообщении.

Как ранее сообщал «Новый Регион». Со ссылкой на издание «Аргумент», вербовщики «титушек» из харьковского бойцовского клуба «Оплот» так и не смогли отправить в Киев «заявленные» 400 боевиков в понедельник, 20 января.

По информации источника, неожиданно для себя организаторы команды погромщиков-гастролеров столкнулись с жестким противодействием со стороны ряда «авторитетных» в регионе лиц. Которые в категорической форме положили конец вербовке «титушек» в Харькове.

«Бить людей за деньги на стороне «мусоров» не по понятиям», – передает их слова источник.

Более того, футбольные «ультрас» Харькова в своем кругу приняли решение «мочить» местных «титушек», которые, по мнению их вожаков, «позорят Харьков, избивая простых людей за деньги».



Тернівський район–Територія козацької слави! (проект пропозиції)



Маловідомі факти з життя Генадія Дощенко.
Царство Небесне і вічна йому пам"ять в історії України, Криворіжжя!

Було це так! Влітку 2006 Генадій Дощенко в числі десятка козаків з Тернівського козатства, під керівництвом Ю Настусенко, голови Криворізьської "Свободи", того часу, виконуючи поставлену керівнитством задачу, прорвали периметр охорони багатотисячного антимайдану, захопили та протягом сорока з лишком хвилин утримували плацдарм, біля паркану Верховної Ради України!!!

З поваги до відчайдухів, їх не змели як пісок, не переламали "об коліно", а відкрили вільний прохід через увесь ворожий майдан, ... тоді, коли козаки отримали дозвіл вибиратися з смертельної халепи, в яку їх загнало їхнє начальство... ))
Було це за часів В.Шуліки в.о. голови Криворізької міської партійної організації ВО "Батьківщина".


Тернівський район – Територія козацької слави - 


ЗДодаток № 5

КТЯЖ Г-31


Тернівський район–Територія козацької слави!

(Ел. копія поданого звернення до голови Тернівського виконкому)

 

З метою  об’єднати усіх суб’єктів громадського життя району навколо Тернівського виконкому, а саме районні партійні організації, громадські організації, козачі об’єднання, профспілки, організації інвалідів; ветеранські організації, жіночі, молодіжні, дитячі організації; наукові, технічні, культурно-просвітницькі, фізкультурно-спортивні та добровільні товариства; творчі спілки, різноманітні земляцтва, фонди, асоціації, товариства та ін. 

 

Пропонуємо Вам  назвати 2021 рік роком «Козацької Слави Тернівського району»,  і згідно до нього направити організаційно - технічний потенціал Тернівського виконкому на просування цього районного, організаційного патріотичного і просвітницького проекту серед мешканців Тернівського району, маючи на увазі те, тому що згідно з адміністративною скоро буде створено Криворізький регіон, а адміністративний центр Тернівського району найближче знаходиться від адміністративного центру м. Жовті Води. Очевидно, що адміністративну перевагу на спільній території буде мати той центр який буде більше організований роботою з населенням та його уповноваженими  представниками. 

 

 

 

 

Загальні положення

 

З метою розбудови суверенної, демократичної, правової держави, громадських та релігійних організацій і у цілях виховання у громадян різного віку; духовності, національного патріотизму, поваги, вивчення культурно-історичної спадщини рідного району, міста, країни.

 

Мета

Формування всебічно розвиненої, освіченої особистості, здатної до самовдосконалення, виховання у неї почуття відповідальності, високого національного патріотизму, духовності,  любові та поваги до свого району міста які і очолять сотні проектів Тернівського району, включаючи і «Жовтоводський аспект»

Формування і розвиток сучасної інфраструктури в галузі збереження

національної культурної спадщини, народних традицій, звичаїв,  обрядів духовності в сумісництві з релігійними установами.

Реалізація проекту, в частині розвитку  -  допомоги в активізації роботи релігійних громад, та громадських організацій спрямованої на впровадження в суспільну свідомість здорового способу життя, християнських цінностей, збереження та вивчення місцевої культурної та духовної спадщини

  

Вищезазначена робота дозволить забезпечити створення умов для реалізації патріотичного, духовниз та творчих можливостей населення району, міста, особливо молоді, спрямувавши його на духовне, моральне, фізичне, культурне становлення відповідального самоврядування.

 

Очікуваємі результати

Збільшення кількості громадян, які займаються різними видами творчості, культурно-освітньої та спортивно-масової роботи, пропагандою християнських цінностей, що сприятиме підвищенню рівня соціальної стабільності, забезпеченню зниження рівня злочинності.

Поширення духовної інформації, зумовить необхідність підвищення рівня християнської освідченості громадян, організації виховної, культурно-спортивної роботи відповідно до викликів сьогодення.   

 

 

Пояснення мотивації

 

У справі зміцнення та розвитку місцевого самоврядування в Україні , вирішального значення набуває проблема відсутності цільової мети (бачення) направленої на  об’єднання мешканців районної територіальної громади навколо одного спільного для усіх   проекту.

 

Особливого значення така ідея набуває в переломних фазах розвитку суспільства, коли консолідована думка мешканців територіальної громади стає гарантією процесів по відновленню високого рівня життя в Кривому Розі ( Україні)

 

Світовий досвід реформ останніх десятиліть показує, що найбільший успіх і показники росту отримали ті країни, які не сконцентровані  на вижиманні максимального ефекту з наявних людських та природних ресурсів, а нарощували інвестиції у людський, соціальний та науковий капітал, що дозволило їм перейти на рівень постіндустріального суспільства, демонструючи значний економічний ріст і підвищення добробуту своїх громадян. (Соціалізм скандинавського формату)

 

Просимо Вас надати профільних спеціалістів для вивчення можливості і практичного застосування цієї пропозиції у 2020 році.

 

 

 

Підготовлено на основі  реалізації стратегії сталого розвитку "Україна - 2020" 

 

 

Голова ВО «Визвольний Рух»                                                        Третяк А. В.

/підпис/

Голова ГО «Криворізьке міське об’єднання патріотів України»   Плюта В.А.

/підпис/ 

Голова Тернівської РО ВО «Батьківщина» м. Кривий Ріг            Зноба С.М.

/підпис/

 

2017 рік

Кривий Ріг третього тисячоліття-яким він буде?

 
На виконання проекту  " Україна третього тисячоліття"
*



Криворіжжя - Територія Якісного Життя до 2031 року (скорочено "КТЯЖ Г-31")
*





***


Вступ

(роздуми над проектом)


 

Колись, в середині 70-х років минулого століття одна з обласних газет розмножила пишномовні – як тоді здалося – вирази архітекторів-містобудівників «Після 80-го року Кривий Ріг височітиме на лівому березі величної Саксагані». – малося на увазі, як стало видно через 5-15 років, про декілька мікрорайонів; Зарічних 4, 5, 7, Східних 1, 2, 3, Сонячний, 5 – Гірницький і Індустріальний мікрорайони.


Безперечно, в ті часи вони виглядали модерними – в порівнянні з непоказними 3-5-поверховими «хрущобами» які так і залишилися навіки сірими домівками, «копальневих селищ».

 

– Та чи навіки?

 

Чи навіки мій  Кривий Ріг залишиться сірим та запиленним? Я певен, ні! Бо мудре місто  і бачиться воно містом високих технологій, фундаментальної науки та високого мистетства!

 

 

Колись розповідав мені один із друзів, про жителя американського міста Пітсбург, що згадував про чорне-чорніше небо над головою і ризиковані запливи хлопченят в місцевій річечці з чорнильного кольору водою, а зараз цей колишній центр металургії став містом науки, мистетства і високих технологій. Як співається в популярній пісні радянських часів, «…мечты сбываются…» Адже і ми самі ще якихось 20-30 років тому і мріяти не могли про будівельні технології (хмарочоси висотою майже в кілометр /838/м.), що сьогодні бачимо на планеті в цілому і зокрема у Китаї та Кореї!

 

gr

Прототип макету Жовтневого району м. Кривий Ріг

 

 

Сучасні містобудівні технології, і вже навіть традиції, якщо хочете, диктують принципово інші підходи до житлового забезпечення і тому «конвеєрні» 9-этажки масових серій, а в ще більшому ступені – консервативне планування трьох та

поверхівок районного «життєвого простору» з саморобними украсами з старих автомобільних шин та облупленної фарби на них, (як зразок), давно перестали відповідати як естетичним, так і чисто побутовим запитам більшості мешканців міста. А стосовно екологічного оточення, і не тільки місті, але і на периферії Криворізького району... То тут і порядного слова не знайдеться!

 

 

Значить "назріло". Нове мислення, нові підходи до екологічного середовища і нові будівельні технології примушують прийняти нас одну, об’єднуючу все місто ідею, проект ГО КМОПУ "КТЯЖ Г-31", та змінити наші 50-річній давності дворові «катакомби» з їх сарайчиками-льохами та смітниками-гаражами на щось більш цивілізоване. А сказати ширше – змінити сам стиль життя криворіжців, і взагалі зробити респектабельним, на основі технологій третього тисячоліття, місто, достойним країни, яка утверджується у світі як супердержава 21 сторіччя!

 

 

Якраз про це йде мова в розробленій  ГО КМОПУ програмі поліпшення життя криворізьців в найближчі два десятиліття.  Хоч в базовій програмі 12 основних напрямків, базовим для проекту вибрано будівельний,  де передбачено будівництво нових сучасних будівель серед старого житлового фонду в цілому і зокрема,  оптимізації екологічного середовища серед новобудов

 

 

 

– Що таке реконструкція взагалі? Це технологічна перебудова, спрямована на підвищення якості роботи. Якщо це завод – то реконструкція дозволяє, наприклад, на тих же виробничих площах розмістити вдосконалене устаткування, прибрати усе зайве, підвищити продуктивність підприємства… Тому здається, що пора вже те ж саме робити і з нашим містом, одночасно «реконструюючи» і якість життя в ньому. А висотні будинки (хмарочоси) потрібно будувати, бо на Землі самої землі менше ніж необхідно людству і тому за рахунок компактності забезпечення життядіяльності ми звільняємо від морально і технічно застарілих будинків території, на яких серед ставків, лісів, парків та скверів, що оточують новобудови, розміститься мережа лікувально-профілактичних, навчальних та спортивно-оздоровчих закладів!

 

 

Досі наші мегаполіси розросталися в шир, а тепер, коли ми дізналися про істинну ціну землі на Землі, вони мають право рости тільки вгору. А якщо і вшир, то лише за рахунок ущільнення міської інфраструктури, та за окремими, стратегічно-технічними домовленостями.



Макет рекламного банеру,        http://www.dor.in.ua/

 

Давайте ось уважніше подивимося на наші райони: і наскільки ж вони відповідають критерію «Територія Якісного Життя»? Та це окрема тема, тема подібна айсбергу, вершина якого і є ця стаття як частина проекту. Бо хоч і числиться Кривий Ріг серед лідерів по озелененню, все одно парків і скверів у нас явно мало, особливо серед серійних новобудов, а ті що існують визивають не естетичні, а скоріше депресивні відчуття, сказати ширше – можливості для гідного людей відпочинку відсутні! (За виключенням парку ім. Правди та парку ім. Гутовського (Світлани Хватової)

 

 

– Так от, нашу «мета» реконструкція я бачиться таким чином:


 Перше – пошук фінансового забезпечення для медіачастини проекту (це майже нічого не коштує).

 

 Друге — Грунтовне доопрацювання методологічної сторони виборчої частини проекту (детально про це, і про перемогу у виборах у Президенти України, до місцевих рад і Верховної Ради України тут: http://blog.i.ua/user/3265312/1177407/


 Після серії потрібних кроків з’явиться  фінансова можливість розпочати підготовку до будівництва і почати будувати три перших будинка на  вибраній території, наприклад території автобази №20,  (три 50-70-ти поверхові будинки) з квартирами  "під ключ", з підземними  паркінгами, торговими приміщеннями, службами соціального захисту «уражених верств населення», тощо. Детальніше про це «Перспективний план розвитку Жовтневого району до 2031 року»http://kmop.org.ua/p1486

 

Паралельно планується вести підготовку списків до переселення та узгодження. (референдуми) Після переселення пусті «малоэтажки» перезаселяються. або зносяться,  а на підготовленій території прокладаються нові, в сотні раз більшої  пропускної можливості, сучасні різноманітні комунікації, і знову будуються серія нових будинків..

Зразок центрального будинку проекту КТЯЖ Г-31"Компенсаційний"

Зразок центрального будинку проекту КТЯЖ Г-31Компенсаційний»

 

Читаючи таке, кожен подумки прикидуватиме: а скільки ж коштуватиме людям таке «щастя під ключ»? І чи усі поголовно захочуть його набути?. Тому відповідаю без вагань, передбачаючи сумніви людей і їж представників, претендентів в кадидати у депутати. :

 

– Зрозуміло, нічого безкоштовного в природі не існує. Та квартири будуть надаватися згідно затвердженого графіку,а  довгостроковий кредит з відстроченням початку повернення платежів на 5-7 років. За ці роки рівень життя людей має стати на стільки вищим, а це  в нашій країні, багатій національними ресурсами можливо (програма економічного зростання, спільними зусиллями має бути виконаной), що повернення кредитів не буде помітним для користувача .


А раз так – чи                                                                                                                                                                      хто не захоче жити з максимальним комфортом?.

 

Наші старі будинки не просто морально застаріли – деякі з них вже незабаром почнуть розвалюватися від нанесенної на них різнокольорових декоративних фарб. Отже, «настав час»! Зате скільки роботи з’явиться! Бо одне робоче місце у будівництві «породжує» вісім робочих місць в суміжних виробництвах!  По-перше, по друге – роботи цієї надовго вистачить, бо повна реалізація проекту ГО КМОПУ «КТЯЖ Г-31» розрахована до 2031-го року. По-третє, «божий дар», залізну руду, ми перестанемо переробляти так бездарно…

 

 

А взагалі-то в міру скорочення рудодобування – за рахунок її раціональнішої переробки – маємо поетапно інтегрувати наукомісткі технології, і нові сучасні підприємства  замість старих. А ось звільнені в результаті «реконструкції» території перетворимо на зони відпочинку і культури. Адже парків не буває багато?! Та і нещасну нашу Саксагань час вже «лікувати», щоб знову стала річкою, а не стічною канавою. І ставки Кривого Рогу, в котрих заборонено купатися, необхідно зробити придатними до якісного відпочинку, як було раніше !!!


– Я не заперечую, що на усе це потрібні не просто великі – астрономічні кошти! http://kmop.org.ua/p5695-2


– Та вірю, що адміністративну реформу Україна все одно проведе, і бюджети територіальних громад міста, бюджетоутворюючих підприємств,  підприємців сучасних проектів, формуватимуться на інших, прогресивних, солідарних принципах економічної ефективності бізнесу,  і окремо, раціональне використання наших надр – це друге потужне джерело доходів місцевих громад.

 

 

– Запитаєте, « А чи не нудним зовні покажеться «залізорудний Нью-Йорк», одноманітно забудований висотками? Та і як ви це технічно представляєте 50-70 поверхівки і вибухи в кар’єрах неподалік?
– Відповім, Поняття «Новітні технології», звичайно ж, включає критерії сейсмоустойчивості будинків, а взамін вибухів існують криворізькі «безвибухові розробки дроблення порід», та це питання до спеціалістів, ми їм задачу і гроші, а вони нам рішення. :-)

 

Відносно проживання в новобудовах, то там житимуть урбанізовані за вдачею люди, які поважають свій час та комфорт. Інші, з часом зможуть купити вивільнені земельні ділянки на окраїні і будувати собі котеджі. А взагалі Жовтневий район, як географічний центр Криворіжжя, придбавши «нову форму», має стати адміністративним і діловим центром усього Криворізького Регіону. (Регіон – географічна територія з населенням від 650 000 до одного мільйона мешканців, «Адміністративна реформа»)

 

 

У інвестиційному плані наш проект очікується дуже навіть привабливим! І він буде виставлений на міжнародний конкурс і обов’язково знайде своїх виконавців.
– «А слава одного з найзабрудненіших міст світу інвесторів не налякає?» – запитаєте Ви.
– «Є і куди брудніші за наше, але підприємливих і талановитих людей таких як Біл Гейц, наприклад, цим злякати неможливо!

 

 

По суті своїй це великий і складний проект проектів, де є і дрібніші! «Маленька Швейцарія Жовтневого району», як зразок, в ньому плануємо площі кар’єрів повністю засадити ялівцем деревним, один гектар якого за добу виділяє 30 кілограмів фітонцидів, що очищають повітря від усякої зарази, навіть туберкульозної палички!. Ці рятівні дерева вирощує в нашому районі клуб любителів природи « Саксагань» на чолі з великим патріотом рідного краю та ентузіастом, Василем Белоусовим і багато сотень проектів які або заплановані нашою організацією для виконання, або вже виконуються.

 

 

Загалом, не залишалося Вам нічого, окрім як розібратися  і стати одним з керівників одного з багатьох проектів проекту ГО КМОПУ «КТЯЖ Г-31», або повірити тим хто вивичив технічну частину проекту і має змогу Вам відповісти  на всі питання, до повного розуміння.

 

КТЯЖ Г-31

Середня школа № 57, перший клас, зразок. 

 

 

 Підготував: Виконавчий директор ГО КМОПУ  

Теги: ObamaВалерій ПлютаВиват таксиКривий РігКРИВОРІЖЖЯПатріоти Кривого Рогу,Україна,

Корпорація розвитку рідного краю


*
Покровський район м. Кривий Ріг (прототип), автор фото Нєженцев С.В.

*
Сам проект (коротко) http://blog.i.ua/user/3265312/

***

Права акціонерів: 


1. Спостерігати.  Отримувати звіти через ЗМІ, або на запит письмово.
2. Приймати участь у реалізації перспективних проектів з яких складається мега-проект КТЯЖ Г-31, при бажанні.
3. На власний розсуд розпоряджатися іменною акцією. (Продавати, дарувати, заповідати, тощо.)


Всього: – 1020 акцій. *Довипуск «іменних» акцій не передбаченно цією заявою!
Рада засновників ГО КМОПУ 
***

Громадська організація
«Криворізьке міське об’єднання патріотів України»

Легалізовано за № 149 від 22 квітня 2010р. м. Кривий Ріг.
50053, м. Кривий Ріг, вул. Зореносна 8А, тел. (О56) 401-71-15
e-mail: [email protected]
*


"Криворізьке міське об’єднання патріотів України"
Плюта В.А.

*
На виконання п. 3 протоколу № 3/30.05.11 Ради патріотів ГО КМОПУ, офіційний список утримувачів акцій проекту «Криворіжжя — Території Якісного Життя до 31 року»( далі по тексту «КТЯЖ Г-31»)
*
Вивченням адаптації проекту до діючого законодавства (юридичним оформленням) займається, на громадських засадах, юрист ГО КМОПУ: Є.В. Малий
*
Генеральний підрядчик-консультант: ООО "Галактика-31", директор  Ю.В. Коваленко ( депутат Жовтневої у місті ради V та VI скликання) 
*
За підтримки: Богородської єпархії
Митрополита Богородського АДРІАНА (в миру Старина Валентин Єгорович)
http://www.eparhija.com.ua/mitro

Всього: – 1020 акцій.

Друзі та співвласники проекту ГО КМОПУ, акціонери "КТЯЖ Г-31"!

Спостерігайте та насолоджуйтесь! Проект ГО КМОПУ "Криворіжжя-Територія Якісного Життя до 2031 " (КТЯЖ Г-31) — це інвестиційний, будівельний проект працюючої, згідно плану роботи, громадської організації яка представляє інтереси мешканців територіальної громади і має свої; міські, районні у місті, районні сільські проекти - пропозиції для обговорення з виборцями.
Має в своєму складі діючих депутатів та заявляє своїх кандидатів у депутати до Верховної Ради України, Криворізької міської ради, до районних у місті рад, Криворізької сільської районної ради, на виконання задекларованого в Криворізькому регіоні!
Акціонери (утримувачі іменних акцій) це спостерігачі, бо всі є співвласниками проекту і логічно зацікавлені в прозорості його виконання! Тому спостерігайте, аналізуйте, запитуйте, а з часом і рекомендуйте, тоді стане неможливим вести організацію і виконання цього проекту недемократичним шляхом.
Перспективи росту ціни на кожну з 1020 іменних акцій проекту не мають обмежень!
***



Офіційний список іменних акцій проекту "КТЯЖ Г — 31"

1 іменна акція, робоча назва:"Вул. Зореносна, КТЯЖик  2013" 
(

1 акція, назва:"Вибори 2015 Штефан, до Дня Народження, ГО КМОПУ "КТЯГ Г-31"

1 акція,назва "Dennis Zdorovy" :) 

1 акція,назва "Volodymyr Murashkin"
1 акція,назва дск 241
1 акція,назва  дск 478
1 акція,назва дск 40
Всього по розділу: 7 акції





  111 "чистих" іменних акцій /3х40/: ПК " Клуб любителів чистої води"(7) 

Утримувачі:

1.Почесний Президент » Клубу любителів чистої води»: Митрополит Адріан керуючий Богородицькою єпархією УПЦ КП  (Москва, Московська область, регіони РФ) з титулом Митрополит Богородицький. (в миру Старина Валентин Єгорович) http://www.eparhija.com.ua/mitropolit.html

2. Голова » Клубу любителів чистої води»: Лєщинський О.В. Президент міжнародного КБМ «СОНО»   http://vk.com/club10413319

3. Власник: 33-х ІМЕННИХ (ЧИСТИХ) АКЦІЙ - ___________вакантна посада________

1 *акція Московсько – Богородицької єпархії УПЦ  
Утримувач:  http://www.cerkva.info/uk/episkopat/33-mytr-adrian.html
 
1 акція Проект, р. № 2(Н)30.07.11 /2/1020 «Дельфіни повернуться»  Зараз в роботі
Утримувач:http://blog.i.ua/user/4065852/977486/

1 акція Бізнес-проект "Інгулецький район-Територія "Зеленого Світу"" 1/1020/ X / Зараз в роботі
Утримувач:  http://blog.i.ua/user/32653http://blog.i.ua/  , Куратор ІТП ГО КМОПУ 80/17 (дск) -"Нове Криворіжжя"/ зараз в роботі

1 акція Бізнес-план ГО КМОПУ "КТЯЖ Г-31"- куратор,  зараз ведеться технічна підготовка http://blog.i.ua/user/3265312/1323153/

1 акція Бізнес-проект  ГО КМОПУ "Виват Кривой Рог 31" зараз ведеться технічна підготовка http://t-human.com/journal/uspeshno-protestirovany-avtomobili-roboty-ot-google/

1 акція Бізнес-адміністративний проект (керівники індивідуальних проектів) 10120/670 000 мешканців м. Кривий Ріг і  інші.

1 акція Утримувач: Криворізька організація Незалежних профспілок України, в особі голови Самойлова Юрія Петровичаhttps://www.facebook.com/profikr?fref=ts

1 акцiя  утримувач "Корпорацiя розвитку рiдного краю"

Всього по розділу: 120 (7)+1





II. 7 акцій. Утримувач: Екс-голова Ради патріотів ГО КМОПУ Нєженцев С.В.
Всього по розділу: 7





3. Рада патріотів:

3 акції. С.І.В.(дск) 20.05.12
3 *акції. Коваленко Ю.В. https://www.facebook.com/kovuv?fref=ts
3 акції. Л.С.П.(дск) 20.05.12
3 *акції. Давиденко Л.Ф. https://www.facebook.com/da.geniy?fref=ts
3 акції. Ю.Т.Л.(дск) 20.05.12
3 акції. Самойлов Ю.О. https://www.facebook.com/profikr?fref=ts
3 акції. Носач В.І. +
3 акції. *Лукашенко Д.В. https://www.facebook.com/profile.php?id=100001369580221&fref=ts
3 *акції. М.Ю.О.     https://
3 акції. Жданюк В.А
3 *акції. Плюта В.А., 
33 Всього по розділу: 33 

1 іменна акція Утримувач сайт "Професійний бійцівський клуб "Барс

Суспільний внесок
Суспільний внесок, відсоток від суспільної кількості акцій -12 акцій
(Золотой,…)
+  19 акцій ОО ПКР
Всього по розділу 31




*УВАГА АКЦІЯ


31 (чиста) іменні акції проекту КТЯЖ Г-31 одним пакетом. (373 тис. у.є. за пакет) Можлива виплата частинами,форма 2 Дає повний фінансовий контроль над роботою організації і планів роботи http://kmop.com-bis.com/:)

Утримувач: СОД? (3 000+...)

Всього по розділу: 33




3 акції Куратор  проекту КТЯЖ Г-31 (сім районних проектів)

0 (3) Генеральний директор проекту", "Новобудови" з  "КТЯЖ Г-31" вакантна посада https://www.facebook.com/profile.

3 акції   Куратор проекту "КТЯЖ Г-31""Новобудови" ДСК

1 акція Виконавчий директор ГО КМОПУ https://www.facebook.com/valerij.pluta

Всього по розділу: 10 акцій




IV.                   ПОЧЕСНІ СПОСТЕРІГАЧІ ПРОЕКТУ ГО КМОПУ "КТЯЖ Г -31"
             відомі блогери, всісвітньо відомі люди, друзі з різних форумів сайту ГО КМОПУ
                   (1 іменна акція у кожного+№ посвідчення «Почесного спостерігача»)


Мають відкритий доступ до всієї службової та комерційної інформації стосовно проекту ГО КМОПУ «КТЯЖГ-31  :-)


*1. акція ГО КМОПУ № 1 ПС «ab absurdo» http://blog.i.ua/user/3218950/ (Зразок)
*1 акція ГО КМОПУ № 11ПС  Eugene Czolijhttps://www.facebook.com/EugeneCzolij?fref=nf
*1 акція ГО КМОПУ № 2 ПС «sveto4ka-25» http://narod.i.ua/user/614313/           
*1 акція ГО КМОПУ № 3 ПС «Любавушка» http://narod.i.ua/user/2527391/          
*1 акція ГО КМОПУ № 5 ПС «_pavlentiyss_» http://narod.i.ua/user/3919104/gbook/
*1 акція ГО КМОПУ № 6 ПС «TEMPLIER»  http://narod.i.ua/user/3371052/gbook/
*1 акція ГО КМОПУ № 7 ПС «М_Ірина»      http://narod.i.ua/user/4327582/
1 акція ГО КМОПУ № 8 ПС «ADX-Правда»
*1 акція ГО КМОПУ № 9 ПС «trancemusic» http://narod.i.ua/user/3643329/gbook/
*1 акція ГО КМОПУ № 10 ПС «Максим_»   http://narod.i.ua/user/3507695/gbook/
*1 акція ГО КМОПУ № 12ПС «Ukraineць»  http://blog.i.ua/user/2060704/1599381/
1 акція ГО КМОПУ № 13 ПС «нескорена»
1 акція ГО КМОПУ № 14ПС «Алво»
*1 акція ГО КМОПУ № 15 ПС «viktor67» http://blog.i.ua/user/1778189/1534589/
*1 акція ГО КМОПУ № 16ПС «Нескорений32» http://blog.i.ua/user/3808068/886041/
1 акція ГО КМОПУ № 17ПС «люди автомобилей»
1 акція ГО КМОПУ № 18ПС «vov4ik126»
*1 акція ГО КМОПУ № 19ПС «Нормальний» http://blog.i.ua/community/662/1418332/
*1 акція ГО КМОПУ № 20ПС «Creator2009» http://blog.i.ua/user/28497
*1 акція ГО КМОПУ № 21ПС «yarosya2»     http://blog.i.ua/user/2859347/1618914/#p1
1 акція ГО КМОПУ № 22ПС «Олигарх **»
*1 акція ГО КМОПУ № 23ПС «evgstereo» http://blog.i.ua/user/2438505/
*1 акція ГО КМОПУ № 24ПС «zevs78»     http://blog.i.ua/community/2808/1446253/
1 акція ГО КМОПУ № 25ПС «Павлик))»
*1 акція ГО КМОПУ № 26ПС «Francisk02» http://blog.i.ua/user/2228263/?p=7
*1 акція ГО КМОПУ № 27ПС «Андрій Вітрів» http://blog.i.ua/user/1930665
*1 акція ГО КМОПУ № 28ПС «Райден»  http://blog.i.ua/user/4441186/1039612/
*1 акція ГО КМОПУ № 29ПС «helsan»   http://blog.i.ua/community/662/1615996/
*1 акція ГО КМОПУ № 30ПС «АнтиПР» http://narod.i.ua/user/3598452/
*1 акція ГО КМОПУ № 31 ПС «СірийКардинал» http://narod.i.ua/user/237390/
1 акція ГО КМОПУ № 32 ПС «Jessbar»
1 акція ГО КМОПУ № 33 ПС «Баба Яга»
*1 акція ГО КМОПУ № 34ПС «Саничок»  http://blog.i.ua/user/3306397/
*1 акція ГО КМОПУ № 35ПС «jlondon»   http://blog.i.ua/user/2196212
*1 акціяГО КМОПУ № 36ПС «бандерівець» http://blog.i.ua/user/2800596/1620663/
1 акція ГО КМОПУ № 37ПС «Світанок»
*1 акція ГО КМОПУ № 38ПС «Julia_21 *» http://blog.i.ua/user/4102474/1254932/
*1 акція О КМОПУ № 39ПС «Богдан Бо» http://blog.i.ua/community/6113/1617219/
*1 акція ГО КМОПУ № 40ПС «Сталвас» http://narod.i.ua/user/1969545/
1 акція ГО КМОПУ № 41ПС «Luchik_»
1 акція ГО КМОПУ № 42ПС «верь»
1 акція ГО КМОПУ № 43ПС                                    taras021           
1 акція ГО КМОПУ № 44ПС «лио Днепр»
*1 акція ГО КМОПУ № 45ПС «Голова КРК» http://narod.i.ua/user/4772294/
*1 акція ГО КМОПУ № 46ПС «ТарасЧупринка» http://blog.i.ua/user/6979145/1620707/
*1 акція ГО КМОПУ № 47ПС «morning7» http://blog.i.ua/community/4646/1126390/
*1 акція ГО КМОПУ № 48ПС «ТСН» https://www.facebook.com/tsn.ua
*1 акція ГО КМОПУ № 49ПС «УБН» http://blog.i.ua/user/2594223/1363026/
*1 акція ГО КМОПУ № 50ПС «rutzit» http://blog.i.ua/user/2150423/1617740/
*1 акція ГО КМОПУ № 51ПС «Ирао» http://blog.i.ua/user/374546/709561/
*1 акція ГО КМОПУ № 52ПС «Українець 777» http://blog.i.ua/user/2432873/899285/
1 акція ГО КМОПУ № 53ПС «Саша плюс»
1 акція ГО КМОПУ № 54ПС «Катя Ботанова»
1 акція ГО КМОПУ № 55ПС «ЯКриворожанка» http://blog.i.ua/community/3252/1620854/
1 акція ГО КМОПУ № 56ПС Shnec » http://blog.i.ua/community/1186/1620520/
1 акція ГО КМОПУ № 57 ПС Ньют Гингрич https://plus.google.com/u/0/+NewtGingrich/posts
1 акція ГО КМОПУ № 58ПС «Янык Вор» http://narod.i.ua/user/3775525/gbook/
1 акція ГО КМОПУ № 59ПС   "Jackie Chan"   https://plus.google.com/u/0/+JackieChan/posts
1 акція ГО КМОПУ № 60 ПС Олег Тиньков https://plus.google.com/u/0/+OlegTinkov/posts
1 акція ГО КМОПУ № 61 ПС Гэвин Ньюсом https://plus.google.com/u/0/+GavinNewsom/posts
1 акція ГО КМОПУ № 62 ПС Джерри Браун https://plus.google.com/u/0/+JerryBrown/posts
1 акція ГО КМОПУ № 63ПС Buddy Ремер https://plus.google.com/u/0/116634785580142383785/posts
1 акція ГО КМОПУ № 64ПС Всемирный экономический форум https://plus.google.com/u/0/+wef/posts
1 акція ГО КМОПУ № 65ПС Valeriy Pluta https://plus.google.com/u/0/118313465510885916670/posts
1 акція ГО КМОПУ № 66ПС Гари Джонсон https://plus.google.com/u/0/+GovGaryJohnson/posts
1 акція ГО КМОПУ № 67ПС «Корреспондент.net https://www.facebook.com/korrespondent.net
1 акція ГО КМОПУ № 68ПС «Берни Сандерс» https://plus.google.com/u/0/117932700179863690297/posts
1 акція ГО КМОПУ № 69ПС «ДСК США, М. Р. https://plus.google.com/u/0/+MittRomney/posts
1 акція ГО КМОПУ № 70ПС ДСК США, Б. О. https://plus.google.com/u/0/+BarackObama/posts
Всього по цьому розділу: 70



V. Блогери України, друзі блогу «Криворіжжя»: http://narod.i.ua/user/3265312/profile/
3 акції ab absurdo, 1 акція дск, 1 акція УПА, 1 акція дТОЛЯізХорола, 1 акція люі , 1 акція NikMn ...

перевірка блогів

Всього по розділу: 183 акції





  VI. Друзі з «Google +», журналісти, політики, відомі в країні і світі люди https://plus.google.com/+ВалерійПлюта/

 1 акція Тина Канделаки
1 акція Alexey Navalny Алексей Навальный
1 акція Artemy Lebedev Студия Артемия Лебедева
1 акція Justice AUDIO, VIDEO, DISCO
1 акціяSerega Tkachenko НОНД «Катарсис»
1 акція Andrey Bocharov Селфимплойед
1 акція Eldar Murtazin Mobile Research Group
1 акція Oleg Tinkov Я такой как все
1 акція Ilya Varlamov Ридус
1 акція Дмитрий Лукашенко Украина, Кривой Рог
1 акція Ilya Varlamov Ридус
1 акція Rishat Badertdinov Студент, чо.
1 акція ТСН Останні новини України та світу

Всього по розділу: 13 акцій


_________________________________________________________________________________________________________



VII. Друзі з Facebook,
Журналісти, політики, відомі в країні люди, Депутати Верховної Ради України 


Всього по списку заплановано: 170 акцій 
відповідальний за підготовку: Валерій (095) 743-18-36 


__________________________________________________________________________________________________________



VIII Англоязычные участники проекта:
ДСК (information for the official use) 1-16 
Іn all:               16 :)




*** (vip Яндекс)                   ДСК                                                              30 акцій



IX  Іменні акції для медіа та ІТ забезпечення
авторське право на висвітлення новин проеку КТЯЖ Г-31
1 ...
https://www.facebook.com/lists/279305165481837#
Всього по списку: 28


АКЦІЯ! ПРДАЄТЬСЯ:
Тактичний резерв канцелярії ГО КМОПУ, 3 чисті іменні акцій   (04.08.19)
73*



X. Керівний склад ГО КМОПУ (1ф.): /Повний склад ГО "Патріоти Кривого Рогу"/
2 акції. (ДСК 2013) 2 акції. Самойлов Ю.П. 2 акції. Вжичинський А.В. 2 акції. Лєщинський О.О. 2 акції. Туровська І.Л. 2 акції. Скиба М.М. 2 акції. (дск 20.05.12 С) 2 акції. Давиденко Л.Ф. 2 акції.Полубоярцев В.К. 2 акції. Плюта А.В. 2 акції. (Ц.О.В СПУ) 2 акції. (Машуль В.Г. 2 акції. (ДСК Аліса) 2 акції. (ДСК І.І.СПУ). 2 акції. (Д.С.Н. 31) 2 акції. Майдан Ю.О. 2 акції. Луговський С.Л. 2 акції. Плюта В.А. 2 акції. Салова Юля 2 акції. Корсакова А.Ю. 2 акції. (ДСК Vladimir) 2 акції. Чуркін Д.В. 2 акції. Загурський Д.В. 2 акції. Лядська Н.М. 2 акції. Затока Д.А. 2 акції. (ДСК 21) 2 акції. Сергєєв А.О. 2 акції. ( ДСК 12) 2акції. Любимов Р.О. 2 акції. Мізенюк Е.В. 2 акції. Оксюта Л.Д. 2 акції. Дьякова С.В. 2 акції. Сугак О.М. 2 акції. (ДСК 15) 2 акції. ДСК (Т.І.Л.) 2 акції. Котовський А.В. 2 акції. (ДСК П.А.І.) 2 акції. (ДСК 19) 2 акції. (ДСК Г.О.А.) (0*.) Моцна О.А. 2 акції. Малий Е.В.  2 акції. (80  В.В.) 2 акції. Єфремов С.А. 2 акції. Лукашенко Д.В. 2 акції. (ДСК К.Ю.В.) 2 акції. Севенко Д.В. 2 акції. (ДСК Ю.Т.Л) 2 акції. Дубицька Г.Ф. 2 акції. Довбня О.В. 2 акції. А.О. Ковальський
Всього по розділу: 100




  XI. Навчальний план ГО КМОПУ "SPEIS М31", матеріальне забезпечення 7 акцій, (як зразок)
1 акція Дмитро Чуркін, Проект «МКА» (ДСК)
1 акція Наталья Лядська Голова КРК ГО КМОПУ
1 акція Консультант проекту «Space — 31/2027 року», Андрей Кирилов
1 акція. Ректор медичного інституту п.1
1 акція. Командир військового авіаційного підрозділу п.2
1 акція. Начальник медичної служби… п.3 (2031)
1 акція. Шевченко Н.І.
Всього по розділу: 7


XII . .Почесні друзі проекту ГО КМОПУ "КТЯЖ Г-31":
*3 акції Митрополит Адріан /А/
3 акції Сугак Настя )
3 акції А.П.
3 АКЦІЇ «ОБЗОРНАЯ ТРОПА» (рус) / М/ , http://photo.i.ua/user/4065852/246781/7231822
3 акції (ФСМ.80 дск)
акція Чуркiна Катерина (подарунок до Дня народження)
акція  231 дск
 Всього по розділу: 15


Представник УПЦ о. Олексій Утримувач: Сято — Троїцький Храм Криворізького благочиння, http://nashhram.jimdo.com/
Всього по розділу: 12 акцій


Борг:
1 акція Анатолій "Skoda
1 акція "Пострадавший 777"
1. «Cisco № АЯ 1/37 1 nominal share …
1. u1ojsm №35/37 1 nominal share.
1. Основы ремонт Даллас TX № 36/37 1 nominal share.
1. [email protected] № АЯ 37/37 1 nominal share. 

Резерв на продаж - 5 акцій за договорною ціною за одну іменну акцію
Всі кошти будуть направленні на розвиток сайту ГО КМОПУ /kmop.org.ua/ як окремий самоокупний проект. :)


Всього по розділу: 5





Всього по проекту:                                                                                                                            1020 акцій


Довипуск «іменних» акцій не передбаченно цією заявою!

Рада засновників ГО КМОПУ


Китай купує 3 мл.гектарів українського чорнозему!

СМИ: Китайские компании хотят купить 3 млн га украинских земель

В перспективе Китай не исключает приобретения контроля над 3 млн га земли на Украине, пишет газета South China Morning Post. Перевод статьи публикуют сегодня, 23 сентября, украинские СМИ.

По информации South China Morning Post, сейчас по всем мире Китаю принадлежит около 2 млн га земли. Для сравнения - крупнейший украинский сельскохозяйственный магнат Олег Бахматюк контролирует около 600 тыс. га угодий. По информации газеты, первая сделка на рынке земли следующая - китайская компания Xinjiang Production and Construction Corps (Синьцзянская производственно-строительная корпорация) получит 100 тыс. га сельхозугодий, которые сейчас находятся в управлении у украинского холдинга KSG Agro. "....Украина предоставит Китаю по крайней мере 100 тыс. га - площадь размером почти с Гонконг - высококачественных сельхозугодий на востоке Днепропетровской области, в основном для выращивания сельскохозяйственных культур и разведения свиней", - сообщается в публикации. Отдельно подчеркивается, что компания Xinjiang Production and Construction Corps - это полувоенная организация, которая была создана в Синьцзяне в 1950-е годы для обороны против Советского Союза.


Как сообщало ИА REGNUM, ранее Китайская народная республика выражала надежду, что сотрудничество между Украиной и Китаем в сфере земельных отношений будет "плодотворным, эффективным и долговременным". Эксперты ИА REGNUM же предполагали, что украинский чернозем достанется именно Китаю


Подробности: http://www.regnum.ru/news/1710995.html#ixzz2fmpN19Ql
Любое использование материалов допускается только при наличии гиперссылки на ИА REGNUM

Виконком Криворізької міської ради

*На виконання проекту ГО КМОПУ "КТЯЖ Г-31"


Виконавчий директор ГО КМОПУ
Валерій Андрійович Плюта.
__________________________________________________________________________________

/Архів ГО КМОПУ 2011р.
/

Міністерство промислової політики України

ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ДЕРЖАВНИЙ ІНСТИТУТ ПО ПРОЕКТУВАННЮ ПІДПРИЄМСТВ ГІРНИЧОРУДНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ «КРИВБАСПРОЕКТ»

(ДП «ДПІ»КРИВБАСПРОЕКТ») (ел.версія)

50000, м. Кривий Ріг, пр.. Карла Маркса, 40. ЄДРПОУ 04689369, р/р 26001240368000 в Центральному відділені ПАТ «Донгорбанк» м. Кривий Ріг, МФО 334970, ІПН 046893604058, номер свідоцтва 03303523

Телефон +38(0564)90-21-62, 92-35-87, Телетайп 106286 «Німфа», Факс +38(0564)92-40-41

E-mail: [email protected],  [email protected]

Web: www.krivbassproekt.com.ua

 

СИСТЕМА ЯКОСТІ

ДСТУ ISO 9001-2001 

19.12.2011 № 020-4273



  Раді патріотів ГО КМОПУ,

 

Щодо надання відповіді                                                      Громадській організації

до пропозиції                                                                       «Криворізьке міське

Генеральному плану міста                                                  обєднання патріотів України»

 

 

На лист вих. № 3 від 07.12.2011р щодо пропозиції До Генерального плану міста надаємо відповідь.

Ваші пропозиції враховані в Генеральному плані 2011 року, для більш детального вирішення питань можете звернутися до спеціалістів інституту ДП ДПІ «Кривбаспроект»... 


/Начальник управління містобудування та архітектури виконкому Криворізької міської ради               П.Гнатовський/


...ДП ДПІ «Кривбаспроект»: Розглянувши наданий Вами альтернативний проект Генерального плану міста в розрізі окремих адміністративних районів, що зводиться до створення на їх базі центрів будь-то культурної, ділової абр освітньої спрямованості, доводимо до Вашого відома … суперечить ДБН. Б.1-3-97...


/Директор ДП "ДПІ" "Кривбаспроект"    В.В. Перегудов/


*Від редактора: Новий "Закон про містобудування" прийнятий вже після  надання цієї відповіді тов. Перегудовим В.В враховує і цей момент  :)

***

Закон Украины "Про регулирование градостроительной деятельности"


   Несомненно, 2011 год войдет в историю развития нашей проектно-строительной отрасли как год принятия Закона Украины "Про регулирование градостроительной деятельности". Этот Закон ставит все градостроительство страны на принципиально новую основу, приближающуюся к международным стандартам. Это определенно является его сильной стороной. Однако имплементация нового Закона как правового акта в градостроительную практику требует решения двух групп важнейших проблем, поскольку он, в значительной своей части, не является законом прямого действия.

Андрей Малафеев, глава наблюдательного совета "Институт Городского Гражданского Проектирования" для UBR.UA

Две группы вопросов

Внедрение нового Закона в градостроительную практику требует решения двух групп важнейших проблем. Первая группа вопросов, связана с разработкой нескольких десятков подзаконных актов. Часть из них подлежит утверждению Кабинетом Министров, часть – Минрегионстроем. По сути, речь идет о замене действующих нормативных документов положений, инструкций и т.п. То есть о разработке принципиально новых нормативных актов, обеспечивающих воплощение Закона в жизнь. Задача эта успешно решается.

Что касается второй группы, то здесь просматриваются весьма серьезные проблемы. Речь идет о вопросах, связанных с разработкой новых и корректировкой действующих генеральных планов, а также внедрением принципиально новых, доселе практически не имеющих аналогов в отечественной практике видов градостроительной документации и инструментов регулирования градостроительной деятельности – зонинга, градостроительного кадастра, плана земельно-хозяйственного устройства населенного пункта, градостроительного мониторинга.

Эти документы вместе с генеральными планами населенных пунктов теперь должны прийти на смену главному исходному разрешительному документу – градостроительным условиям и ограничениям (ГУО) застройки земельного участка.

Генеральным планам будущего - бессрочный статус

В прошлом генеральные планы населенных мест Украины рассчитывались на двадцатилетний период. Абсолютное их большинство было разработано в лучшем случае в начале 90-х годов прошлого века без учета современных земельных правоотношений и форм собственности. Что касается полноценного зонинга, градостроительного кадастра и мониторинга, то эти документы и процедуры, в современном понимании, в нашей стране вообще отсутствуют как класс. А делать их надо и, как можно скорей.

В такой ситуации, чтобы не потерять управляемость процессами, Законом предусматривается придать генеральным планам бессрочный статус. А изменение в них вносить не чаще, чем раз в 5 лет. Это, однако, ни в коем случае не снимает с повестки дня приведение действующих генеральных планов к реалиям современных земельных и имущественных отношений. Так или иначе, все генеральные планы в ближайшие годы необходимо скорректировать.

Чтобы оценить масштабы предстоящей в этой области работы, напомним, что сегодня в Украине существует 459 городов, 885 поселков городского типа и около 28,5 тыс. сел.

Учитывая, что финансирование таких работ, согласно Закону, должно осуществляться преимущественно за счет средств местных бюджетов, становится очевидным, что сегодня трудно спрогнозировать реальные сроки их осуществления.

Что же касается разработки и внедрения зонинга, градостроительного кадастра и системы градостроительного мониторинга, то для них еще нужно создать нормативно-методическую и программно-техническую базу, сформировать соответствующие службы на местах, отработать регламенты этих работ. Связанные с этим суммарные затраты пока трудно оценить.

Кадры решают все

Реализация этих задач упирается не только и не столько в проблемы финансовые и организационные, сколько в кадровые. К сожалению, в последнее десятилетие в стране практически развалилась система градостроительного проектирования. Из этой отрасли ушли старые квалифицированные специалисты, а молодые в связи с отсутствием спроса не пришли.

Какие-то кадры еще сохранились в крупнейших городах. Но таких людей определенно нет даже в большинстве областных центров. Их практически нет и в абсолютном большинстве областных и городских управлений или отделов, ведающих вопросами градостроительсва и архитектуры, не говоря уже об уровне сельских административных районов. Так что придется начинать "с чистого листа". Реально оценивая состояние дел можно предположить, что на это потребуется не один год.

В таких условиях, по-видимому, целесообразно сегодня разработать и принять временные переходные положения, обеспечивающие в отсутствие современных генпланов, зонинга, градостроительного кадастра и мониторинга, в большинстве населенных пунктов, системное планомерное регулирование градостроительного процесса с соблюдением духа и буквы нового Закона.


Проект "Дельфіни повернуться" як додаток до статті :)

***

КТЯЖ Г-31 Центрально-міський/

Версія 2017 року

 

Проект nлану розвитка Центрально -міського району


Версія 2017 року


Проект nлану розвитка Центрально -міського району

«Центрально-міський район територія культурно-мистецького життя»

Вступ

В сучасному цивілізованому світі прийнято визнання людини основним чинником і найвищою цінністю суспільства, що передбачає по своїй сутті обов’язкове віднесення до числа стратегічних пріоритетів, розвиток галузей соціального призначення, у тому числі освіти та культури як (культурно - мистетського комплексу (КМК)).

Саме вони беруть безпосередню участь у формуванні творчого вдосконалення митців Кривого Рогу —  як елементу національного багатства України.

І тому забезпечення доступності до творчого самовираження є передумовою для сприятливого соціально-економічного майбутнього Криворізького регіону.

Саме така позиція цього проекту підтримає Кривий Ріг як високотехнологічного, економічно розвинутого міста і побудовавідносин співіснування мешканців територіальної громади на засадах культури та духовності


Мета:

  1. Поліпшення культурно-мистецького обслуговування населення міста шляхом оптимізації роботи мистецьких закладів на базі вже існуючих творчих потужностей Центрально – міського району.

  2. Розвиток та якісно нова  підтримка творчих колективів, талановитої молоді, творчих співтовариств, широке залучення дітей та підлітків до культурно – мистецьких  надбань, шляхом забезпечення якісного фінансування за рахунок міського бюджету та нових лагодійних підходів до забезпечення тврочих співтовариств приміщеннями під  художні студії, поетичні клуби, репетиційні зали, доступні приміщення для виступів, вистав, концертів, тощо, по тарифу - 1 грн. на рік
  3. Проведення на новому птріотичному  рівні культурно-мистецьких заходів


Пропозиція

Перше -на рівні депутатів міської ради розглянути можливість присвоєння Центрально – міському району статусу «Криворізька централізована культурно – мистецька територія».

Друге– підготувати звернення від імені депутатів (майбутнього скликання) Центрально-міського району за дорученням виборців, до  забезпечення перенесення усих державних закладів в приміщення  Покровського району розташовані на верхніх поверхах новобудов і обладннниху  за сучасними технологіями офіси.(Для молоді, це буде те що треба), з подальшим благодійним, розподілом звільнених приміщень Центрально-міського району серед творчих співтоваривств міста.

-По третє – створити виконавчий комітет з числа представників творчих конфесій який буде відповідати за плановий розвиток Криворізької централізованої культурно – мистетської території, під головуванням Заслуженого художника України, представника Ради Патріотів ГО КМОПУ Давиденко Л.Ф.


Очікуванні результати:

Принципові пропозиції цього проекту, а саме надння безкоштовнихприміщеннь звільнених державними установами  створять потужно розвинену «кореневу систему»  театральних, поетичних, музичних, художніх та художньо -  пластичних "квітів" з яких отримаємо прекрасні "плоди - твори" мистетської спільноти Криворіжжя.



 А. Ковальський

Інгулецький район - територія зеленого світу.


Програма рооботи претендента в кандидата у депутати до Інгулецької районної у місті Кривому Розі ради,

 для обговорення з мешканцями Інгулецького району. 

(Першоджерело архів 2012року)

офіс- координатор 3л.1ф. ІТП ГО КМОПУ

Керівник Інгулецького територіального підрозділу

Сергєєв А.О.

Куратору ІТП ГО КМОПУ

 В.В.

Нотатки для написання передвиборчої програми кандидата в депутати до міської ради, керівника Інгулецького територіального підрозділу  (ІТП) ГО КМОПУ, а також,як зразок длястепового Криму, Донеччини та Луганщини)

 

Перспективний план розвитку Інгулецького району
«ІНГУЛЕЦЬКИЙ РАЙОН - ТЕРИТОРІЯ ЗЕЛЕНОГО СВІТУ»


Додаток № 4

КТЯЖ Г-31

Світлина від Валерія Плюти.

 

Перспективний план розвитку Інгулецького району

«ІНГУЛЕЦЬКИЙ РАЙОН - ТЕРИТОРІЯ ЗЕЛЕНОГО СВІТУ»

 

 

Програма "Зелений світ" грунтована на системній концентрації кращих наукомістких технологій і проектів для вирішення проблем продовольчої, енергетичної, екологічної і соціальної безпеки і здатна вирішувати соціально - економічні завдання.

 

Програма має проекти із створення зон випереджаючого розвитку, що стосуються вирішення енергетичних, продовольчих, екологічних та соціальних питань на території Інгулецького району

 

Мета: Докорінна зміна стандартів життя мешканцям територіальної громади Інгулецького району.

Шляхи досягнення мети: Впровадження новітніх, економічно обґрунтованих технологій які розроблені науково – виробничою корпорацією Международное Агентство «Союз технологий XXI века» 2010 року, як зразок.

 

Очікуванні результати:

1, Модель розвитку Інгулецького району де передбачено 100% забезпечення мешканців високотехнологічною, егологічнобезпечною роботою на засадах «Економічного солідаризму», або повний пенсіон

2) Надвисокорентабельна економіка району.

3) Створення умов гармонійного співіснування мешканців району та оточуючого довкілля.

 

Відсутність єдиної об’єднуючої ідеї серед мешканців району мотивує насдовпровадження нової економічної політики в Інгулецькому районі, яка будуватиметься на ключовому перетині питань енергетичного самозабезпечення, екологічного збалансованого і гармонійного співіснування людини та оточуючої її природи, економічної доцільності для забезпечення мешканцям району високого рівня життя.

Для виконання цього завдання пропонується сучасні розробки компанії «Международное Агентство «Союз технологий XXI века», (як зразок, Угода 2010 року, до війни)

Мова йдеться про новий підхід до впровадження сучасних, високотехнологічних виробництв надвисокої рентабельності на територій Інгулецького району!  

На відміну від розвинутих держав, де внутрішня і зовнішня політика територіального самозабезпечення тісно переплетена з енергетичною, екологічною та економічно -конкурентною політикою країни, наше місто вимушене не приділяти цьому належної уваги.

Сам же проект в перспективі розглядає пріоритетність розвитку інвестицій у соціальний і людський капітал як основу для економічного прориву регіону, досягнення ним світової конкурентоспроможності і побудови справедливої, ефективної системи соціального захисту з урахуванням системних відносин на територіях Інгулецького району

Таким чином гармонізована внутрішня політична ситуація в районі створить можливість спільної роботи з пропаганди Проекту серед громадських об’єднань та мешканців міста Кривий Ріг.

І тому реалізація цілого ряду важливих соціальних та економічних перетворень в районі є основною метою на формування громадської підтримки відносно цього проекту.

Заключна частина

Обнародувавши вищевикладене, зрозуміле й чітке бачення шляхів досягнення поставлених стратегічних та тактичних цілей створить можливість термінової інформаційної комунікації проекту в структуру життя міста приймаючи до уваги невисоку собівартість організаційної роботи з  виконання цього проекту.

Додається:

1. Програма «Агротехнополис» (Зелений світ), по створенню зон випереджувального розвитку на засадах розгортання комплексних систем життєзабезпечення.
2. Проект «Микраксель» по створенню мінікомлексних виробництв нового покоління.
3. Проект «Земледелие» по створенню комплексів, що протягом року (4 вегетації в рік) тиражують генетично чистий обеззаражений від бактерий, вірусів, грибків зерновий матеріал, а саме пшениці, вівса, ячменю, гречки та деяких видів зернобобових та інше.

4. Проект Угоди про співпрацю з науково – виробничою корпорацією Международное Агентство «Союз технологий XXI века» (складений м. Москва)

 Зразок

Проект «Экватор» по созданию 5 комплексов воспроизводства ценных пород рыбы, высших растений и биомассы.

Картинки по запросу Проект «Экватор»

Проектом «Экватор» по воссозданию биоресурсов предусматривается создание 5 комплексов по выращиванию осетровых рыб (до 200 тонн Проект в год с комплекса), а также до 2000 тонн с комплекса высокопротеиновой биомассы водного гиацинта «Эйхорния» (до 320 кг протеина на тонну), а также круглогодичного выращивания высших зеленых растений широкого ассортимента.

Основные показатели 5 комплексов проекта «Экватор» за период планирования (120 месяцев)

1. Выручка от реализации продукции составит                                        23 950 000. гр.

2. Себестоимость   .                      3 795 000гр

3. Налоги и отчисления во внебюджетные фонды-                                  4 955 000  гр.

....16. Норма доходности полных инвестиционных затрат              +223 %..

Узгодженно:      Куратор ІТП ГО КМОПУ  В.В. 2017 рік

,Экранолеты «Глобус-1системы разделения,создание сырьяЭкопоселение 21 века

***

 

Проект комплекса «Экватор» разработан специалистами РАН, РАСХН и ВПК в рамках  фундаментальных НИР и прикладных НИОКР по моделированию биосферы в замкнутых объемах.

Проектирование комплекса продиктована назревшей необходимостью создания универсальных технических средств, позволяющих не только смоделировать биосферные процессы кругооборота потоков вещества и энергии, но и обеспечить круглогодичный непрерывный процесс воспроизводства широкого спектра биоресурсов (ценных пород рыбы, икры, мальков, ракообразных, зелени, овощных культур, цветов, генетически чистого посадочного материала, а также высокопротеиновой витаминной биомассы и водорослей)  в замкнутых биолого-технических  системах  при минимально возможных затратах энергии и материалов… (с)

 .

4. Проект Угоди про співпрацю з науково – виробничою корпорацією Международное Агентство «Союз технологий XXI века» (складений м. Москва 2010 рік) Як зразок...

***