хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Продовження теми Порошенко=Янукович

Після того, як я поїхала з РОВД, мені подзвонили активісти і повідомили, що Євгена Гурина, 17-річного активіста, про якого я писала постом нижче нема в ІТТ. Справа в тому, що начштабу запевняв, що його туди відправили. 
Почала з'ясовувати, де наразі дівся хлопець.
Пізніше начштабу Святошинського РОВД пообіцяв дізнатись і згодом каже, що він уже біля ІТТ в машині, намагаються здати його туди.
На питання, чому досі не здали, адже з часу вивезення з РОВД до цього часу пройшло декілька годин, сказав "не знаю".
А я догадуюсь. Тому, що ІТТ не хоче брати побитого, щоб не брати на себе відповідальність. А РОВД вперто наполягає, що він не побитий, а свідчення нардепа Ігоря Луценка і адвоката Віктора Смалія не більше як їхній політичний піар.
Фото "непобитого" Гурина є на сторінці Смалія.
Не знаю, як факт побиття збираються замняти "правоохоронці" і про що досі домовляються.

Нагадую, хлопця було побито охороною магазину Рошен сьогодні вночі при спробі повішати плакат ""Як тобі смакує кров бійців АТО". Потім його завезли в РОВД і там продовжували бити. Батьків і адвоката Смалія не допускали. Натомість надали безкоштовного (ментівського) адвоката і соціального педагога. На вулиці спіймали кількох людей з пивом, щоб вони були понятими, а їх за це відпустять. В журналі РОВД привезеного хлопця не зареєстрували.
Смалій пробрався до підзахисного мало не з боєм.

Хлопець повідомив адвокату, що йому погрожували прес-хатою якщо він не зізнається у спробі підпалу.

P.S.: чому я думаю, що його не хоче приймати ІТТ саме через побої, бо аналогічна ситуація була кілька років тому з активістом Богдан Тицький. Менти його витягли з маршрутки, кинули в автозак і зразу почали бити, продовжили бити в РОВД. А потім, коли повезли в ІТТ, то там були певні проблеми з прийняттям його туди. Оскільки в ІТТ не хочуть відповідати за чужі побої.

11

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

112.01.15, 19:31

Кровавый барыга