хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

До проекту "КТЯЖ Г-31" Бібліотечна система.


Узгоджено Директором Департаменту культури, духовності та мистетства Громадської спілки «Об’єднання народного конролю України» по м. Кривий Ріг, Дніпропетровської області — ДАВИДЕНКО Л. Ф.



Щиро переймаючись якісним існуванням бібліотечної мережі міста, яка була і є осередками інтелігентності,але в наш час, в час  інтернету, аудиокниг, комп’ютерів в телефонах. тощо, бібліотечна мережа, на жаль перетворюється на рудимент.

Вдихнути друге життя в бібліотеки міста реально за умови, що вони стануть багатолюдний осередкоми суспільно-громадської роботи, маючи у кінцевому результаті отримати нову і у новобудовах бібліотечну систему, засновану на сучасних засадах.

Під час консультацій з директорами дорослої та дитячої централей і завідуючими бібліотек №2, №3, №7, виявилось що вони усі в захваті від пропонованого розвитку подій.

Пропозиція в тому, аби провести тематичне обговорення одночасно по усіх бібліотеках міста проекту- пропозицію «Для обговорення від «Криворізького міського об’єднання патріотів України» під назвою «Криворіжжя- Територія Якісного Життя», а це сім нерозривно пов’язаних між собою районних проектів, які в комплексі вирішать усі проблеми Кривого Рогу один раз і на багато років уперед. (Прикладається)

Бачення розвитку подій

Через короткий час планової роботи, з обговорення у бібліотечної мережі з «своїми» громадськими організаціями і мешканцями, що знаходяться в зоні дії бібліотеки,  викристалізуються вже узгоджені з виборцями проекти з якими можна йти у ради міста!

Таким чином керівник бібліотеки буде мати вирішальний вплив на свого депутата районної у місті та Криворізької міської ради. Депутата який прийшов у владу узгодивши свої дії з своїми виборцями для того, аби взяти приємний і перспективний тягар управління районними проектами, «Міського проекту- для обговорення з виборцями від «Криворізького міського об’єднання патрітів України»

 

За дорученням громадської організації «Криворізьке міське об’єднання патріотів України»

З повагою:                                                                        Плюта В.А.

 

3

Коментарі

15.08.19, 14:50

а я от тільки вчора в бібліотеку ходив
Давлатова "Избранное" і "Війна з Росією" (якийсь натовський генерал написав) здав і взяв Шкляра, Шаламова й жінці "Сповідь гейши".

    25.04.20, 00:37Відповідь на 1 від биглязь