хочу сюди!
 

Трям

44 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 30-45 років

Корпорація розвитку здоров'я Криворіжжя


Пропозиція  для обговоренням з виборцями 31, 32, 33, 37 округів (стислий виклад)
КРИВОРІЖЖЯ- ТЕРИТОРІЯ ЯКІСНОГО ЖИТТЯ до 2031р."КТЯЖ Г-31"
(Сам проект в комплексі вирішує усі проблеми усіх семи районів міста Кривий Ріг і Криворізького (сільского) району)

Узгоджено головою комітету
 громадської безпеки ГС "Об'єднання 
народного контролю
 України" по м. Кривий Ріг 
Дніпропетровської обл.

Пояснення

 Це проект орієнтир якого є людина, громадянин України, мешканець міста Кривий Ріг , якість умов його існування і пов’язані з цим економічно - позитивні зміни в країні.

 Пропозиція яка розглядається  вирішує усі, без виключення, проблеми Кривого Рогу, проблеми семи районів міста Кривий Ріг і проблеми Криворізького (сільского) району. 

Матеріали для обговорення з мешканцями районів кандидатами в депутати районних у місті рад, Криворізької міської ради, раду Криворізького району, Голову міста.
***
 

Будівельний (базовий) прект. Редакція 2013 року.




 *



У справі виконання Статутних положень!

*

Мета:  Налагодження і розвиток партнерських відносин з урядовими, неурядовими організаціями, окремими керівниками структурних підрозділів міста, для надання в повному обсягу гарантованих Конституцією України прав мешканцям Криворізького регіону.

***

Вступ


На виконання задекларованих патріотично – демократичними силами міста ідей, маємо спільними зусиллями підтримувати зміцнення та розвиток місцевого самоврядування. І тут  вирішального значення набуває проблема відсутності спільної мети направленої на консолідацію територіальної громади навколо обговорення одного, спільного для усіх проекту.

 

Особливого значення необхідність такої ідеї набуває в переломних фазах розвитку планетарних, геополітичних відносин, коли консолідована думка  населення країни (міста) стає запорукою в виконанні програми по  забезпеченню миру та добробуту громадянам України, що базуються на засадах соціальної справедливості, та утвердженні України як лідера серед інших держав світу.

 

 В зв’язку з цим на перший план висуваються питання кваліфікованого підходу територіальної організації до питання створення такої консолідуючої ідеї шляхом створення системи взаємозв’язку між різними сегментами виборців районів, міста.

Така ідея позитивно вплине на результати волевиявлення громадян і створить патріотичну підтримку нам від територіальної громади в виборах депутатів місцевих рад, свого представника у Президенти України, представників до Верховної Ради України.

 

 Очевидно, що перемогу у вищеназваних виборах здобудуть ті організації, які матимуть збалансовану систему матеріального, людського та організаційних складових поєднаних в організаційну структуру навколо спільного проекту.

 

У зв’язку з цим домінуючою складовою проекту стає осмислення  кожного структурного сегменту виборців, який має за свою мету знайти ті дотичні точки, які б зацікавили виборців прийняти участь в виконанні, або допомозі  виконання запропонованого і  в виробленні найоптимальніших системи форм і методів взаємовпливу.

 

Світовий досвід реформ останніх десятиліть показує, що найбільший успіх і показники росту отримали ті країни, які не сконцентровані на вижиманні максимального ефекту з наявних людських та природних ресурсів, а нарощували інвестиції у людський, соціальний та науковий капітал, що дозволило їм перейти на рівень постіндустріального суспільства, демонструючи значний економічний ріст і підвищення добробуту громадян. (Соціалізм скандинавського формату)

 

Таке ж завдання  ставить перед собою і проект «Криворіжжя-Території Якісного Життя до 2031р» (Далі по тексту “КТЯЖ Г-31”) В ньому передбачається такий розвиток відносин, і  аналізу потреб які є  спільними для всіх без виключення електоральних складових всіх семи районів нашого міста, та Криворізького (сільського) району
Проект «КТЯЖ Г-31», в основі  якого лежить реалізація довгострокової “Національної стратегії розвитку України – 2030”, як конкурентоспроможної країни, що затверджується у глобальному світі як Держава могутня серед великих і яка базується на заявах лідерів країни


Валерій Плюта.                                                                          /Підпис/

 




«Перспективний план розвитку Покровського району м. Кривий Ріг Дніпропетровської області, до 2031 року»

                                         Основна частина

Змістом «Перспективного плану розвитку Покровського району є докорінна перебудова системи забезпечення населення району і значній частині мешканців Кривого Рогу житлом та якісною екологією згідно з нормами Конституції України.

Тому для забезпечення цього кандидати в депутати до Криворізької міської ради та Покровської районної ради, наступних виборів до місцевих рад, завчасно запропонують для узгодження мешканцям Покровського району нову концепцію радикальної модернізації ЖКХ та юридично оформлених договірних відносин між представниками територіальної громади (депутати та мер міста), установами що фінансують проект, підрядними домобудівними організаціями, Урядом та криворожанами власниками нових квартир у новобудовах Покровського району.

Кінцевою метою проекту є висококласне забезпечення населення району в соціально-побутовому, психологічному, соціально-медичному, соціально-економічному аспектів мешканцям району на сучасних домобудівних засадах.

Пропоную розглянути можливість виділити з бюджету міста в 2021 році кошти на дослідницькі роботи з вивчення питань забудови значної частини Покровського району висотними будинками. ("Центр інклюзивного розвитку територій")

Наступне, від імені міста Скласти «Угоду про співпрацю» з однією з парламентських партій, що висповідають об’єднуючу ідею регіонального патріотизму і яка підтримає в Криворізькому регіоні виконання цього дерзновенного проекту, шляхом прийняття законодавчої бази зрозумілої та прозорої для інвесторів і в результаті зможе забезпечити наш проект вигідним кредитом.

Від імені громадян територіальної громади "Центр інклюзивного розвитку територій, » готує необхідну документацію для  міжнародного конкурсу на право бути Генеральним підрядчиком новобудов проекту. Де головними показниками конкурсу  будуть; висота, гарантована експлуатація будинків, та його собівартість.

Далі, за завданням депутатів місцевих рад вже наступного скликання, від імені громадян територіальної громади, ми будемо рекомендувати розширити «Бюро з вивчення можливості виконання проекту КТЯЖ Г-31»  до «Бюро по вивченню та забезпечення проекту технічною документацією» яка і підготує необхідну документацію для  міжнародного конкурсу (включаючи і проведення місцевих референдумів), на право надати доступний кредит, під гарантії Уряду України, (Закладне майно територіальної громади), у розмірі необхідному для побудови серії сучасних висотних будинків в кількості необхідній для забезпечення якісним житлом мешканців міста Кривий Ріг.

Для блага громадян Покровського району звільнені від зношених будинків території, рекультивувати і створити лісову та паркові зони з інтегрованими в них мережами; дитячих навчальних закладів, мережі спортивних закладів, мережі лікувальних  профілактичних закладів району.

Таким чином, ми отримавши підтримку у місті, зможемо забезпечити виконання цього проекту і як наслідок якісне доступне житло мешканцям Покровського району, міста та  екологічно чисте довкілля в місті постійного проживання.

На фото "КРИВОРІЖЖЯ" 129 кв, міст через Саксагань, друга черга новобудов, КТЯЖ Г-31»


О. Б. Хлопков

***

 

Затвержую             В.Т. Легун


 

Цей проект передбачає не тільки забезпечення всіх мешканців району комфортабельними квартирами на вигідних умовах, але і дає можливість реалізувати уставні зобов’язання практично всім громадським організаціям шляхом розгляду можливості інтегрувати в майбутніх забудівлях структуризовані мережі представництв цих організацій. Угоди про співпрацю “укладені з  організаціями: БО «З надією», Мережею людей, що живуть з ВІЛ – СНІД (ЛЖВ), Криворізькою виправною колонією № 80, інформаційною благодійною організацією «Кредо», обласною організацією “Єдиний центр мололоді України”, районного Червоного Хреста (2010р), природоохоронною організацією «Саксагань», міським палацом дитячої творчості «Горицвіт» ГО КМОПУ, та іншими об’єднаннями громадян нашого міста, цілі яких співпадають з цілями нашої організації.

 

Нарешті, таким чином гармонізована внутрішня політика в районах міста створить  можливість спільної роботи з пропаганди дій “нашого”уряду, що в свою чергу буде сприяти  соціалізації політичного вибору, який раніше залежав від особистої політичної спрямованості, або специфічних, мажоритарних умов, та створить відносини які можна назвати виборчими взаємними обов’язками 

де виборець може використати свій голос як інструмент тиску на організацію (її представників) в напрямку отримання захисту Конституційних прав.

 

При цьому виникає механізм взаємної залежності та контролю суб’єктів цього політичного зв’язку. Цей тип зв’язку формує на боці виборця отримання обіцяних йому соціальних стандартів, а з боку організаціі отримання його (виборця) підтримки. При цьому виникає своєрідний солідарний зв’язок заснований на факті очікування взаємних вигод. Цей акт сполуки оформляється на документальному рівні, і політичні декларації набувають програмного характеру.

 

Такий зв’язок прийме парламентсько-урядового характеру і сприйматиметься як виборчий союз з кожною конкретною електоральною групою. Взамін за лояльність до партії, під час голосування електоральні групи та їх представники впевнені, що партія реалізує обіцянки, викладені нею у виборчій програмі та зрозумілих “прозорих” проектах.

 

І тому реалізація цілого ряду важливих соціальних,  національних та економічних перетворень є основною метою по пропаганді дій нового Уряду, спрямованих на формування громадської думки відносно того лідера, якому  виборці віддадуть свої голоси в наступних виборах до місцевих рад, Верховно Ради УкраїниПрезидента України!


Керівник покровського територіального підрозділу ГО КМОПУ Дубицька Г.Ф.   /підпис/         

 

КТЯЖ Г-31, інші районні проекти міста, та Криворізького (сільского) району. 

   

«Центрально-міський район територія культурно-мистецького життя»

  http://blog.i.ua/user/3265312/1162531/,


  

                           

Інгулецький район - територія зеленого світу.

 http://blog.i.ua/user/3265312/1162527/


Довгинцівського району до 2020 р.

http://blog.i.ua/user/3265312/1714418/


"Українське село 2021" Криворізький (сільский) район

http://blog.i.ua/user/3265312/1670248/


                 

Тернівський район – Територія козацької Слави!

  http://blog.i.ua/user/3265312/1343026/



Саксаганський район - Територія трьохсот озер! дск


Дзержинський район - Територія відселення!   дск

0

Коментарі