At

At

Актуальний анекдот

  • 18.12.13, 10:23


До помешкання вривається бандит. Там двоє, подружня пара. Він чоловіка примушує лежати на підлозі і починає гвалтувати дружину. Дружина отямившись кричить:
-Любий, не піддавайся на провокації! Тільки мирний протест.
Чоловік не витримав, встає і починає кричати:
-Банду геть! Банду геть! Банду геть!
Бандит закінчив усе, зібрав коштовності і гроші, зібрався й ти і каже:
-Поважаю ваш протест, я розгляну ваші вимоги.
І під крики ганьба він покинув квартиру.


At

At

А птах то, липовий!


Забираю дитину зі школи (1-й клас, центр), не ходили 10 днів через хворобу. Бачу - спітнілий сильно. Питаю:

- Міша, а що, у школі так спекотно?
- Ні, мамочка, це ми в "беркутів" щойно грали.
- Як це?
- Ну "беркути" мусять наздоганяти "людей", і "вдарити" (а в грі це означає торкнутися ручкою) 20 (!) разів. Хто отримає 20 "ударів" сам стає "беркутом", а "беркут" натомість стає "людиною".

І сміх, і гріх. Колись давно грали у "німців"... сумно




[ Читати далі ]

At

At

Прохання!

  • 18.12.13, 08:17

Світлина клікабельна (відкриється більшого розміру в фотоальбомі)

Друзі!
Від імені друзів одного із захисників Майдану, який був жорстоко побитий Бекрутом у ніч із 10 на 11 грудня на Інститутській, ще раз просимо вас про долучення до пошуку
ВІДЕО, ФОТО ЖУРНАЛІСТСКИХ ТА АМАТОРСЬКИХ матеріалів, а також свідків інциденту, що стався на вулиці Інститутській в період з 3:00 до 4:00 в ночі з 10 на 11 грудня біля барикад і бригад швидкої допомог.
Якщо можете, просимо поширити цю інформацію в ЗМІ.

[ Читати далі ]


At

At

Розцінки ;)

Мои друзья с Восточной Украины часто спрашивают - сколько же действительно платят на Майдане? Их беспокойство легко понять - ведь цифры в разных источниках очень разнятся. Стоит ли бросить родной завод и ехать в Киев на заработки? Я устал отвечать каждому лично, поэтому вот вам сводный прайс:

ПРЕЙСКУРАНТ ЦЕН НА УСЛУГИ ЕВРОМАЙДАНА ДЛЯ ЧАСТНЫХ ЛИЦ

[ Читати далі ]

At

At

Територія Волі (росіянин про наш Майдан)!!!

Я долго не мог понять, с чем у меня ассоциируется Майдан. Это и не революция, и не беспорядки, и — уж тем более — не Болотная. Не «оккупай». Это и не война. И не протест как таковой — в его чистом виде. И даже не противостояние с властью, несмотря на баррикады и блокаду площади военными грузовиками. Да, и протест, и революция — все это здесь есть, но это все — вместе, такой бульон из социальных и политических явлений, понемногу от каждого. Ни одно из которых не является превалирующим и не может характеризовать Майдан полностью.

Но сегодня, глядя на концерт, многотысячную толпу в три часа ночи, даже и не собирающуюся расходиться, дежурство и пересменки на баррикадах, полувоенную организацию, армейские палатки с надписями «первая сотня», «вторая сотня», перегораживающую Крещатик баррикаду, которую теперь именуют «Козацьким редутом» — понял.

Майдан — это Сечь. Та самая Запорожская Сечь, о которой мы все читали у Гоголя.

[ Читати далі ]

At

At

At

At

Україна єдина



Шановне товариство!
Читаю стрічку повідомлень та коментарів, в яких багато абсолютно неприйнятних висловлювань на адресу тих, кого звозять в Київ «регіонали». Їх називають «бидлом» , «біомасою», «дебілами», тощо. Зрозуміло, що сюди везуть, переважно, не інтелектуалів. Але в будь-кому випадку всі вони громадяни України. Багато з них їдуть не з власного бажання. Когось змушують, а хтось взагалі немає роботи та засобів для існування. Тому гроші, які їм платять за поїздку до Києва, це велика вдача для багатьох з них. Значна їх частина, навіть, не розуміє за що стоять людини на Майдані. Навряд чи вони так вже підтримують побиття студентів звірюками з «Беркуту». Більшість з них також не розуміють, в чому полягає різниця в ставленні до прав людини в країнах ЕС та в Україні чи Митному союзі. Але в цьому і наша з вами провина.
[ Читати далі ]

At

At

At

At

Послухайте!

  • 13.12.13, 07:57
Послухайте ВСІ і ВСЮ радіопередачу (ОСОБЛИВО жителі східних областей)!

At

At

Слова українця і росіянина

  • 11.12.13, 14:38
"Українці - не європейці, українці краще за європейців. Коли український бунт вивалив на вулицю, там не запалали автомобілі, не розлетілися вітрини магазинів, не почався гарбунок і насилля. Український бунт навдивовиж акуратний. Революційний натовп захопив приміщення Київської мерії, і з Київської мерії досі не пропало жодного сувенірного кубку, які у скляних шафах стоять прямо в коридорах.
Я помітив цю прекрасну рису українців ще у Врадіївці, куди наступного ранку, одразу після лютих погромів, приїхав з побратимами. Я побачив потрощену, попалену, буквально випатрану міліцейську дільницю, в підвалі якої зачинилися до сліз перелякані начальники в погонах, - та недоторкану чистоту навколо. Навіть у приміщенні ДАІ, яке стоїть впритул, не було вибито жодної шибки.
Революційний натовп євромайдану в найкоротші строки організував укріплений табір в центрі Києва, і в цьому таборі панує зразковий орднунг. Людям забезпечено ночівлю, одяг, харчування, інформування, охорону, координацію, збір та розподіл коштів і матеріальної допомоги. Якщо в таборі знаходять явно п'яну людину, її не ігнорують, не б'ють, не вивертають кишені (як це роблять офіційні органи правопорядку). Охоронці майдану миттєво підхоплюють її під руки, і ввічливо виводять геть - іди, друже, додому, ти втомився.
Європа в Україні вже побудована, панове. Маленька, дуже маленька, але своя."

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=247949165363215&set=p.247949165363215&type=1

[ Читати далі ]