At

At

At

At

"Привітай чиновника з Новим роком!"

  • 27.12.13, 10:44


Увага! 

Народна ініціатива "Привітай чиновника з Новим роком!"


В кінці року чиновники, судді, прокурори та працівники МВС збиратимуться на новорічні корпоративи. Поки активісти знаходяться в тюрмах, лікарнях та під домашнім арештом, ці скоти будуть їсти, пити, і танцювати у ресторанах та клубах. 

[ Читати далі ]

At

At

Чорновіл, Чорновол і траса біля Борисполя


Можливо, це видасться містикою. Але ж у житті є багато містичного. Майже в той самий день, коли народився В’ячеслав Чорновіл, його «тезку», Тетяну Чорновіл, жорстоко побили. Побили на трасі неподалік Борисполя – недалеко від того, місця, де ніби в «автокатастрофі» загинув В’ячеслав Чорновіл.

Між Чорноволом (ним) і Чорновол (нею) є багато спільного. Він був журналістом («скандальним»), вона теж є «скандальною» журналісткою. І він, і вона пішли в політику. Навіть на тлі інших українських дисидентів Чорновіл виглядав незвично і радикально. Як незвично і радикально в українській політиці зараз виглядає Тетяна Чорновол.

[ Читати далі ]

At

At

"Що я думаю про Майдан і про сьогодні."

  • 26.12.13, 06:20



Костянтин Холодов: Ми жодного методу мирного спротиву ще не використали вповні, а вони вже хитаються. Продовжуймо!

Що я думаю про Майдан і про сьогодні.
Про розчарування чоловіків зі сталевими ….. (ліктями) хочу розповісти історію з життя.

Історія про мужність і невимушеність.

[ Читати далі ]

At

At

Свій за свого! Треба підтримати політв’язня!


Мене звати Христина, це – мій чоловік Сергій і маленький син Ярема. Ось уже більше 2 років Ярема росте без тата. І це не тому, що мій чоловік уникає своїх батьківських обов’язків. Навпаки, він дуже любить нас і понад усе на світі мріє бути поруч з нами..
Але вже довгих 2,5 роки Сергія тримають під арештом у Лук”янівському СІЗО за сфабрикованим обвинуваченням. Його можуть засудити до багатьох років тюрми за те, чого він не робив.

[ Читати далі ]



Чому підсудними обрали саме їх? Тому, що вони намагались щось змінити у своїй країні на краще і робили для цього конкретні речі. Як депутати міської ради Василькова, хлопці добились того, що в місті закрили більше 10 нелегальних гральних закладів. Вони домоглись того, що квартири у житловому будинку, які незаконно були надані прокурорам і суддям, повернули інвесторам, а незаконно приватизований гуртожиток – повернули у власність громади тощо.

Не буду довго розписувати, що нам довелось пережити за ці 2,5 роки “слідства” і “судів”..
23 грудня в понеділок у нашій справі починаються судові дебати.
Я звертаюсь до всіх українців, небайдужих громадян і прошу прийти на засідання, щоб підтримати нас своєю присутністю.
Окремо прошу про присутність народних депутатів України, Сергієвих побратимів-свободівців, друзів та усіх, хто його знає.
Також дуже прошу своїх колег-журналістів висвітлити перебіг судових дебатів у медіа.

Сьогодні несправедливо засудять їх, завтра – прийдуть до Вас. Події 1 грудня на Банковій продемонстрували, що випадково потрапити під безжальну руку правохоронителів може кожен.

Нам дуже-дуже потрібна Ваша підтримка.
Буду вдячна за репост, але ще більше – за Вашу особисту присутність в суді.


Отже 23, 24 грудня о 15:00, 25 грудня о 14:00.
Адреса: Києво-Святошинський райсуд м. Києва, вул. Мельниченка, 1.

Їхати маршрутками до зупинки “Янтарна” на Великій Кільцевій:
від метро “Житомирська”, “Нивки” -
№№ 23, 716, 717, 720, 721;
від метро “Академмістечко” -
№№ 301, 304, 401, 408, 438; 56к, 56д;
від Національного цирку – № 721;
від метро “Вокзальна”, з боку центрального входу залізничного вокзалу маршрутка № 401. (Уточнюйте у водіїв, може десь змінився маршрут).
Прикріпила також карту проїзду.
Мій телефон у разі виникнення питань: 063-224-17-30.

At

At

Про прапор


Про наш "правильний" Державний прапор (з різних джерел) shedevr




 (щоб останній лінк відкрився - його треба скопіювати ПОВНІСТЮ і вставити в адресний рядок Вашого браузера) 

At

At

Розшук-2

Андрей Пастушенко
4 грудня
Друзі, Хто може щось сказати про місце знаходження або будь Що про БУРНЯШЕВА ОЛЕКСІЯ. місце проживання Макіївка Донецької обл. З обіду 23.12.2013 телефон поза зоною. Питання більш ніж сер'йозне. Перепост будь ласка.
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=577040565709759&id=100002114618808

Андрей Пастушенко
Я так і не можу знайти дівчину, яку побив боєць "Беркуту" ранком 30 го листопада. По всіх даних її мали віднести до Жовтневої лікарні м. Києва. Але там вона не з'являлась. Діло було так: Коли лава "Беркуту" досягла підніжжя Стели Незалежності, стало зрозуміло, що вони працюють в повний контакт і стримувати голими руками їх - безперспективно, я спустився зі сходів Стели і перестрибнув через бар'єр, який відгорожував стелу від майбутньої ковзанки. Двоє контрактників із "Барсу" нерішуче пішли на мене з двох сторін, але я з матюками попер на них (а що мені залишалось? Ззаду в мене "Беркут"), і вони відступили. Я побіг по діагоналі майбутньої ковзанки і перемайнувши через металічне перило, впав в контейнер зі сміттям. Сміття замортизувало моє приземлення і я нічого собі не пошкодив. Вибравшись із смітника, я зайшов в "Біллу" і трошки перечекав. Коли перша хвиля "Беркуту" прокотилась, я нахально вийшов із підземелля і пішов по Хрещатику в бік Бесарабки, попередньо знявши з себе жовто-синю стрічку. Я йшов відкрито, не смикаючись, як випадковий перехожий і "Беркутівці", що пробігали повз, не звертали на мене ніякої уваги. Підходячи до арки сполучення до Хрещатика вул. Лютеранської, я почув стукіт каблучків жіночого взуття позаду себе і несамовитий, повний жаху крик: "Мама!!! Мамочка!!!" Я різко повернув праворч і пірнув під арку. Бігла дівчинка років 16-20, а ззаду за нею, як на тренуванні, біг довготелесий лось в формі. Спокійно, зі знанням справи, він двічі, на повну вимашку, оперіщив дівчину гумовим кийком і коли вона розпростерлась на брусчатці тротуару, копнув її ногою під бік і легким бігом, як на тренуванні, побіг в бік Бесарабки, навіть не глянувши на розтезане дівоче тіло. Я почекав кілька секунд. Дівчинка не рухалась...Зневаживши себе за малодушність, я підбіг до нерухомого тіла і почав її піднімати з метою леренести під арку... Де взялись троє виродків в п'ятнистих камуфляжах, не розумію до сих пір. Перший удар кованим чоботом в грудну клітку поклав мене на тротуар поряд з дівчинкою. Ще кілька відпрацьованих до автоматизму ударів по ребрах і нирках зробили моє тіло поністю нерухомим. Я лежав поряд з побитою дитиною а доблесні спецназівці, відпустивши кілька непристойних компліментів, пішли шукати чергових жертв своєї майстерності. Раптом зпід арки вискочило троє молодих хлоп'ят. Один допоміг піднятися мені,двоє других взяли на руки дівчинку і потягли нас під арку. Мене поклали праворуч біля смітника, в якому в цей час копирсалися безхатченки. Я попросив їх залишити мене в спокої,запалив цигарку і як міг пояснив спасителям як через Кругло-Університетську добратися до Жовтневої лікарні. Через день я вирішив дізнатися подадьшу долю побитої дівчини, але мені сказали, що ніхто подібний за допомогою до лікарні не звертався. Звертаюсь до всіх, хто це прочитає, Максимально перепостьте дану інформацію. може знайдеться хтось що знає продовження цієї історії. Дякую.
https://www.facebook.com/ruslana.lyzhychko.5/posts/625438887518325?comment_id=5425287&offset=0&total_comments=68

At

At

Бойкот-2 (оновлено)



UPD: за 11 днів Новий Рік! Час уважно вивчити продукти і торгівельні точки, які знаходяться у власності депутатів-регіоналів і підпадають під #бойкот.

Ми починаємо НОВОРІЧНИЙ БОЙКОТ. Найближчими днями спеціальна серія наліпок і дизайнів, акції і флеш-моби проти брендів-регіоналів, які можуть випадково опинитися на наших столах.

[ Читати далі ]

At

At

Збройний варіант

В загальному слушно і варто уваги! ...

До тих хто з нетерплячки закликає до зброї.
Я розумію, що в мирній державі про війну тим більше громадянську гуляють лише наївні ілюзії. Хто того не бачив зблизька хай краще помовчить. Якщо ви не бачили як дев'ятнадцятирічний хлопчина зве маму, запихаючи собі окровавлені кишки всередину, як батарея "Граду" перетворює село на порох разом із усіма його жителями, як снайпери доводять до смерті від спраги, тому що немає можливості переповзти до води, як маленькі діти тиняються руїнами посеред мертвих тіл батьків... не трендіть.
Плану успішного бліцкригу немає взагалі (він може бути лише за успішних обставин). А щоб братися за зброю потрібно вміти нею користуватися, взаємодіючи між собою, потрібно бути готовим вбивати, потрібно бути досвідченим у цьому. А у нас цього досвіду немає. Ми повинні були потратити 11 днів, щоб зробити Майдан безпечним. А щоб стати готовим до успішної збройної боротьби потрібно багато часу і специфічних обставин. Мої друзі, які пройшли Афганістан розповідали, поки воюють аборигени все відносно спокійно і втрати малі, а тільки з'являються підготовлені найманці регулярна армія сиплеться як пісочний будинок. Хтось десь має підготовлену повстанську армію чисельністю більше 100 тисяч людей?
Крім того, як ви уявляєте це собі? Тисяча із берданками проти взводу автоматників ляже за кілька хвилин. Яку зброю? Залучити армію? Ви знаєте, що військові частини формуються по перше за регіональним принципом а по друге саме із тих соціальних верст, які поповнюють ряди тітушок. Тому це буде не військовий заколот проти невгодних правителів а громадянська війна із застосуванням армійських засобів. І від такої громадянської війни та російської інтервенції легше не стане. Це буде руїна і розподіл України на невеликі шматки під Угорською. Румунською. Польською, Російською неоімперіями.
Кількість жертв лише за перший тиждень сягатиме 20-30 тисяч, інфраструктура впаде, економіка зупиниться. Не вірите, почитайте про Сирію. Лівію, Єгипет...
Моїм аналітичним викладкам вірити не можна.Я в цьому не шарю. Але правий я чи ні перевірити просто, зайдіть в штаб військових на Майдані. Там багато людей із колишнього ГРУ, військової розвідки, першого управління КДБ. Це професіонали найвищого рівня. На їхньому рахунку багато всяких переворотів у Азії, Африці та Латинській Америці. Може вони вам нічого не розкажуть, але за питання гроші не беруть.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=568412859899756&id=100001931419339

At

At

Два Дні ...

Сьогодні День міліції і Міжнародний день солідарності людей ...


 
[ Читати далі ]