At

At

Пам'ятаймо разом


23 листопада

Всенародний день пам’яті

В усіх обласних центрах, 32 країнах світу, у селах та містечках в цю суботу, 23 листопада, українці прийдуть до пам’ятних знаків жертвам геноциду та запалять свічки в пам’ять мільйонів вбитих голодом.

В зв'язку з "накладкою" на цю дату відомих подій на майданах:
"Майдан не можна покидати переміщеннями на заклик окремих депутатів іти до держустанов та на інші площі. Також його не можна покидати «на перерву». Єдина причина покинути Майдан – агресія зі сторони силових структур, якій неможливо протидіяти в законний спосіб. У випадку загрози життю та здоров’ю учасників акції треба переміщатися до нового узгодженого місця для продовження акції. Вшанування жертв Голодомору та інші події впродовж тижня мають відбуватися на майдані."
http://maidanua.org/2013/11/majdan-2013-scho-i-yak-robyty-prosymo-poshyrennya/ 

Сопричастя 2013: 33 години посту, молитви і добрих справ

Дітям треба казати правду


п. с. кому цікаво чи потрібно більше інформації:


Матеріали для завантаження
Картинки, аватарки

At

At

At

At

At

At

Костурець


БОЙОВЕ МИСТЕЦТВО УКРАЇНСЬКИХ НЕЗРЯЧИХ СПІВЦІВ

Говорячи сьогодні про відродження національних єдиноборств (бойовий гопак, спас, хрест, інші), було б несправедливо обминути костурець - традиційну боротьбу українських незрячих співців. «Хіба така існує?» недовірливо запитаєте Ви.

[ Читати далі ]

At

At

Тицяєм далі

А навіщо ж свій час тратити, ще на якісь сумніви чи перевірки? Тицьнули пімпочку і діло з кінцем - ми вже небайдужі та благородніsila А завтра нам прийде черговий лист щастя\нещастя в якому буде ... м'яко і дуже коротко кажучи, ЯКАСЬ ІНФОРМАЦІЯ (пряма\завуальована\прихована\сфабрикована\ ... і на будь-яку тему) ПРО ЧИ СТОСОВНО НАС АБО НАШИХ БЛИЗЬКИХ ЧИ РОДИЧІВ podarok... Тицяєм далі hammer dada

Тільки недавно була "розмова" з цього приводу, а зараз знову отримав (поки що тільки три) повідомлення з цією заміткою (картинки клікабельні):

[ Читати далі ]


At

At

А у Вас яка мобілка?

Цікавий фільм (мабуть більше для хлопців і чоловіків) ... з доволі нетиповим\нестандартним прийомом подачі сюжету ... 100% ЕКШН і загадковість з першої до останньої хвилиниdada shedevrbravo


п. с. де взяти\переглянути\завантажити шукайте самі або наприклад ось:

At

At

Як таке земля носить?! ...

Слів не вистачає ...

У Миколаєві третьокласника вбили за те, що відмовився пити горілку

Причиною резонансного вбивства третьокласника в Очакові на Миколаївщині стала його відмова пити горілку з 30-річним чоловіком.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила керівник сектору зв’язків із громадськістю УМВС Миколаївської області Ольга Передеренко.

[ Читати далі ]

At

At

At

At

Ікар. Наші дні.

або Конкурент відомим персонажам (в т. ч. Залізній людині)?burumburum

silasila sila

Я б теж так літанувsila ... тільки от не знаю чи памперс одягатиwakeup

At

At