At

At

!!!!!

  • 11.12.13, 07:10
"Слава тем людям, которые простояли ночь. Но решающим будет день. Если Киев не выйдет на улицы, то проиграна не одна битва, а вся война. Кто-то устроил это и сливает Януковича? что ж, наши интересы в данном случае совпадают. Нам не нужен ни президент-диктатор, ни президент-слабак, которому не подчиняются силовики, ни президент-нарцисс, наивно думающий, что всё под контролем. Когда встанет солнце и бесы рассеются, мы посмотрим, что за змей стоит по ту сторону Калинова моста. Но сейчас нужны силы. Все силы.

Не ходите сегодня на работу, если только вы не пожарный или водитель автобуса (ну, вы знаете, что такое жизнеобеспечение большого города). Если бесы победят, работы всё равно не будет: в их экономической модели нас с вами всё равно нет, там лишь торговля землей и распил бюджета. Обращаюсь к малому и среднему бизнесу: вам уже всё должно быть понятно.

Сегодня ночью они узнали, что такое 10 тысяч героических мужчин. Днем они должны узнать, что такое 500 тысяч разозленных мужчин."

At

At

!!!

  • 11.12.13, 04:59

Пости з Фейсбуку:

Зараз основне донести інформацію до тих людей, що зараз в офлайні. Прошу кожного ВІДПРАВИТИ 10 СМС своїм друзям з проханням вийти на майдан!!!

-----------------------------------------

Хочемо поділитися з вами прокливими словами Lidiyi Romanchuk (медсестра Української Повстанської Армії, політв'язень):
Діти мої, онуки мої!
Звертаюся до вас, бо це єдине, чим можу допомогти нашій землі, яка зараз у великій небезпеці.
Мені іде 88-ий, я була медсестрою УПА, в 1945-му заарештована НКВС, засуджена на 15 років каторги в Магаданських таборах. Я не маю сили вийти на Майдан і стати поруч з вами. Наше покоління вже відходить, так і не побачивши тієї справді незалежної України, за яку ми боролися, за яку погинули в криївках мої брати - 25-літній Іван та 16-літній Адам Ясені.
Але ви молоді, ви сильні!
Діти, зараз на вас пішли озброєні загони Беркуту, що є ганьбою для нашої країни і для гордого птаха, що не нападає уночі на беззахисних.
Стійте, діти, стійте твердо й витривало, бо ви є зараз єдиною надією нашою на кращу долю!
Не сподівайтеся на допомогу з-за кордону. Мої брати в УПА також чекали, коли нам допоможе Європа. А вони не допомогли... І тепер вони вичікують, не чують нашого крику про допомогу, бо вони не знають, з якими злочинцями при владі ми маємо справу.
Мусимо сподіватися тільки на себе.
Тримайтеся, діти, тримайтеся міцно, бо завтра може бути пізно.
Молюся за вас.
Слава кожному з вас, тих, хто зараз захищає серце Києва!
Лідія Романчук, медсестра Української Повстанської Армії, політв'язень.

------------------------------------------------

Таксисти оголосили що усіх киян везуть на майдан безкоштовно, а завтра у них - загальнонаціональний страйк!

-------------------------------------------------
Додзвонилася до таксі. Дівчата-диспетчери не в курсі про штурм Майдану взагалі! Працюють. Попросила сповістити водіїв, щоб ті а) сигналили, б) підвозили по можливості людей. Пропоную всім киянам, хто не може бути на Майдані, але хоче допомогти, подзвонити до своїх улюблених операторів і попросити про подібне.

--------------------------------------------------
Фома з Мандрів звернувся до ВВсників думати головою та ставати на бік людей, як це зробили нещодавно в Тайланді

At

At

Кияни, активізація спецвійськ!!!

  • 09.12.13, 12:55

https://www.facebook.com/EuroMaydan/posts/531177116978630

https://www.facebook.com/EuroMaydan/posts/531177510311924

https://www.facebook.com/EuroMaydan/posts/531180100311665

https://www.facebook.com/EuroMaydan/posts/531180526978289

 Мобилизация - Майдан окружили и разгоняют! Это официально! KyivPost @KyivPost 2m

http://www.kyivpost.com/content/ukraine/euromaidan-rallies-in-ukraine-live-updates-332341.html

#ЄвроМайдан з ефіру #Hromadske На Шовковичній і Лютеранській майже в кодній арці автобуси та спецпризначенці

Олексій Колесников Я по другому скажу - время людям выйти на Майдан. ПРЯМО СЕЙЧАС! я собираюсь и еду туда СЕЙЧАС! Этот момент важнее чем вчера и прошлое воскресенье... если мы не побоимся и выйдем, все пройдет мирно.. и чем больше людей на майдане, тем мирнее все пройдет!

Наталья Кузнецова Друзі! Давайте проприватися до заблокованих вулиць і блокувати силовиків ззовні - мирний протест проти застосування сили!! Якщо міліція побачить, що нас багато, то стануть на сторону народу і не переступлять межу!!

...

https://www.facebook.com/EuroMaydan

At

At

"В чому сила, брат?"

  • 07.12.13, 13:41
НАША СИЛА В ПРАВДІ І В КІЛЬКОСТІ!!!



Стратегія теплого океану

[ Читати далі ]

At

At

Мобілізація від Amnesty International

  • 07.12.13, 07:46

Amnesty International мобілізує людей у всьому світі для підтримки «в’язнів Банкової»

Спецпідрозділ міліції Беркут продовжує застосовувати надмірну силу проти мирних демонстрантів, а деякі з учасників акцій вже опинилися у в’язниці. Сьогодні Amnesty International розпочинає глобальну акцію термінової дії з метою захистити ув’язнених демонстрантів, а також збір підписів під петицією до президента Януковича з вимогами поважати право на мирні зібрання в Україні.

«У день старту нашого найбільш масштабного щорічного заходу - Марафону написання листів – ми також розпочинаємо акцію, що має на меті досягнення справедливості у справах «в’язнів Банкової». Вже сьогодні члени та прихильники організації у всьому світі почнуть писати листи-звернення на ім’я Генерального Прокурора, закликаючи провести справедливе розслідування у справах всіх ув’язнених.» - сказала Тетяна Мазур, директор Amnesty International.

«Як демонструють триваючі протести, ситуація з порушенням права мирно протестувати в Україні вже дійшла до точки кипіння. Громадяни України, а тепер і люди зі всього світу діють, щоб захистити права тих, хто цього потребує.»

[ Читати далі ]

At

At

Звернення (до відставників та молоді)!

До військових тут.

ШАНОВНА ГРОМАДА!!!!!!!!!!!!!!!!!
Я хочу звернутися до вас як колишній офіцер МВС, капітан запасу, миротворець Іраку.
Хочу висловити підтримку та велику подяку народу який зараз боронять свої міста та свою країну.
Звертаюся до всіх відставників МВС, ВВ, ЗСУ, усіх миротворців. Хлопці особливо миротворці взиваю до вашого сумління, ми з вами боронили мир по всіх гарячих точках світу, саме зараз наша країна та наш народ потребує нашого захисту, прийшов час захистити мир у нашій країні, захистити наших матерів та дітей. Зараз ми повинні встати разом пліч о пліч з нашими людьми, щоб не було соромно приходити на могили наших товарищів котрі загинули в чужині на чужій землі, за мир не у своїй державі.
ЗВЕРТАЮСЯ до всіх професійних відставників, зараз наш народ благає нашої допомоги, та наших навичок проти протиправних дій так званих "тітушок".
Вийди віддати останній борг, не державі , а своєму народі, згадаємо кому присягали на вірність.
Захистимо Український народ. Слава Україні!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://vk.com/wall-45174387_9697


Святослав Вакарчук: Звернення до молодих

Звертаюся саме до Вас, хлопців і дівчат, приблизних ровесників нашої Незалежності.

[ Читати далі ]

At

At

Про танки

Раз на 2 доби в інтернет-околицях Майдану хтось голосить про танки, побачені десь на залізничній платформі за Курорябівкою, і тоді народ у Фейсбуку масово робить тривожні репости. Я – колишній професійний танкіст і полковник резерву – вирішив пояснити всім друзям, чому танки на Хрещатику слід чекати як… подарунок Долі!
[ Читати далі ]

At

At

ШАКАЛИ ... !!!



або


Ідентифікація беркутівців, які глумилися над людьми (оновлюється)

[ Читати далі ]

At

At

At

At

Розшук!

Маю приємну новину, друзі. Нам разом з активістами #ЄвромайданSOS вдалося віднайти 18 осіб зі списку 34, які вважалися зниклими після розгону Майдану 30 листопада. Вони живі, здорові, переважна більшість зараз з родичами, хоча є й такі які повернулися на Майдан і готові стояти до кінця. Але ми досі шукаємо 16 осіб, про яких досі немає достовірної інформації щодо їх місця перебування. Дуже віримо що ми їх теж знайдемо. Але потрібна ваша допомога по розшуку людей, які є у списку. Якщо маєте інформацію - пишіть чи в приваті, чи в коментарях, або дзвоніть за номером 097 653 19 89.

П.С. Список постійно оновлюється, буду вас інформувати про нові, дуже сподіваюся, позитивні новини.

[ Читати далі ]