Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

At

At

Україна єдина



Шановне товариство!
Читаю стрічку повідомлень та коментарів, в яких багато абсолютно неприйнятних висловлювань на адресу тих, кого звозять в Київ «регіонали». Їх називають «бидлом» , «біомасою», «дебілами», тощо. Зрозуміло, що сюди везуть, переважно, не інтелектуалів. Але в будь-кому випадку всі вони громадяни України. Багато з них їдуть не з власного бажання. Когось змушують, а хтось взагалі немає роботи та засобів для існування. Тому гроші, які їм платять за поїздку до Києва, це велика вдача для багатьох з них. Значна їх частина, навіть, не розуміє за що стоять людини на Майдані. Навряд чи вони так вже підтримують побиття студентів звірюками з «Беркуту». Більшість з них також не розуміють, в чому полягає різниця в ставленні до прав людини в країнах ЕС та в Україні чи Митному союзі. Але в цьому і наша з вами провина.

В мене немає доступу до мого блогу на УП і невідомо чи з’явиться вже колись. Тому прошу всіх перепостити цей текст


Дещо з коментів (і кожен по своєму правий):

--------------------------------------------------------------------------------

Bedovoy Konstantin Много негодяев , задача которых поляризовать общество , натравить людей друг на друга ...

Анна Лысенко Может это не так плохо, что сюда везут людей с регионов? Может это тот случай, когда гора сама идет к Магомету ? Это может стать очередным провалом тупых регионалов. Пусть люди, которые до сих пор им верили, увидят как они их надувает, пусть увидят красивых, толерантных, взрослых НАС , пусть увидят нас счастливых и смелых и им захочется к нам!!!!! МУХИ ЛИПНУТ НА МЕД А НЕ НА УКСУС

Jurry Borisoff Кушнірук, може ти ще за них сльозу пустиш? Як їм погано живеться!
А чи це не ці люди ЦЮ ВЛАДУ ВИБРАЛИ? А чи це не ці люди зараз їдуть мітінгувати в підтримку САМЕ ЦІЄЇ ВЛАДИ? Так чого ж тоді їм плакатись? ВИБРАЛИ? ХАЙ ЖЕРУТЬ, доки не полізе з усіх дірок. Може хоч тоді щось зрозуміють!


Antonio Negaudi Совершенно верно! Задача власти любыми способами разделить людей. Наша задача - любыми способами остаться друзьями, одной семьёй: Востоку, Западу, Северу, Югу, Крыму.


Claudio Yunior Rossi Ви не подумайте,що я захищаю регіоналів,я з майданом.У мене там донька 17 років.,брат,який залишив двох маленьких дітей вдома,молодшій донечці лише місяць,бо майдан -це зараз найголовніше,а мене закинула доля в Італію,і я хоч не на майдані в Києві,але на майданах у Римі.Пропрацювавши 12 років у школі педагогом,ми знаємо,що таке тиск з верху.Нам по5-6міс.затримували зарплату,ми не могли найдешевше морозиво купити дитині,бо двоє працювали в школі,а батьків встидно було просити бо ком.послуги оплачували вони,а коли починали страйкувати,нам зразу затикали роти,що полетимо з роботи,і так було завжди,коли пробували сказати лише"А",але зараз ми проснулись ,а регіонали ще ні,а може просто бояться,так як ми колись боялись,ми ж знаємо всі що вони не роблять це добровільно ,а ми"ТАК",і вони зрозуміють це,якщо ми покажемо нашу доброту і нашу солідарність.Ми переможемо,бо ми Українці і в нас тече кров наших пращурів!Слава Україні!

Mariya Boguslav вот даже для этого люди подготовили агитматериалы. Согласна с автором на 100%. Одно дело - злые и обреченные бабушки на первых демонстрациях ПР в Мариинском, другое дело - несчастные работники гос.сферы - учителя, соцработники, врачи, студенты - они все такие мирные и к сожаению, забитые, да они и не рады ехать сюда и никто тут лезть на рожон из них и не будет (ну кроме отдельно проплаченных титушек - відео нижче). Они не виноваты, это правда. Но разве что не додумались взять больничный... а кто им об этом сказал?... Админресурс - страшная сила!

https://www.youtube.com/watch?v=Ov8nF4csKds


Stanislav Parfeniuk У меня есть знакомая, которая тоже работает преподавателем в Днепропетровском Национальном Университете. И когда ей предложили собрать студентов, разнести информацию про "легкие" деньги и поехать самой, то она послал их на х*й(простите, что называю вещи своими именами). Те, кто стоят сейчас на европейской и в мариинском - это действительно "«бидло» , «біомаса», «дебіли», тощо". Это что угодно, только не граждане Украины. Бить их никто не собирается и никто не зазывает. Но давайте называть вещи своими именами. Если что ссылка на определение слова ГРАЖДАНИН - http://ru.wikipedia.org/wiki/Гражданин

Олександр Краснобаєв Громадяни не продають гідність за 200 гривень... Це не громадяни, а раби бандюків.


https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10201224847842464&id=1209232001


8

Коментарі

114.12.13, 21:42

бред! як же воно не бидло якщо не розуміє нічого? саме бидло! або чому вони бідні? то хай спитає те бидло у янучари за якого вони їдуть! слухать даже не хочу! ну а їсти давать це правельний ход мислі. про це саме я вже давно казав

    214.12.13, 21:54Відповідь на 1 від ЛУКАВИЙ

    бред! як же воно не бидло якщо не розуміє нічого? саме бидло! або чому вони бідні? то хай спитає те бидло у янучари за якого вони їдуть! слухать даже не хочу! ну а їсти давать це правельний ход мислі. про це саме я вже давно казавтобто ви ВЕСЬ текст прочитали і аж тоді це написали, так?

      314.12.13, 22:02Відповідь на 2 від At

      навіть коментарі! а що вони підходять їсти то це я замітив ще два дні назад як був на кухні ( працював )на углу вул Городецького де в казанах борщ варять і кашу. і що їм їсти давать треба то це факт! але вони бидло! а ситуацію в державі можить виправить тільки свист трасерів. все решта це пусте. от побачите! буде те що після гнилого ющенка

        414.12.13, 22:03Відповідь на 2 від At

        завтра з ранку знову йду на барикади

          514.12.13, 22:21

          тебе выдадут орден имени ющенка

            614.12.13, 23:15Відповідь на 3 від ЛУКАВИЙ

            навіть коментарі! а що вони підходять їсти то це я замітив ще два дні назад як був на кухні ( працював )на углу вул Городецького де в казанах борщ варять і кашу. і що їм їсти давать треба то це факт! але вони бидло! а ситуацію в державі можить виправить тільки свист трасерів. все решта це пусте. от побачите! буде те що після гнилого ющенкашуруй чистити картоплю, вояка! жартую якщо справді працювали на кухні - тоді респект! а що буде, то один Бог знає.

              715.12.13, 01:42

              Однозначно шо не бидло. А от чи не бидло Янукович, Азаров, Пшонка, Олійник, Табачник, Захарченко, Герман і тому подібні - я в цьому не впевнений.

                816.12.13, 11:31

                Все верно. Народ Украины не было, в каком бы регионе не жили люди и за кого бы не голосовали. Нас всех просто хотят натравить друг на друга, чтобы скрыть свои неблаговидные делишки. Именно сейчас мы должны быть вместе!

                  916.12.13, 11:41Відповідь на 8 від верь

                  Именно сейчас мы должны быть вместе!золоті слова! http://blog.i.ua/user/2884987/1324315/
                  а разом ми повинні бути завжди!

                    1016.12.13, 11:42Відповідь на 7 від PylypO

                    Однозначно шо не бидло. А от чи не бидло Янукович, Азаров, Пшонка, Олійник, Табачник, Захарченко, Герман і тому подібні - я в цьому не впевнений.та там і нема в чому бути впевненим
                    http://blog.i.ua/user/2884987/1324315/

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна