хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Як допомогти Путіну забезпечити Крим електроенергією?


        Як допомогти Путіну забезпечити Крим електроенергією?
        Не знаєте?
        Порошенко і Яценюк знають.

        Перше. Не вивозити вугілля зі звільнених територій Донбаса. Яке вже видобуто та лежить готове до відправки на ТЕЦи.
        Зроблено.

        Друге. Не купувати вугілля у інших країн та повністю дискредитувати таку можливість.
        Зроблено.

        Трете. Забити баки народонаселенню, або просто тупо цю тему не згадувати, що начебто газу власного видобутку, якого вистачало раніше для всіх потреб країни(окрім заводів, що належать різним фірташам-шмірташам), тепер раптом не стало вистачати. Хоча обсяг видобутку не зменшився.
        Зроблено.

        Четверте. Влаштувати веєрні відключення електроенергії по всій Україні, спровокувавши таким чином невдоволення громадян. Благо, що Тимошенко, яка в 2000 році припинила веєрні відключення, і яка б не дала зробити цього і зараз, в уряді нема.
        Зроблено.

        П'яте. Зробити передоплату Рашке за 500 000 тон вугілля.
        Зроблено.

        Шосте. Зробити передоплату Рашке за 1 млрд кубів газу.
        Начебто сьогодні повинні зробити.

        Сьоме. Дочекатися ультиматуму з боку Рашки, що вугілля буде пропущено через кордон тільки в тому випадку, якщо Україна відновить постачання електроенергії в Крим.
        Зроблено. Вугілля на кордоні. Ультиматум є.

        Восьме. Дочекатися ультиматуму з боку Рашки, що газовий вентиль буде відкрито тільки в тому випадку, якщо Україна відновить постачання електроенергії в Крим.
        Чекаємо.

        Дев'яте. Яценюк виступає по ТВ з жахливими прогнозами, якщо ми не дамо Криму електроенергію, то в Україні настане Армагедон, Апокаліпсіс, канібалізм, голодомор, льодовиковий період та не буде інтернету. Прозондувавши таким чином суспільство, і в разі позитивної реакції, навздогін Яценюку на екрани ТВ вистрибне Порошенко з ріками сльоз, зістояннямнамайдані, згероямислава та невіддамоніп'ядінашоїземлі, тому, нумо мірший вмикаємо струм в Крим.
        Чекаємо.

        Десяте. П'ятий канал розкручує акафіст во славу Петра та Арсенія(більше Петра), як рятівників всього сущого в Україні та на всій планеті Земля.
        Чекаємо.

       Одинадцяте. Порошенко і Яценюк урочисто вмикають струм в Крим.
        Чекаємо.

       Дванадцяте. Це не афішується. Порошенко та Яценюк отримують найвищі нагороди від Путіна за врятування реноме Путіна та вірне служіння Рашке-матушке.
        Чекаємо інсайд.

ГЫМН!!!
     
4

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

15.12.14, 20:06

в понедельник к нам приедет Яценюк... Но что с него возьмёшь? Даже желания нет ему задавать вопросы

    25.12.14, 20:18Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

    в понедельник к нам приедет Яценюк... Но что с него возьмёшь? Даже желания нет ему задавать вопросыКрасиво збреше що-небудь....

      35.12.14, 22:27

        46.12.14, 00:39Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

        в понедельник к нам приедет Яценюк... Но что с него возьмёшь? Даже желания нет ему задавать вопросыЗа то є бажання послати його подалі.

          56.12.14, 00:49Відповідь на 2 від бандерівець

          в понедельник к нам приедет Яценюк... Но что с него возьмёшь? Даже желания нет ему задавать вопросыКрасиво збреше що-небудь....Перед журналістами він дав вказівку СБУ розібратися хто відмінив поставку вугілля з Африки. Зіграв дурника.

            66.12.14, 06:46Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

            в понедельник к нам приедет Яценюк... Но что с него возьмёшь? Даже желания нет ему задавать вопросывізьми трохи грошей ....мовчки

              76.12.14, 06:47Відповідь на 4 від utenok12

              в понедельник к нам приедет Яценюк... Но что с него возьмёшь? Даже желания нет ему задавать вопросыЗа то є бажання послати його подалі. спершу ком 6, потім посилай

                Гість: Друг Яценюка

                86.12.14, 09:47

                а что. правильно написал. не зачем скрывать очевидность. героям майдана слава,они именно за это и скакали.если сказать по Русски допрыгались....