Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Наталя

42 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 38-48 років

Чумаки про Майдан

          А на Землі інопланетяни були. Даа.           Це чумаки з сузір'я Оріон. Вони летіли Чумацьким шляхом до сузір'я Близнюків. По сіль. 
          Ну і до нас зазирнули. Не знаю навіщо. Чи то водички попити, чи то отліть. А може побачили в бінокль, що тут якійсь двіжняк відбувається, та вирішили подивитися, що ж воно тут ворушиться. Два, чи три дні були тут. 
          І були саме в Україні. А вчора далі полетіли.Але відправили депешу своєму керівництву.Досить цікава депеша. Самі розумієте, який може бути погляд на нас з боку чумаків з сузір'я Оріон. Рівно, як і з інших сузір'їв.Тільки неупереджений. А ще рівновіддалений та незаангажований. Вопчім, пофуїстичний. Хай би ми тут один одного поперевішали, поперестріляли, поперетоплювали. Їм по барабану. Чи яка там в них назва барабану. 
          Хоча, цікава деталь, коли вони сідали в свою ракету, то перед тим, як зачинити дверцята, плюнули на землю і сказали - "Тьфу, білять. Ідіоти іпанутие!". Невідомо, що вони мали на увазі, і для кого було це повідомлення. 
          Да. Ну ось, та депеша. 



          Міністерству зовнішніх справ сузір'я Оріон. 
          Від чумаків, що летять за сіллю. 

          ДЕПЕША 

          Ми тут летіли, летіли, вже десь з півгодини, навколо темно, як у погребі.А ж раптом щось голубеньке справа промайнуло.Ми по гальмах, і дивимося в подозрітельну трубу.Планета. Ну ми вирішили туди завернути на п'ять хвилин. Тим більше, що вже і сцяти хотілося, а якщо там є життя, то можливо, за одним рипом, допомогти цим голубим чим-небудь, зореліт там відремонтувати чи пробку перегорілу замінити. 
          Просканували їхній інформаційний трафік.Виявляється там все відкрито, ніякого кодування нема. Вся інформація в повітрі, бери, не хочу. Схоже, що там поки що печерний період еволюції.
          Сама планета, як і всі. Вода, повітря та земля.Ну, і всередині бомба горить. Континентів декілька. Власне, аборигени і самі не можуть між собою досі домовитися, скільки їх. Кількість коливається від 4 до 7. В залежності, на якому континенті живеш, і в яку школу ходиш. Але всі визнають, що самі розвинуті, це Північна Америка та Європа.То ми вирішили у Європі зупинитися, в самому ії центрі.
Кинули якір в якійсь Україні. Тут в них всі континенти поділені між етносами. А етноси поділені на нації. А нації є пригноблені, а є не пригноблені. Ті, що не пригноблені мають свій оазис проживання, держава називається. А ті, хто пригноблені, не мають своїх держав.
          Хоча, ця Україна хоч і держава, але пригноблена іншою державою, Золотою Ордою.Яка в свою чергу складається з пригноблених націй. Навіть хрен зрозумієш, держава вона, чи ні. Короче, тут з цими націями та державами чорт ногу зламає. Ми не стали глибоко копати, розбиратися, що до чого, вирішили просто з'ясувати на якому щаблі розвитку знаходяться українці, таку назву має нація в Україні.Ну, і відповідно, скласти загальне враження від цієї голубої планети.
          В самій Україні, українці були приглоблені бандитами та якимись комуняками.Головне, бандитами, комуняки були їхніми шістками.
          Але, ось рік тому, за їхнім часом, вони скинули зі своєї шиї цих бандитів. Майданом скинули.Це вони так називають концентрацію українців в одному місці.Ця концентрація взяла владу у свої руки.Власне, це вже другий Майдан. Українці вже брали владу в свої руки таким чином.І тоді вони призначили на головну посаду в їхній державі такого собі Дрища. Який їх зрадив, спелся з бандитами, які знов взялися пригноблювати українців.І кинули за грати головну людину Майдану, Юлю, яка весь час боролася з бандитами і була душею Майдану.
          Ну, українці терпіли, терпіли, терпіли, терпіли, і вирішили знов сконцентруватися в одному місці, щоб в другий раз скинути зі своєї шиї бандитів. Тобто, влаштували другий Майдан.
          Цей Майдан був дуже важким. Загинуло багато українців. Вся країна плакала за цими Героями. І в той же час раділа, що українці вистояли та знов скинули з себе бандитське ярмо.
          А ось далі почалися незрозумілі речі.Якщо користуватися місцевим лексиконом, то можна сказати так - "шота з пам'яттю моєю сталося".Таке враження, що хтось вимкнув в головах українців згадки про перший Майдан та те, що після нього трапилося. Той, перший досвід, дозволяв їм скласти цілий толмуд, такий собі "Майданний катехізм". Ну, щоб не плигати на ті самі граблі. Але ні, вони зі всією майданною концентрацією почали з розбігу скакати по всіх граблях, які є, і яких нема, але вони самі їх майстрували.
          Почали вони з того, що призначили головним в їхній країні ворюгу Порошенка. Який був з сонму бандитів, яких Майдан скинув. Упс!Ні фуя собі! Це ми так сказали, коли узнали про це. Далі ми вже "упс!" та "ні фуя собі!" не казали, тому що все почало відбуватися саме в цьому річище.
          Цей Порошенко, зі згоди Майдану, призначив головою Національного банку якусь метелку Гонтареву.Яка зі старту почала валити їхню гривню, та ловити для свого шефа Порошенка маржу на курсі валюти.
          Одразу після Майдану Україну почала гнобити сусідня Золота Орда. І не просто гнобити, а масово вбивати українців. А цей Порошенко, знов таки ж зі згоди Майдану, почав допомагати Золотій Орді вбивати українців.Різними засобами. Не давав їм зброю, влаштовував, в координації з москалями(Це мешканці Золотої Орди), засідки, загоняв в різні котли, де їх вбивали москалі. І в самій Золотій Орді Порошенко взявся допомагати москалям вбивати українців. Там в нього декілька заводів. Ці його заводи платять податки в бюджет Орди, на які вона купує зброю.А деякі його заводи напряму виготовляють зброю для вбивства українців.
          Ета пісець який-то!!!В наші, оріонівськи голови це взагалі не вкладалося.Невже і ми проходили такий самий етап еволюції!? Не віриться. Це не просто дикунство, це який-то трансцендентальний дебілізм.
          А ставленик Майдану Порошенко продовжував у тому ж дусі. Ручкався з вожаком москалів Путіним, призначав, знов таки, бандитів на різні посади, почав кидати майданівців за грати, нахабно збільшував капіталізацію свого банку, і брехав, брехав, брехав.
          Саме цікаве, коли кажеш майданівцям, навіщо вони так роблять, самі себе гноблять, то вони кажуть, що це не їхніх рук справа, це Порошенко. Дик ви ж знали, хто такий цей Порошенко, це ж ваш висуванець! Майдан не протестував проти його призначення, хоча і знав, що він буде робити саме те, що зараз робить. Ні, хоч кілок на голові теши, ми, кажуть, не винні, це все він. А дехто навіть каже ось таку ідіотську фразу - тадайтежйомупопрацюватиатамбудевидно!Ми вже почали губитися, а можливо це ми розумом відсталі....
          Окрім того Майдан призначив на другу в державі посаду, Яценюка.Це унікальний пристосуванець. Він примудрявся бути серед майданівців, і в той же час працювати на бандитів. Головна його зброя, це багато слів, та мало дій.До того красиво все розповідає, обіцянками сиплет, як Порошенко цукерками, на ворогів грім та блискавки спрямовує, а на ділі суцільний пшик.Все що він робить, обов'язково не робиться. Все залишається так, як і було при бандитах.
          Той же Майдан призначає на третю в державі посуду, Гройсмана. Це корефан Порошенка. Разом Вінницю обкрадали. Тупий, як валенок. Але Майдан чомусь вирішив, що він гідний його, Майдан, представляти.
          Що взагалі нас загнало у ступор, так це те, що всі вони якісь євреї. Тобто, державою Україна, яка є оазою українців, керують не українці. Ми не знаємо, хто це такі, євреї, можливо вони гарні люди, але чому українці не хочуть самі керувати своєю країною? Не розуміємо. Це загадка.
          Да, фото цих трьох євреїв, керівників України, ми надсилаємо.
          Але саме дивне, що Майдан сам себе зганьбив. Свідомо. З шаленою люттю.
          Справа в тому, що коли Майдан переміг, то тоді вийшла на свободу і Юля. Та сама, що була ще на першому Майдані. Та, яку бандити кинули у в'язницю, та, яка все своє політичне життя воювали з бандитами, та, яка не зрадила а ні Майдан, а ні українців. Але ось Майдан зрадив ії. Якраз вона і була гідна очолити цю країну. Майдан же посадив на цю посаду того, кого він щойно позбавився, бандита. А Юлю принизив образами, цькуванням та брудними дифамаціями. Навіщо тоді було кров проливати? Стільки життів загубити?

          Кароче, в нас вже нема сил спостерігати цей бедлам. Тут ще довго толку не буде. Істоти на цій планеті за технологічним, соціальним та гуманітарним розвитком знаходяться на рівні нашої сарани. Народжуються, жрут та помирають. Тому, тут нема що робити ще пару мільйонів років.

          Все, ми полетіли по сіль.

          До побачення.



                Спільнота
3

Коментарі

115.12.14, 17:22

    215.12.14, 20:48

    і хто вспливе?