Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Вибачте, пані Юлія....

          Давайте так. По літерах. В И Б А Ч Т Е  П А Н І  Ю Л І Я
          Так, це вам, ущербні ватні уебани, яким олігархічно-бандитсько-номенклатурне телебачення вдуло у вуха маразматично-ідіотську локшину про Юлію Тимошенко. Ви цю локшину через ніс витягли та почали її жувати. Потім ковтати, потім вона вам стала поперек горла. Але ви і тут не заспокоїлися, взяли кувалду та почали забивати ії далі, в дванадцятипалу кишку. Ця локшина вже перетворилася в каменюку, яка провокувала в кишці виразки. Ці виразки спричиняли страшенну біль, наче живіт зсередини різали ножем. 
          В цій болі ви звинувачували Юлію Тимошенко, оскільки локшина, яку ви жрали, була про неї, але ваша травна система не хотіла її приймати. Це викликало у вас ще більшу лють до Тимошенко. І хоча ви розуміли, що вас дурять, але локшина була така приваблива, така файна, вам так хотілося її скуштувати навіть ціною свого життя. І ви почали тиснути на свій живіт пальцями, намагаючись пропхати таку вам любу, таку рідну локшину далі, в шлунок. Нарешті це вам вдалося. Але це вже була не локшина. Це вже був отруйний закам'янілий шмат екскременту, який виробили гадючі шлунки Ющенка, Януковича, Азарова, Богословської, Герман, Олійника, Порошенка та решти. І ось цей шмат нарешті дістався вашого шлунку. 
          Але ви навіть не ті падлюки, ви звичайні уебани, яких ці падлюки драли і продовжують драти, і ваші шлунки не здатні перетравити цю страшну отруту. Тому, у вас вже і у шлунках з'явилися виразки, виразки страшні, з кровотечею. Це майже смерть. 
          Цей процес відбувався роками. 
          Спочатку у вас був вибір. Між Януковичем і Тимошенко. Між розграбуванням країни, смертю і між розквітом країни. Ви обрали грабунок держави і смерть. Смерть Небесної сотні, смерть своїх рідних, смерть своїх близьких. 
          Небо надало вам другий шанс. Вибір між Порошенко і Тимошенко. Вибір між занепадом України, зникненням ії, як держави та між ії відродженням. Штучні лють та ненависть до Юлії Тимошенко змусили вас зробити вибір на користь знищення вашої домівки, України. 
          І ось ви лежите нерухомо, зі страшною хворобою, в очікування смерті. Ви свідомо прийшли до цього. Ви самі обрали таку страшну для себе долю. Але у вас ще є шанс. Є шанс увімкнути нарешті свій мозок, та зрозуміти, що вас надурили. Що то була не солодка цукерка, то була отруйна локшина, яка принесла велике горе і для вас, і для країни. 
          То знайдіть в собі мужність вибачитися перед цією мужньою жінкою. Перед людиною, яка за вас всіх пішла у в'язницю, і ви навіть пальцем не поворухнули. щоб захистити ії. Яка одна, багато років боролася з мафією олігархів та номенклатури. Визнайте, що у вас величезний борг перед Юлею Тимошенко. Мафія знов при владі, і знов буде намагатися знищити ії. І у вас останній вибір. Або стати поряд з нею. Або померти. Або стати Громадянами своєї країни, або, як і належить уебанам, перетворитися на холопів. 
          Такі лідери, як Юлія Тимошенко, на дорозі не валяються.Спробуйте вмовити її повернутися до влади та підняти країну. І вибачитися перед нею. Це не принизливо. Вибачаються сильні. Зробіть це, якщо ви українці, якщо у вас ще залишилися хоч якісь крихти гідності.
8

Коментарі

126.11.14, 01:09

не.
н е х о ч у.

    226.11.14, 01:20Відповідь на 1 від LANCE

    не.
    н е х о ч у.
    Ну що ж, виразка з кровотечею, це смерть.....

      326.11.14, 01:37

      Мені немає за що перед Ю.В.Т. вибачатись.Я не з тих ідіотів, що кричали:"Мені будь-хто, аби не "косата"!" За їх мовчазну згоду на кримінального рецидивіста на руках кожного кров НЕБЕСНОЇ СОТНІ і ВСІХ ЗАГИБЛИХ ДОБРОВОЛЬЦІВ з БАТАЛЬЙОНІВ та НГУ. Бодай до них швидше косата прийшла!!!

        426.11.14, 01:49Відповідь на 3 від Alter ego*

        Мені немає за що перед Ю.В.Т. вибачатись.Я не з тих ідіотів, що кричали:"Мені будь-хто, аби не "косата"!" За їх мовчазну згоду на кримінального рецидивіста на руках кожного кров НЕБЕСНОЇ СОТНІ і ВСІХ ЗАГИБЛИХ ДОБРОВОЛЬЦІВ з БАТАЛЬЙОНІВ та НГУ. Бодай до них швидше косата прийшла!!!А це і не до тебе звернення, Алла.....)))) Я там на початку написав до кого....

          526.11.14, 02:19Відповідь на 3 від Alter ego*

            626.11.14, 05:36

              726.11.14, 06:21

              я її захищав в опонентах, але дійсно,не мій вона президент, хоча останнім часом,мені подобається те,як вона робить.....подивимося по першим дням в парламенті.....
              мого президента поки нема....

                826.11.14, 07:15

                почита, епт ну и бред, это кто ещё из нас зомбированная вата

                  926.11.14, 09:12Відповідь на 7 від Shnec

                  я її захищав в опонентах, але дійсно,не мій вона президент, хоча останнім часом,мені подобається те,як вона робить.....подивимося по першим дням в парламенті.....
                  мого президента поки нема....
                  Наш Президен буде тоді, коли у нас з'явиться держава. А зробити це може тільки людина, подібна до Юлії Тимошенко. З залізною волею, зі стратегічним мисленням, зі здатністю приймати рішення.

                    1026.11.14, 19:03

                    А я прошу вибачння і за померлих і живих і ще ненароджених і за себе, хоч завжди віддавав свій голос лише за Юлію Володимирівнуї, прошу вибачння за те, що наших голосів було занадто мало...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна