хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Порновистава "Медведчук-Зеленський"


Якщо за цим парканом сидить кремлівський диверсант(а там сидить вбивця Мертвечук), то, щоб туди увійти та заарештувати цього диверсанта, у державі, яка себе поважає і яка себе захищає по-справжньому, не стукають чемно у хвіртку(хай і юрба поліціянтів), а зносять цей паркан Катерпіллером і кидають Мертвечука на землю мордою в калюжу.
І не топчуться біля його охфісу, боячись посунути охорону.
Тому, - не вражає.
Навіть станіславське "Не вірю" тут не підходить. Виставам порноКварталу-95 з його малороскою пошлятиною вже давно ніхто не вірить. А те, що це вистава, зрозуміло ще з "дебатів" балагану на стадіоні. Ну а далі все більше і більше. Ось тягнеться цей марлезонський балет з Мертвечуком.
Ні, вата звісно у захваті, але у притомних людей все це викликає тільки поблажливу посмішку.
При чому спільника Мертвечука, Пецю Порошенка, ніхто не чіпає. Більше того, його відмазують від всіх злочинів. Довго будуть відмазувати, в нього все життя, це суцільний злочин. Але за все уплачено. Нашими грошима. Тому будуть відпирати його до упора. Поки не стане білосніжним та пухнастим.
А весь цей гучний тарарам, починаючи від знищення Конституційного суду, калікатурних санкцій РНБО та погонею за Мертвечуком(якого ніхто не ловить), спрямований на відволікання уваги народу від мегаафери, яку(поки що вдало), провертають Порошенко і Зеленський - крадіжка нашої землі. Під суворим контролем того ж Мертвечука, ну і звісно кремлівської потвори, Путькіна.
Щодо цих шмонів у Мертвечука, то йому це якось по барабану. Він не збирається йти в Президенти. Він і так живе, як султан, паркани та його палаци-блатхати по всій Україні. Для цього у нього і у Путькіна є краплені тузи - Порошенко і Зеленський. Ось так вони і збираються мінятися, Порошенко-Зеленський. Зеленський-Порошенко, Порошенко-Зеленський. За кремлівською калькою, Путін-Медведев-Путін-Медведев. В будь-якому разі доти, доки хтось з них, Порошенко чи Зеленський, не відкине копита. Або обидва. Або поки у народу України не прокинеться хоч би банальне відчуття самозбереження від pizdeza, який до нього підкрадається ззаду, і він сам не зачистить свою країну і державу від порошенків, зеленських, мертвечуків і всієї цієї кремлівської шобли воров.
Ну, а поки народ не дозрів до цієї зачистки, то ось і відбуваються ці порожні, з гуркотом барабанів олігархічних ЗМІ та ТВ, видовища.

0

Коментарі

113.05.21, 22:41

Відкрити, виправдати та закрити.

    214.05.21, 00:31Відповідь на 1 від Brodi

    Відкрити, виправдати та закрити.Якраз сьогодні ми це і побачили. Домашній арешт кремлівському диверсанту. Навіть кури сміються....(((