Розкажіть як це?

  • 09.09.11, 13:03
Розкажіть як це - коли все виходить, коли почуття взаємні? Розкажіть як це - мати кохану людину? Чим ви займаєтесь коли разом?  Напевно класне відчуття, коли знаєш що хтось чекає і хвилюється за тебе, що ти комусь потрібний? Що тобі хтось поотрібний? Розкажіть  як це - коли все класно?

Chery Beat

Chery Beat, як я побачив цю машинку на Першому Автомобільному, вона мені відразу сподобалась! Така прикольна, з дивним дизайном і не  визначинестю до якого сигменту вона належить. Як на мене, вона хоч і не звична, але досить практична! Сподіваюсь що я колись її куплю. Проте є речі які мені не подобаються, це - прередній привід, на ньому не по дріфтуєш і панелю приладів розташована по середині торпедо. Але це досить суб,єктивні твердження!
Здоровий глузд каже що за ці гроші можна купити BMW чи AUDI, трішки поношену, але в хорошому стані, але все таки нове авто - це нове авто.

Нажаль проморолик так і не вийшло вставити, видно руки з одного місця, але якщо когось зацікавило, то ось посилання:
http://youtu.be/odKKJznpjaM Призентація на українському ринку
http://youtu.be/FBjqjaqaCEw Програма "Модельний ряд" 1 частина
http://youtu.be/hlyUK48-Z_Y Промо ролик авто

Ну і фото цього дива, китайського автопрому.

 

Жахливий сон!

  • 07.09.11, 11:31
Мені часто різна маячня сниться, але жахливчики рідко. Приснилось що я женюсьhypnosis при чому без жодних попереджень, тобто вчора ще гуляв без турботно а сьогодні зранку батьки розбудили і сказали щоб готувався до  загсуomg  І ще дивно те, що жинитися я мав на своїй одногрупниці яка вже заміжня, і з якогось дива вона виявилась родичкою моїх сусідів, хоча вона в принципі їх знати не може!nini  Цілий день мене штурхали щоб я вдягався в парадний костюм, а я все думав що це жарт такимй.
Я махавав такі сни!

Про незалежність! Увага, присутня нецензурна лексика

В дні святкування 20 річніці Незалежності України, на порталі було багато заміток в яких йшлося про те, що незалежність їм нічого не дала і що вони стали жити гірше!

Так от я звертаюся саме до таких користувачів! Якого хуя Ви тоді нічого не робили, а зараз серете на блогаг типу яка Україна хєрова і шо вам в совку жилося краще? Я розумію що зміна влади, розвал совка, незалезність, всиляли надію на краще майбутнє! Але ж Ви  бачили що Україна занепадає, що рівнь життя падає! То що, не можна було зібрати майдан і скандувати що ви хочете назад в совок (до росії)? А? Тим більше якщо в совку і справді так афігенно жили, як ви любите розказувати, то б підтримку людей Ви б точно мали! І зараз з би ніхто не розєднував Украаїнців мовним і бандерівським питанням! Всі б пишалися що живуть в найбільшій країні і офіційною мовою, швидше всього, була б російська! І тоді б я був патріотом саме такої країни! Однак я виріс в незалежній країні і я хочу бачити її саме такою, незалезною і суверенною! І нєхуй мандіти як вам погано живеться! Краще перестаньте лаятися між собою, ось якраз в цих рядках все  сказано:

А насправді так просто змінити життя!
Просто вийти на вулицю, просто прибрати сміття,
Полюбити свою землю, свою рідну природу,
Відчути себе часткою єдиного народу.
Бо ми не безрідні, бо ми – українці!
Тож досить плювати в дідівські криниці,
Досить боятися вірити в краще,
А своє на чуже не міняти нізащо!
Спільнота розумних, міцних, незалежних,
Без "правобережних", без "лівобережних",
Добрих, привітних і незрадливих,
В усьому єдиних, в усьому щасливих.
Лиш уявіть, якою стане країна,
В якій кожна людина живе як людина,
В якій все, що хороше, – значить і наше!...
Але поки, на жаль, все зовсім інакше...

От скажіть: яка різниця хто якою мовою розмовляє? Всі чудово одне однго розуміємо! Чи не так? Замість того щоб плакати за совком і обсирати україну, краще робити  все щоб наша країна процвітала!

Cхідняк! Давай поговоримо!

  • 30.08.11, 12:35
Східняк, не ховайся за ігнором! Давай нормально поговоримо і я поясню що ти в дечому не правий і  навть дуже!

Платон Ангел

Сьогодні подивився фільм "Платон Ангел", з Богданом Ступкою в головних рлях. Цей фільм про українську родину, про землю, про святих і прості істини, на тлі найшанованішого свята в Україні - Різдва Христового.
Мене цей фільм вразив! Ні, не захоплюючим сюжетом, сам сюжет мені показався трішки наївним, але може так і було задумано. Знаєте, цей фільм не порівняти з Голівудьськими блокбастерами чи тупим Російським милом, від якого реально нудить! Цей фільм - це справжній Український фільм!  В ньому дійсно розкривається сама суть Української душі! Ступка зіграв просто не перевершино, Українська природа просто жаворожує можливо саме церез церез ці фактори, цей фільм так добре і щиро сприймається!
В картині показується різні пори року, але особливо осінь! Осінь в карпатах - це щось дивовижне! Сподіваюсь що колись я таки там побуваю і саме осінню!
Загалом рекомендую цей фільм переглянути абсолютно всім!

 

Оліфіренко Сцикун!

  • 27.08.11, 19:26

От здається доросла людина, набагато штарша за мене, а відправила мене в ігнор! Хоча я тільки хотів пояснити що коменти видаляти не гарно! Профіль тут 

Візміть до уваги що, його я не ображав!

Я злий!

  • 26.08.11, 16:07

Чого я злий не скажу, все одно ви хуй мене зрозумієте! Але я по мірі можливості буду свою злість випускати! Я буду тупо срати в коментах! Звичайно, Хозю я не переплюну, але буду працювати в цьому напрямі! Якщо злість не зникне

Повбивав би!

  • 24.08.11, 12:22

Ловлю себе на думці що останнім деяких людей хочу просто вбити! Але здоровий глузд каже що краще переламати їм хребти, або шию! Для чого? Щоб посадити їх в інвалідні візки, щоб від них відвернулись їхні друзі і кохахані дівчата! Щоб вони реально відчули що таке самотність і  бути безпомічним! Щоб з них глузували і тикали пальцями! Ну а шо? Хай відчують як це, бути інвалідом! Да!

Вітаю всіх зі святом! Вже 20 років як ми вільні! Всім гарного дня!

Чим замінити фразу "Привіт! Як справи?"?

От чим замінити цю стандартну фразу? Як правило далі йде наступна типова переприска:

- Та нічого, все нормально. А в тебе як?
- В мене теж все окей!

І далі, як правило, переписка заходить в глухий кут. Той хто почав розмову, тупо не знає що далі написати щоб продовжити цю розмову!
Звичайно, такий сценарій відбувається не завжди, але погодьтеся що кожен з нас бував в такій ситуації! 

Як Ви дієте в таких ситуаціях?