хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Пошук

Стрічка заміток за місяць

"т.Сталін проізошла чудовіщная ошибка".15 хвилин.

...або "ждуни діждались". Відео. "Нікогда нє думалі..." ото й воно, що "нє думалі".Отже не слухайте тих хто пропонує руцкємір та ждунів. Вас чекає велика халепа.

А ще фотомалюнки-карикатури. Білорусь-Україна.



Дивись які гниди. Накосячили тут у нас, ще й огризаються.





Старое фото. Проделки Зевса. 2020

Я долго сидел на берегу моря глядя на звезды.
Постепенно они начала пропадать с небосвода.
С горизонта небо затягивало тучами.
И Зевс начал свои игры.
Небо расчерчивалось яркими изгибами молний.
Представление было ярким и незабываемым.


Цікаві факти про балет.

 




 ·
ЦІКАВІ ФАКТИ ПРО БАЛЕТ. 
[ Читати далі ]

Дописи з Фейсбуку.

7.01.2022 р. (Ч.2)
  У сусідньому дворі жила баба Матря (здається так її звали). Біля її двору стояла лавка і всі бабусі там збиралися потеревенити. З ню жили тітка Марина (не впевнена, що вірно згадала її ім'я), дядько Льоня і дві їхні дочки - Марина і Оксана, з якими я також дружила і чісто гралася у них у дворі. Найбільше мені подобалася гойдалка, що висіла у їхньому дворі. Вона була така класна, зручна.
  Навпроти цього двору жила тітка Ніна. Як потім виявилося, у неї є онук, з яким я дружила пізніше. Поряд двір - там жила сім'я з двома дітьми - Антон і Марія. Теж товаришували. Навпроти них хтось жив, проте я не пам'ятаю хто. Зараз біля цього двору усе залито бетоном і жодного дерева немає. А колись там росли дві вишні, паркан був дерев'яний і була стежка, по якій ми ходили інколи. У сусідньому дворі жила дівчина Аліна. Проте я її мало знала. Навпроти теж якась бабуся жила, але як її звали - не пам'ятаю. Знаю, що біля її двору є гараж і колись туди ставив свою машину мій хрещений. Поряд жила якась сім'я, вже точно не згадаю хто саме, але був у них син Андрій. Навпроти них жили дві дівчини Галя і Валя. До 2005 року я не дуже товаришувала з ними. Проте потім із Валею я навчалася у медичному училищі. Згодом, вже в училищі, я дізналася, що мама Валі померла. А вже коли пройшли роки після випуску з училища, помер її тато.
  В сусідньому дворі жила бабуся, до якої приходив онук, з яким ми (я і подруга) грали. У них у дворі була велика купа піску і ми там радісні рились, щось будували-ліпили. Ми ж були малими. Навпроти них теж хтось жив, але я пам'ятаю лише залізні ворота і абрикос біля двору. Стежина із цегли вимощена під парканом. Більше нічого про цей двір не пам'ятаю і не знаю. Якийсь він загадковий був для мене. Поряд будинок, до якого із Донецької області переїхала сім'я з двома дівчатами - Настя і Оксана. Пам'ятаю, як ми з моєю найкращою подругою, проходячи мимо них, радилися, чи варто нам підійти до цих дівчаток і познайомитися з ними. Такі невпевнені були, але все таки підійшли і познайомились.
  Навпроти двір, де були найсмачніші черешні. Жив там якийсь дядько Микола і росли у його дворі біля самого паркану дві черешні. І коли вони були стиглі - ми намагалися якомога більше нарвати тих черешень, адже вони були такими смачними. А у сусідньому дворі жила моя найкраща подруга, з якою я дружу вже багато років, і яка стала хрещеною моєї донечки. З нею пов'язано дуже багато спогадів. Навпроти у дворі жила якась тітка, яку я не пам'ятаю, але у неї хвіртка була не така, як у всіх інших. У неї вона була з двох половинок і не дуже широка. Мені подобалася та хвіртка. Поряд жила бабуся Марія. Хороша була жіночка. На її похорон, непевно, уся вулиця зібралася. Сусідами моєї подруги була сім'я з хлопчиком, якого звали Родіон. Ніколи б не назвала таким дурнуватим ім'ям свого сина. Дім поряд з ними мені запам'ятався тим, що там була пожежа. От не можу згадати, чи то будинок горів, чи гараж, проте біля двору тоді була купа горілого сміття, в якому мій брат знайшов непоганого ножа. Тепер той ніж з оплавленою ручкою десь у гаражі валяється.Двір навпроти - теж не пам'ятаю, проте мої батьки знали тих хазяїв. Два сусідні двори - там живуть мої знайомі, принаймні, хлопці з тих будинків тепер є чоловіками моїх подруг. Біля будинку, що горів, живе начебто двоюрідний брат моєї подруги. У сусідньому дворі - якийсь дядько. Ніколи не знала, хто такий. А біля цього будинку, у сусідньому, жили два хломці, з якими в дитинстві я дружила."
  ... От і дійшла я до краю вулиці, на якій минуло моє дитинство. А звідси мені відкривалися напрямки. Можна було піти чи поїхати на велосипеді у будь-яку сторону...
  І після такої подорожі у минуле, коли згадувала ці двори, тих людей, ті дні - мені здалося, що те минуле і це теперішнє неначе наклалися одне на одне. Коли згадувала двір баби Мотрі у літній день, на мить здалося, що я перенеслась у той теплий і сонячний день і знову побачила усіх живих, радісних. Наче почула їх голоси, побачила їх обличчя. І відчула сонячне тепло.
  Здається, що я побачила усе знову, до найменшої дрібнички...
  Ця подорож у минуле дала зрозуміти, що наша пам'ять може зберегти набагато більше, ніж ми собі уявляємо. Достатньо лише почати згадувати крок за кроком і ми згадаємо усе...

P.S. Зараз, коли писала про Валю і Галю, стало сумно. Дуже сумна доля у цієї сім'ї. Спочатку їхня мама померла, потім тато. Потім Валя померла від пухлини. А потім і Галя померла. Проте, з їхньої сім'ї залишилася маленька дівчинка (донька Галини), яка тепер зі своїм татом десь за кордоном. Сумно і боляче думати, що ця дівчинка ніколи не знатиме ніжності і любові своєї мами. Це страшно. Але нехай у неї життя складеться набагато щасливіше.
Сама мама і думка про те, що моя доня може залишитися без мене, лякає.

Фотохостинг знову штормить?

Хтось ще користується фотохостингом imgBB? Останнім часом його часто "штормить" (хоча раніше збої були кожного року в лютому). Але тепер спостерігається нова проблема — не відображаються деякі знімки. При цьому й сам хостинг гальмує: фотки відкриває повільно або взагалі не показує деякі прев'ю. А пару днів тому взагалі не працював.

В блозі відображаються не всі картинки. Перезавантаження сторінки нічого не дає. Хіба що при відкритті в іншому браузері фотки показуються. Але... буває, що частину фоток все ж не видно. Значить проблема напевно не в браузері — хоча провозився з налаштуваннями, знаючи як змінилось функціонування Гугл-сервісів, в яких додавання сервісів до виключень в блокувальник реклами нічого не дає. Дослідним шляхом відключав антибанер, змінював налаштування — не допомогло.



Печально це все. Сайт нахвалюють. Може тому що немає альтернатив.

Що робити не знаю. Напевно, лише сподіватись, що запрацює нормально. А взагалі, здається, що скоро може стати байдуже до інтернетиків і всього іншого.

Українська музика 2566







100%, 2 голоси

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Мышление

Позитивное мышление
   Вас ведут на расстрел, а вы про себя ехидно ухмыляетесь - 
 - не знают придурки, что кредиты я не выплатил! И в страховку
   мою зря не заглянули!  

Стратегическое мышление
   Вас угощают борщем. Вы сразу же снимаете блузку, посмотрев
с некоторым сомнением на лифчик и брюки, оставляете их и 
смело приступаете к трапезе. 

Политическое мышление
    Вы угощаете своего пса двумя косточками. 
    Он с восторгом  виляет хвостом и лижет вам руки. 
    На следующий день вы даете ему одну косточку. 
    Он с недоумением, грустью  и явным недовольством 
         смотрит на вас...
    На следующий день вы говорите ему - косточек больше нет, 
        вот тебе сухарик...
    Он, понюхав его, отворачивается, с горькой обидой глядит
        на вас  и, печально  поджав хвост, уходит  в свою конуру.
     А через день вы  даете ему три косточки.
     И он полагает себя самым счастливым псом в мире, 
        прыгает и   облизывает  руки своего благодетеля.   
     Вот так и будет вам любовь народа  песика... были бы косточки...