хочу сюди!
 

Елена

40 років, діва, познайомиться з хлопцем у віці 35-60 років

Пошук

Стрічка заміток за місяць

Порох: допомога ЗСУ

Дописи в соцмережах, що стосуються війни, привертають щодень менше уваги. Волонтерські збори йдуть із великим скрипом. Бо в людей закінчуються гроші, які вони можуть переказувати на Збройні Сили України.

У цих умовах наша команда продовжує допомагати українському війську ще більше. Цього тижня веземо на Схід до різних бригад Сил Оборони вантаж загальною вартістю 1 000 000 євро. Зібрали все, про що просили наші військові:

🔹 2 шиномонтажі для ремонту коліс;
🔹 2 екскаватори для інженерної та штурмової бригад;
🔹 1 600 FPV-дронів;
🔹 денні та нічні «Мавіки»;
🔹 257 «Ванільних цукорків»;
🔹 22 комплекси окопного РЕБу «Шатро» для захисту взводно-опорних пунктів від ворожих дронів;
🔹 квадроцикли;
🔹 вантажівки DAF Lеylаnd з маніпулятором для артилеристів та пункт керування БПЛА;
🔹 комп’ютерну техніку.

Зараз грошей більшає лише в тих, хто досі не нажерся та краде бюджетні кошти. А ми продовжуємо робити свою справу, тому вже завтра вся ця техніка буде на фронті, де одразу стане до роботи. Бо там на неї чекають хлопці, а війна чекати не стане.

Петро Порошенко

Фотопрогулки. Первый вечер октября


1 октября. Отличная осенняя погода. Не холодно и не жарко. Идем гулять на наш любимый пляж в Гидропарке.


[ Читать дальше ]

Чесний план перемоги Зеленського.

  • 16.10.24, 12:42
План Перемоги.
Як я собі уявляю мав би його озвучити Зеленський , якби говорив тільки правду.
1. Наші західні партнери перед вторгненням нас попереджали, але цим відлякували від нас інвесторів, заважали будувати дороги і готуватися до майських шашликів. Тому не змогли нас переконати . Це безумовно їх вина. Вони мали б нам насильно втюрити зброю, запросити до НАТО , розташувати наші війська в потрібних для відбиття нападу місцях і замінувати наші мости. Оскільки нічого з цього наші західні партнери не зробили, то ... Ми втратили частину країни.
2. Наші західні партнери, спокутуючи свою вину, повинні дати нам максимум різноманітних озброєнь , побільше грошей ( щоби всім головним Слугам на мерси нові вистарчило і ще щось народу перепало), дати дозвіл бити по ворогу , куди нам заманеться , наплювавши на ризики ядерної війни.
3. Наш народ теж винен в тому що так сталося. Він же голосував в 2019-му.. Тому.. Всі в ТЦК. Помилки свої виправляти треба.
4. А щодо мене і моїх 5-6 ефективних менеджерів, то... Я ж всім ще перед виборами казав " Я нікаму нічєго нє должєн, кромє сваіх радітєлєй. "
Так що все чесно.
5. Підсумок: Західні партнери повинні давати, давати, давати і дозволяти , гарантувати, фінансувати. Народ повинен пахати , мобілізуватися і здихати. Я нікаму нічєго нє должєн. Мої ефективні менеджери теж.
Так переможемо!

Українська музика 2699







25%, 1 голос

25%, 1 голос

25%, 1 голос

25%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

затримання депутатки "Євросолідарності" із 1,5 млн дол готівки

  • 15.10.24, 22:33
Цитування: "Розповідають, що "Сивочолий Криголам", який дуже полюбляє критикувати всіх і кожного, натякаючи на власну безгрішність, був розлючений корупційним конфузом. Навіть дав команду своїй потужній медійній команді гасити розголос про мільйонершу з Хмельницьку, яка спалилися.

Порошенко: для "Ай-Петрі"

Маю для вас вражаючу статистику! Не менше 40% російських дронів не долітають до цілі. Їх не збивають, вони просто «зникають з радарів».

Учора Протиповітряні Сили ЗСУ відзвітували про 36 російських безпілотників, які локаційно були втрачені у різних регіонах України. Чому так відбувається?

Насамперед завдяки технологічності війська, яка щодень зростає. Ми маємо можливість застосовувати проти ворога засоби протидії технічній розвідці.

Сьогодні екіпажі «Ай-Петрі» вже працюють від Херсона й Запоріжжя до Донецька та Харкова. Навіть трохи встигають попрацювати «за кордоном». Проти «Орланів», «Зал», «Суперкамів» та «Ланцетів». Й ефективно прикривають не лише позиції артилеристів, що було на початку, а й захищають аеродроми, евакуацію, об’єкти командування та інфраструктуру.

Сьогодні ми передаємо до Центру ПДТР Генерального штабу ще три найкрутіших комплекси. А з ними пікапи, захищені купольним РЕБом, зв’язок, генератори — все як треба. Це — ті технології, які потрібні нашому війську.

Петро Порошенко


Українська музика 2698







14%, 1 голос

14%, 1 голос

29%, 2 голоси

43%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

G07

G07

Коринфянин

  • 15.10.24, 01:01
Років 12 ми обмінялися парою коментарів тут. Вперше і востаннє. Згодом ти взяв паузу і вона досі триває. А я повертаюся до твоїх старих заміток з відчуттям, що там є відповідь на загальнолюдське сьогоднішнє "що далі?" Потяг зайти сюди і перечитати зявляється випадково, непередбачувано, раз на пару років. А не те, щоб марила цією ідеєю. Йду з надією і впевненістю "зараз я знайду, співставлю і зрозумію". 
Поки що не знахожу. Зрозуміла замітку про степ. Проте там нема відповіді, яку шукаю. А відчуття, що ти цю відповідь знав (знаєш), не полишає.
*** 
От так живе людина собі десь спокійно і гадки не має, що якийсь рандомний юзер носить його тату на своїй пам'яті. І періодично перетрушує вміст закинутого блогу, здмухуючи пил, намагаючись щось там знайти. 

День створення Української Повстанської Армії

Розповідаємо про Українську повстанську армію. Героїв, які боролися за незалежність України.

Сьогодні, 14 жовтня - День створення Української Повстанської Армії. 

Саме цю символічну дату закріпила Президія керівного органу Української Головної Визвольної Ради на чолі з Романом Шухевичем у своїй постанові від 30 травня 1947 року, і вже 14 жовтня 1947 року УПА вперше святкувала свою річницю — 5 років від дня створення. 

Генеральний штаб ЗСУ


Українська музика 2697







0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

75%, 3 голоси

25%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.