хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Пошук

Стрічка заміток за місяць

Прикутий до ліжка герой АТО бореться і не здається!

  • 30.06.15, 21:25

Прикутий до ліжка герой АТО бореться і не здається!

Війна, яку розпочали проти нас російські терористичні війська не лише розділила країну, людей, долі... Вона краще за будь-який лакмусовий папір показала хто є хто в цьому житті. Хто зрадник, хто герой, хто мерзота, а хто має кришталево чисту душу.

На знімку ви бачите мешканця прекрасного Західноукраїнського міста Калуш, військовослужбовця прославленої в боях 24 окремої механізованої бригади Руслана Зварича. Ще минулого року. Цей новітній український герой визволяв від російських шовіністів українське місто Лисичанськ. Потрібно наголосити, що кремлівські найманці перетворили Лисичанськ на потужну фортецю, яка мала глибокоешелоновану оборону, створену за останніми словами російської військової інженерної науки. Та звитяга наших солдат і командирів дозволила зламати опір сепаратистів. В одній з атак Руслан Зварич отримав важке поранення голови. І вже близько року за його життя брояться і військові лікарі і родина прикарпатця.

На днях у військово-медичному клінічному центрі західного регіону, військові хірурги зробили юнакові складну операцію по вживленню імплантатів в череп. Звичайно у військовому шпиталі нашого воїна намагаються дати йому все, що необхідно. Та лікування тривале і потребує значних коштів на лікування. Саме тому громадянська активістка прикарпатського міста Рогатин Лілія Горинь, передала бійцю кошти, які зібрала для пораненого героя громада цього мальовничого міста.

  • Ми не вперше допомагаємо пораненим бійцям, що проходять лікування у цьому військовому медичному закладі, - розповіла Лілія Горинь. - Хочу сказати, що люди, які живуть у нашому мальовничому краєві відчувають всім серцем біль кожної рани нашого захисника. І ми намагаємося зробити все, щоб полегшити страждання та прискорити одужання наших героїв.

Звичайно, зібрані громадою кошти не покриють всіх видатків родини нашого бійця, однак в певній мірі поможуть йому швидше повернутись до нормального життя. Дякуємо всім небайдужим. Всім тим, хто незважаючи на важкий економічний стан знаходить можливості допомагати воїнам і на передовій, і тим що проходять лікування тут в тилу.

Підполковник Тарас Грень.

Західний регіональний медіа-центр

Міністерства оборони України.


Лікарські історії з реалу))

Хирург:
"Вот было позорище, когда я после работы (15 гинекологических УЗИ" зашла в магазин и строго спросила у продавщицы: "Когда последние месячные?" А она сначала быстро и чётко ответила: "29 мая", а потом спросила робко: "А Вам зачем?"

Акушер-гинеколог:
"И у меня был подобный случай после бессонной ночи. Жена мне говорит, после моего прихода домой: мне нужно с тобой серьезно поговорить! Я автоматом выдал: иди раздевайся, ложись, готовься. ))"

Невролог:
"Закончила прием больного, для того,чтобы позвать следующего подошла к своей двери и постучала с внутренней стороны.
А еще как-то, уходя с работы (1-я смена), выключила свет на этаже при полном коридоре больных.Уже сама пугаюсь. Но знаю - отпуск близко!

Стоматолог:
"Муж говорит, что я перед декретом активно болтала во сне. Самый перл был где-то за неделю до ухода: "Не разговаривайте со мной, я вижу ваши зубы. Боже, повсюду зубы! почему они есть у всех?"

Врач скорой медицинской помощи:
"А я однажды простывшая и усталая (все сутки на ногах) на вызове ночью подписала ЭКГ-" главное все живы".

Невролог:
"После дежурства, выйдя из лифта на автомате на этаж выше своего, долго не понимала, почему не открывается дверь. Слава Богу, соседей не было!"

Врач общей практики:
"А я, возвращаясь домой после кучи вызовов, после вызова домофона на вопрос мужа "кто?" ответила: "Врач" smile emoticon"

Анестезиолог:
"Ага, аналогично!))) я отвечаю на звонок частенько: "Реанимация, слушаю".

Инфекционист:
"Или после суток отвечаешь по мобильному: "Дежурный!"

Онколог:
"Как-то вышла из кабинета, и на монитор моего компьютера коллега прикрепила приглашение на конференцию. 15 минут я пыталась закрыть его мышкой, чуть не вызвала службу технической поддержки по поводу коварного вируса. Потом бумажка не выдержала и отвалилась..."

Врач клинической лабораторной диагностики:
"Дневник дочери неоднократно подписывала словами: "врач Иванова".

Психиатр:
"Я, отработав последний день, так долго пробовал открыть чужую машину, что вышел хозяин, радостно предложив поменяться авто, коли уж его старая "десятка" мне глянется..

Ортодонт:
"А после трёх дней подряд 12-часовой работы - звонить по телевизионному пульту не пробовали? Причём с полным набором номера, прикладыванию к уху и нетерпеливым ожиданием звука вызова..."

Психиатр:
"Укладывая спать пятилетнюю дочь после сумасшедшего рабочего дня, будучи уже сама наполовину в царстве Морфея, услышала ее вопрос: "Мама, зачем надо рано вставать?". Ответила: "Потому что тебе завтра в институт ...., то есть в школу .... то есть ... куда ты там у меня ходишь".

Мануальный терапевт:
"И мне пора в отпуск....Сегодня, садясь в такси, вместо названия улицы я сказала таксисту:" На кушетку пожалуйста"....

Детский хирург:
"Какое счастье, что я не одна такая (как я думала). Значит, не склероз, не маразм, не Альцгеймера!!!!"

Ласка — единственный способ,..

... который возможен в общении с живым существом. Террором ничего нельзя поделать с животным, на какой бы ступени развития оно ни стояло.     (Булгаков, «Мастер и Маргарита»)

Мой свет

Прощай, мой свет, не буду больше впредь

Я пробуждать в тебе воспоминанья,

Позволь лишь с неба на тебя смотреть

И защищать от боли и страданья.

 

Живи, мой свет, не буду больше в снах

Являться, до улыбок милых жаден,

Позволь мне только ветром в волосах

Укладывать волнующие пряди.

 

Лети, мой свет, не буду больше звать

Тебя как дождь в иссушенной пустыне,

Позволь лишь мне в созвездия вписать

Твоё незабываемое имя.

 

Свети, мой свет, других теперь любя,

Холи их все немыслимые сроки,

Позволь лишь мне оставить для тебя

Свои недостучавшиеся строки.

Огородно-природное 2. :))

Перефразируя заметку Золото750* про Лунный камень (http://blog.i.ua/community/4650/1665110/) скажу, что каждая уважающая себя барышня должна иметь свой Лунный камень. :) А ещё у неё монетка в пузике, на удачу. :))

Девочка с авантюрином, который дарит страстную любовь. :))

Ещё есть яблочная девочка. :)


це що, теж зелені чоловічки промишляли у Хотові?

Дивина та й годі.
Хто будує - невідомо, що будує - невідомо. Прям нагадує мені взяття аеропорта у Криму! Зелені чоловічки невідомої масті й племені. Але у Хотові історія значно старша і довше відбувається.
Тож, пам'ятку скіфського городища знищено. А ким - невідомо. Це як? Височіє потужне укріплення, обнесене рівчаками, камерами й кількома рядами колючого дроту ще й стінами високими - як зона надсувового режиму, з якої може втікти навіжена людина-звір. Аж дивитися страшно!
Записи з цієї теми в інтернеті, коли археологи намагалися запобігти будівництву, датуються 2009-м роком:
“Прокуратурою установлено, що будівництво ведеться невстановленими особами”... Оборонні вали скіфського городища знесено, працює техніка... “
"– У нас немає інформації, хто там будує. Ми самі розбираємося з цим." (сільрада села Хотів)

“Установлено, що на території земельної ділянки приблизно площею 3 га, яка межує з парком-пам’яткою садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення “Феофанія”, невстановленими особами протягом вересня цього року були виконані роботи з планування території (зняття верхнього шару ґрунту) та будівництва дороги до вказаного вище парку... Відповідно до інформації державної інспекції з контролю за використанням та охороною земель у Київській області, дозвіл на зняття та перенесення верхнього (родючого) шару ґрунту не видавався. Як і не видавався дозвіл на проведення будівельних робіт інспекцією державного архітектурно-будівельного контролю в Київській області... На даний час прокуратурою області вживаються заходи щодо встановлення винних у вказаних порушеннях осіб” (прокуратура)

Але сьогодні 2015-й рік, пройшло вже шість років. І ось, що ми бачимо на цьому місці:







Складається враження, що у нас взагалі земля - бери не хочу. Кому земельки української? Підходьте розбирайте!