Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Гра "Организуй митинг для Януковича!"

Хочеш пограти в політичну гру - тисни сюди.

Кого в сучасній Україні називають "москалями"?

Зараз на сайті www.i.ua неодноразово виникають суперечки навколо терміну "москаль". Кого, на вашу думку, в сучасній Україні називають "москалями"?

Чим відрізняється націоналіст від інтернаціоналіста?

Мені здається, що націоналіст - це той, хто боронить свою землю від окупантів. А інтернаціоналіст - це окупант, який нав'язує силою зброї свої порядки у чужій країні. А що думаєте ви з цього приводу?

А що довели москалі?

Як би там ні було, але українці дійсно видатна нація та я особисто також розділяю думку вітчизняних вчених щодо трипільсько-арійської української цивілізації! Та й вважаю, що тут є богато свідомих людей, які погодяться зі мною! [Приєднана картинка]
[Приєднане голосування]

Не озираючись, тільки вперед!

Пам'ятаю я ті часи, як на цьому сайті наша команда піддавалася критиці. В основному піддавалися образам яскраві особистості. Але сьогодні я можу сказати, що ті "критикани" зробили тільки одну користь для нас - вони загартували нас і ми стали міцнішими за сталь. Наразі ми зробили вже два кроки вперед. Перший - створили форум нашої команди, другий - вже сайт. Наше гасло: "Україна понад усе!". І це ще не все. Слідкуйте за нашими кроками. Приєднуйтеся до нас!

Луценко назвав нових союзників «Народної самооборони»

Лідер Громадянського руху "Народна самооборона", міністр внутрішніх справ Юрій ЛУЦЕНКО сумнівається, що в цьому році відбудуться дострокові парламентські вибори. Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив під час виступу на з`їзді політичної партії «Вперед, Україно!». Разом з тим, зазначив Ю.ЛУЦЕНКО, якщо такі вибори будуть призначені, то “Народна самооборона” бачить своїми союзниками на них БЮТ, рух «За Україну» В’ячеслава КИРИЛЕНКА та новий політичний рух Арсенія ЯЦЕНЮКА....

Читати далі...

Партію «Вперед, Україно!» перейменовано в «Народну самооборону»

Заступник голови партії «Вперед, Україно!» народний депутат Юрій Гримчак заявив під час її 9 зїзду, що відбувається в Києві, про рішення перейменувати партію «Вперед, Україно!» в «Народну самооборону». "Народна самооборона".

Фільм «Тарас Бульба»

Фільм «Тарас Бульба» знятий по одному з найвідоміших романів російського письменника Миколи Васильовича Гоголя. [Приєднана картинка] Володимиру Бортко, режисерові ще радянської школи, не вперше екранізувати російську класику. Він зняв один з останніх кіношедеврів радянського часу «Собаче серце», на грунті однойменної новели Михайла Булгакова. В його активі досить вдала екранізація «Майстра і Маргарити». Отже досвіду Бортко не позичати. Роман Гоголя, простіший для кінематографістів, ніж...

Читати далі...

[Приєднане голосування]

Вам потрібні красиві шпалери на робочий стіл монітору? ДОПОВНЕНО

[Приєднана картинка] [Приєднана картинка] [Приєднана картинка] [Приєднана картинка] [Приєднана картинка] Якщо вам сподобалася ця невеличка колекція, то зайдіть на сайт "Україна понад усе!" і завантажте собі ці картинки у повний розмір.
[Приєднане голосування]

Весна-красна!!!

  • 03.04.09, 15:01
Весела веснянка, далеко лунає, далеко лунає. Бурливая річка вже кригу ламає, вже кригу ламає. Сніги розтопились, злилися струмками, злилися струмками. Земля молодіє, укрилась квітками, укрилась квітками. З чужої чужини, з далекого раю, з далекого раю, Пташки прилетіли до рідного краю, до рідного краю. [Приєднана картинка]