Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Сокіл в небі завжди СОКІЛ!

  • 15.09.17, 11:16
[Приєднана картинка] На Facebook-строрінці РНБО опублікувано відео випробовувань розвідувально-ударного комплексу «Сокіл». Відповідне відео розміщено й у профілі Секретаря РНБО О. Турчинова: "Випробували новий БПЛА ударної дії. Українсько-польська розробка. Тихий та влучний", написав Турчинов.

Делегація французьких сенаторів відвідала Авдіївку

  • 15.09.17, 11:10
[Приєднана картинка] Делегація французьких сенаторів відвідала прифронтову зону на Донбасі. Делегація зустрілася з очільниками військово-цивільних адміністрацій та завітала до прифронтової Авдіївки. Сенаторів вразила ситуація на Донбасі. Після повернення додому політики мають намір активно закликати співвітчизників до підтримки України. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

День пам’яті українських журналістів

  • 15.09.17, 11:01
[Приєднана картинка] Щороку в третю п’ятницю вересня, тобто сьогодні, в Україні відзначається День пам’яті українських журналістів. День впроваджено у 2007 році з ініціативи Національної спілки журналістів України. Його мета – вшанування пам’яті всіх загиблих журналістів, які загинули, виконуючи свої професіональні обов’язки. Українські журналісти та медіа-організації запрошують колег та небайдужих громадян долучитися до спільної акції з ушанування пам’яті Георгія Гонгадзе та...

Читати далі...

«Вулик»

  • 14.09.17, 11:41
[Приєднана картинка] Американець українського походження Нестор Топчій заснував проект HIVE («Вулик»), метою якого є сворення доступного житла і робочих місць для місцевої громади, яка постраждала від урагану в США.[Приєднана картинка] Повідомляє Голос Америки.

Фестиваль Української культури у Монреалі

  • 11.09.17, 13:48
[Приєднана картинка]У Монреалі відбувся 18-й фестиваль Української культури. [Приєднана картинка]Для участі в ньому в місті зібралося кілька сотень виконавців із Канади, України та інших країн. Хедлайнером перших двох днів стала відома українська група "Kozak System". Крім цього, на сцені відбулися показ модта кілька театральних перформансів. Організатори також порадували монреальців цікавою підбіркою кінострічок.[Приєднана картинка] Присутні...

Читати далі...

Фестиваль українських дерунів

  • 11.09.17, 10:50
[Приєднана картинка] Напередодні у Нідерландах відбувся фестиваль українських дерунів. Про це йдеться на Facebook-сторінці фундації «Українці в Нідерландах».Джерело: http://global-ukraine-news.org/2017/09/05/festyval-ukrayinskyh-deruniv-vidbuvsya-u-niderlandah/www.global-ukraine-news.org

День Українського Кіно!

  • 09.09.17, 15:20
[Приєднана картинка]Народ! Вітаю кожного прихильника кіно з Днем Українського кіно! [Приєднана картинка]Най живе Кіно!

Міста, що зникають

  • 09.09.17, 15:13
[Приєднана картинка] У Львові у приміщеннях Музею Міста, що знаходяться у підземеллях львівської Ратуші, відкрився арт-проект Петра Сметани «Міста, що зникають: наступна частина». Відкриття відбулося в рамках «Днів європейської спадщини 2017». Пише «День».

Червона рута

  • 09.09.17, 15:03
[Приєднана картинка] Цьогоріч пісенний фестиваль «Червона рута» відбувається на Донеччині у Маріуполі, на сценах палацу культури «Молодіжний», драматичного театру та Будинку культури металургів. Так, 350 молодих виконавців із усіх областей України візьмуть участь у боротьбі за звання найкращого співака. Крім того, 30 переможців виступлять на гала-концерті «Червоної рути» в день міста Маріуполь. [Приєднана картинка]Повідомляє «Радіо Свобода».

АТОвцям підвищать платню

  • 09.09.17, 14:55
[Приєднана картинка] Міністр оборони України Полторак повідомив, що у вересні військовослужбовці ЗСУ отримають перші збільшені виплати. Так, на першій лінії оборони АТО передбачено додатково 10 тисяч гривень, на другій 4,5 тисячі гривень. Про це повідомляє прес-служба Міноборони, передає «Слово і Діло».