Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.
Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

85-ччя Голодомору

  • 27.09.17, 10:38
[Приєднана картинка] Українська громада в італійському місті Мілан провела низку пам'ятних заходів на честь 85-х роковин Голодомору 1932-1933 років в Україні. В заходах взяли участь усі небайдужі українці Італії.

Ігри Нескорених

  • 27.09.17, 10:29
[Приєднана картинка] Україна виборола п’яту медаль на «Іграх нескорених», що тривають в Торонто.Так, 44-річний ветеран АТО Вадим Свириденко здобув бронзову медаль у змаганнях з веслування на тренажерах під час ІІІ Ігор нескорених. На даний час у скарбничці збірної України є п’ять медалей: дві золоті, одна срібна та дві бронзові. Українська діаспора в Торонто зібрала 100 тисяч доларів для ветеранів АТО, які беруть участь у змаганнях “Ігри...

Читати далі...

Герої козацької України

  • 25.09.17, 15:18
[Приєднана картинка]В Музеї гетьманства відкрилася виставка реконстуруйованих портретів українських гетьманів "Герої козацької України". Так, київська художниця Наталя Павлусенко відтворила образи гетьманів зі старих зображень та літературних описів. В експозиціії є сім портретів гетьманів: Северин Наливайко, Іван Підкова, Богдан Хмельницький, Петро Сагайдачний, Петро Дорошенко, Іван Мазепа та кошовий отаман Іван Сірко.

"Добробати"

  • 25.09.17, 15:09
[Приєднана картинка]Україна презентувала в Торонто книгу "Добробати". Книга розповідає про події 20142015 років, коли в МВД України була створена система добровільних підрозділів, щоб подолати російську агресію. Книга вийшла українською і англійською мовами.

Нацгвардія проводить навчання

  • 25.09.17, 15:03
[Приєднана картинка] Нацгвардія проводить "протиповітряні" навчання. Так, українські зенітники Національної гвардії України беруть участь у навчаннях на Навчальному центрі протиповітряної оборони Сухопутних військ 223 загальновійськовому полігоні Збройних Сил України (військова частина А 4152).

Українці вкотре стали Чемпіонами!

  • 25.09.17, 14:55
[Приєднана картинка] Український борець греко-римського стилю Жан Беленюк у ваговій категорії до 85 кілограм здобув золоту медаль на чемпіонаті світу серед військовослужбовців, який проходив у литовській Клайпеді. У фіналі перед натиском нашого борця не встояв росіянин Євген Салєєв. Також в категорії до 80 кг переможцем турніра став тернопільський борець Андрій Антонюк. Зазначаємо, що на турнірі українці завоювали чотири медалі дві золоті, срібну та бронзову. У загальному заліку наша...

Читати далі...

Гра Нескорених-2017

  • 25.09.17, 14:48
[Приєднана картинка]Україна здобула першу медаль на Іграх Нескорених-2017. Так, офіцер Національної поліції України Сергій Торчинський здобув бронзову нагороду у легкоатлетичних змаганнях, відкривши рахунок для нагород збірної України і штовхнувши ядро на 13,71 метра.

Україна - ЧЕМПІОН!

  • 24.09.17, 13:04
[Приєднана картинка] Паралімпійська збірна України з футболу стала чемпіоном світу. У фіналі ЧС українці перемогли команду Ірану з рахунком 1:0.

Ігри Нескорених

  • 24.09.17, 12:56
[Приєднана картинка]У Канаді розпочались "Ігри Нескорених". Україна вперше братиме у них участь. 15 спортсменів змагатимуться в таких видах спорту, як атлетика, пауерліфтинг, плавання, стрільба з лука, веслування на тренажерах і велоспорт на шосе. Почесними гостями церемонії відкриття були засновник змагань британський принц Гаррі, прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо та президент України Петро Порошенко.

Пам*ять про ГЕРОЇВ

  • 21.09.17, 11:50
[Приєднана картинка] У Києві відкрили мультимедійний проект-мартиролог з іменами загиблих на Донбасі бійців.[Приєднана картинка] Проект створено Національним музеєм історії України у Другій світовій війні.