Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Героям слава!

  • 05.09.17, 12:28
[Приєднана картинка] У Калуші відновили повстанський бункер. Так, 6 вересня 1945 року в цьому бункері в лісі поблизу житлового масиву Підгірки відбувся бій між повстанцями та НКВДистами. Бункер, найбільш імовірно, був підірваний. Загинуло шестеро повстанців, які там перебували. Активісти відновили криївку. Повідомляє 0342.ua.

Гімн України українською та французькою мовами

[Приєднана картинка]Бельгієць Поль Манондіз (Paul Manandise) виконав український гімн українською та французькою мовами.Поль нещодавно переїхав до України заради своєї дружини Олени і закохався у нашу країну. У доробку співака є багато пісень українською мовою! Зауважте, Поль співає без акценту, тому на тлі русіфікації українського співочого простору - це своєрідний подвиг!Дякуємо Тобі, Полю, за українську! Ти теж наш Герой!https://www.youtube.com/watch?v=TGmY3P9C-So[Приєднана...

Читати далі...

Український літун - найкращий!

  • 04.09.17, 12:51
[Приєднана картинка]Український льотчик, заступник командира з льотної підготовки 831 бригади тактичної авіації ЗСУ Олександр Оксанченко переміг на міжнародному авіашоу CIAF-2017 у Чехії. Як повідомили в прес-службі Генштабу ЗСУ, Оксанченко отримав нагороду «За бездоганний кращий динамічний показ» за підсумками двох днів авіаційного шоу. Пише низка видань, зокрема НВ.

Перемога на етапі Кубка світу

  • 04.09.17, 12:42
[Приєднана картинка] Український спортсмен Ігор Радивилов завоював золото на етапі Кубка світу зі спортивної гімнастики в Болгарії. [Приєднана картинка]Пишуть Донецькі новини.

Новий Рекорд!

  • 04.09.17, 12:33
[Приєднана картинка] Із Кривого Рога до Житомира вирушив троллейбус с дизель-генератором, щоб встановити рекорд України як найдовший пробіг поза контактної мережі! Шлях гібридного тролейбуса проходитиме через Кропивницкий і Київ. Кінцева зупинка Житомир. Повідомляє kr24.com.ua.

Фестиваль R-fest

  • 04.09.17, 12:27
[Приєднана картинка] У Кривому Розі на честь 500-річчя Реформації відбувся фестиваль R-fest. Повідомляє krivbass.city.

Мрії збуваються!

  • 01.09.17, 11:42
[Приєднана картинка] Школярі, батьки та вчителі у Львові в шкільному подвір’ї ЗСШ №5 ім. Іванни та Іллі Кокорудзів розмалювали стіни. Два роки тому школярі подали проект у міськраду і перемогли у конкурсі Friendly School, вигравши 26 тисяч гривень. Крім того, назбирали грошей, яких не вистачало на здійснення мрії, щоб розмалювати сірі стіни у подвір’ї яскравими малюнками. Повідомляє Радіо Свобода.

Три нові школи в Києві

  • 01.09.17, 11:36
[Приєднана картинка] У перший день навчального року в Києві відкрилися три нові школи. Про це заявив Київський міський голова Віталій Кличко на відкритті навчально-виховного комплексу "Ерудит" у Солом'янському районі, також був присутній і Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Світоліна вкотре перемогла Родіну!

[Приєднана картинка] У другому колі US Open українська тенісистка Еліна Світоліна обіграла (6:4, 6:4) росіянку Євгенію Родіну. Це була третя зустріч між суперницями. У двох попередніх матчах на хардовому покритті українка також була сильнішою. Повідомляє 24 канал.

Кримський терен

  • 31.08.17, 11:24
[Приєднана картинка] У Криму вийшов перший номер україномовної газети «Кримський терен», створеної активістами Українського культурного центру. Видання покликане повернути на півострів українське друковане слово. На сторінках часопису ознайомитися з культурою, історією й традиціями українського народу. Читати газету можна як у друкованому вигляді в Криму, так і в електронному на Фейсбуці. Повідомляє Радіо Свобода.