Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Допомога з Лісабона

  • 19.09.17, 14:49
[Приєднана картинка] Українська громада Лісабона передала ветеранам Батальону національного захисту "Кривбас" Данису Золотарьову та Андрію Єрьоменко спеціалізований мінібус, який свого часу Спілці Українців у Португалії подарувала Оксана Шевчишин та агенція "Servilusa".

Виставка петриківського розпису за океаном

  • 19.09.17, 14:41
[Приєднана картинка] В університеті Північної Кароліни відкрилася виставка петриківського розпису та українського вишитого одягу. Виставку відкрили Олена та Леся Зінчуки за співпраці з Асоціацією українців у Північній Кароліні та Центром славістики університету Північної Кароліни.

Ucrania fest 17

  • 19.09.17, 14:31
[Приєднана картинка] В Іспанії у Ллорет де Мар - найвідомішому курортному місті на побережжі Коста-Брава - відбувся III Міжнародний фестиваль української культури UCRANIA FEST 17. У фестивалі взяли участь понад сто митців: артистів, художників, дизайнерів, модельєрів, аніматорів та народних майстрів з Києва, Львова, Кривого Рогу, Полтави, Черкас та інших міст України й колективи з Угорщини й Іспанії.

Нові монети

  • 18.09.17, 13:58
[Приєднана картинка] Україні з 18 вересня вводяться в обіг мельхіорові та срібні монети номіналом 5 і 10 гривен із зображенням чернігівського храму Святої великомучениці Катерини.

Та мене щодня називають собакою....

  • 18.09.17, 13:09
[Приєднана картинка] Відомий карикатурист Сергій Йолкин потішив новою карикатурою. Так, художник висміяв статтю про Ангелу Меркель і Володимира Путіна у журналі Focus. Нагадаємо, що в одній із статтей випуску № 37 німецький журнал Focus назвав президента Росії Володимира Путіна "собакою".

Український стяг в небі над Донецьком!

  • 17.09.17, 12:06
[Приєднана картинка] Українські бійці, волонтери та місцеві жителі Авдіївки запустили в небо величезний український прапор, який пролетів над окупованим Донецьком. Стяг бачили над Червоногвардійским районом Макіївки, над донецьким пивним заводом та над Київським районом окупованого Донецька. Повідомляє «Сьогодні».

Тенісисти знову найкращі!

  • 17.09.17, 11:58
[Приєднана картинка] Чоловіча збірна України з тенісу напередодні здобула вирішальну третю перемогу в зустрічі Кубка Девіса над командою Ізраїлю у 1-у раунді плей-офф Першої групи Євро-Африканської зони. Таким чином, українські тенісисти продовжили свою прописку в Першій групі Євро-Африканської зони, а Ізраїль виборюватиме це право у матчі 2-го раунду плей-офф.Повідомляє Укрінформ.

Новий рекорд України

  • 17.09.17, 11:51
[Приєднана картинка] У Черкасах на День міста був встановлений новий рекорд України! Троє українських богатирів за 44 секунди на 36 метрів перетягнули 4 тролейбуси загальною вагою 75 тисяч 600 кілограмів. У встановленні рекорду взяли участь заслужений майстер спорту України, 3-разовий чемпіон світу в команді Олександр Пеканов (Чернігів), шестиразовий переможець змагання «Найсильніша людина України», заслужений майстер...

Читати далі...

Серце мами Гонгадзе

  • 17.09.17, 11:44
[Приєднана картинка] У Києві в кінотеатрі українського кіно "Ліра" відбувся спеціальний показ фільму В'ячеслава Бігуна "Серце мами Гонгадзе". Стрічка "Серце мами Гонгадзе " унікальна прижиттєва кіносповідь Лесі Гонгадзе про велике українське кохання.

Кандидат в Президенти РФ

  • 15.09.17, 11:22
[Приєднана картинка] «Віддати Крим і Донбас, виплатити репарації», –записано в програмі кандидатки у президенти РФ, правозахисника та громадської діячки Аліни Вітухновської. За її програмою, Україні не тільки потрібно повернути Крим та Донбас, а й виплатити відшкодування, вивести російські війська з усіх закордонних територій і зайнятись розбудовою Росії зсередини, конституційно затвердивши право виходу зі складу РФ будь-яких областей чи національних угрупувань. Хоча...

Читати далі...