хочу сюди!
 

Наська)

34 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 20-90 років

АТОвцям підвищать платню


       Міністр оборони України Полторак повідомив, що у вересні військовослужбовці ЗСУ отримають перші збільшені виплати. Так, на першій лінії оборони  АТО передбачено додатково 10 тисяч гривень, на другій 4,5 тисячі гривень. Про це повідомляє прес-служба Міноборони, передає «Слово і Діло». 

1

Коментарі

19.09.17, 20:57

АТО немає!!! Є вторгнення москальських агресорів на територію Донецької і Луганської областей, Є москальська анексія Криму. Усе це за чинними в Україні законами кваліфікується чітко і однозначно - ВІЙНА!!!

    210.09.17, 09:27Відповідь на 1 від Мольфар

    АТО немає!!! Є вторгнення москальських агресорів на територію Донецької і Луганської областей, Є москальська анексія Криму. Усе це за чинними в Україні законами кваліфікується чітко і однозначно - ВІЙНА!!!А коли Війна \або поТрошенківське "АТО"\ тільки ПОЧИНАЛАСЬ - він принародно обіцяв кожному АТОшнику по 1000 гривен ЗА КОЖНУ ДОБУ військових дій + 1 МІЛІОН виплат сім'ям за кожного загиблого!
    Цікаво мені, чи хто-небудь коли-небудь в Україні ОТРИМАВ ТАКІ ГРОШІ?

      310.09.17, 18:01

      Дуже правильна робота Президента та Уряду України - підтримка воїнів ЗСУ на передовій. Воїни задоволені і не жаліються. Зате з того "переживають" різні "а шо там у хохлов?" з ватою замість мізків.

        410.09.17, 19:16

        Характерна прикмета: комента є від трьох, а + до замітки тільки 1 - мій. Двоє інших коментаторів не вважають для себе цю новину позитивною.