Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Інформаційна база війни

  • 08.09.17, 14:12
[Приєднана картинка]Українець Геннадій Щербак із Луганська створив інформаційну базу про війну на Сході України після переїзду в Луцьк. Зараз вона нараховує 12 120 справ. Це інформація про бійців та мирних мешканців. Пише gazeta.ua.

Краса врятує світ!

  • 08.09.17, 14:05
Українки Оксана Кононець та Уляна Пчолкіна візьмуть участь у Міжнародному конкурсі краси для дівчат на візках, що відбудеться у Варшаві. [Приєднана картинка](На фото Уляна Пчолкіна)[Приєднана картинка](На фото Оксана Кононець)Про це повідомила UA-Modna.

Українці кермують!!!

  • 08.09.17, 13:58
[Приєднана картинка]Американку українського походження Вікторію Спартц було обрано до сенату штату Індіана. В сенаті вона замінить 72-річного Люка Кенлі, який виходить на пенсію. Повідомляє Голос Америки із посиланням на WTHR.

Українські політичні бої

  • 08.09.17, 13:45
[Приєднана картинка]На платформі Google Play з’явилася мобільна гра "Українські політичні бої", що присвячена бійкам українських політиків. [Приєднана картинка]Як стверджують розробники українська - студія "RVEntertainment Center", - що політичні бійки вже давно стали національною українською забавою. Повідомляє Багнет.

Зимова форма української армії

  • 06.09.17, 18:03
[Приєднана картинка] Українські військові переходять на нову зимову форму за стандартами НАТО. Найперше ЗСУ забезпечить армійців зимовою формою, що несуть службу на Донбасі. Повідомляє прес-служба Міністерства оборони України, а пише низка видань, зокрема Радіо Свобода.

Ікони Революції

  • 05.09.17, 13:03
[Приєднана картинка] Художник Sociopath узгодив з міністром культури Євгеном Нищуком відновлення «Ікон Революції» на Грушевського. З’явилося також повідомлення, що міністр клопочеться, щоб графіті дали статус Історичного пам’тника. Повідомляє низка видань.

Збірна України з карате перемогла!

  • 05.09.17, 12:55
[Приєднана картинка] Збірна команда України з кіокушинкай карате очолила загальнокомандний залік за підсумками відкритого Кубка Європи, що проходив у місті Сольнок (Угорщина). Про це інформує Мінмолодьспорту, передає УНН.

art fun

  • 05.09.17, 12:49
[Приєднана картинка] У Львові у Стрийському парку у Вежі відкрили art fun.

Red Hair Day

  • 05.09.17, 12:42
[Приєднана картинка] У Мукачеві на Закарпатті зібралися рудоволосі, щоб відзначити Міжнародних день рудих. На Red Hair Day приїхали навіть руді зі Львова та Києва, щоб пройтися парадом та отримати перемогу в кількох номінаціях. Журі визначало найрудіших дівчат, хлопців, закоханих та родину. Red Hair Day планують відтепер проводити щороку. Повідомляє Радіо Свобода.

Вірчі грамоти

  • 05.09.17, 12:35
[Приєднана картинка] Новий голова Місії України при Організації північноатлантичного договору Вадим Пристайко вручив вірчі грамоти генеральному секретарю НАТО Єнсу Столтенбергу. Про це повідомляє Місія України при НАТО в Twitter.