Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Кіно просто неба!

  • 31.08.17, 11:17
[Приєднана картинка] Тиждень доброго кіно просто неба для вірян Церкви Різдва Христова та волонтерів відбувся у Новій Каховці на Херсонщині. Перший перегляд історичної стрічки «Бен Гур» зібрав понад 150 глядачів. Загалом щовечора показ об’єднував понад 200 чоловік. Пише УНІАН.

Новин нема, але я не вірю...

  • 31.08.17, 11:10
[Приєднана картинка] На Софійській площі у Києві змонтували арт-інсталяцію Дар’ї Кольцової, яка присвячена пошуку людей, що зникли на Донбасі. Це лабіринт, змонтований зі старих дверей та віконних рам, повідомляє The Village.[Приєднана картинка]

ДСНС України допомагає Грузії

  • 31.08.17, 11:02
Літак Державної служби з надзвичайних ситуацій України допоміг призупинити гасіння пожежі в Грузії через складні погодні умови. Про це УНН повідомили у прес-службі ДСНС України.

КОРСАР

  • 31.08.17, 10:52
[Приєднана картинка]Відтепер на озброєнні української армії є переносний ракетний комплекс КОРСАР. Він пройшов низку заводських і державних випробувань. Конструктори достроково виготовили й доправили понад 50 ракет із пусковими установками ЗСУ. "Корсар" має лазерне наведення, дальність вогню 2,5 кілометри. Аналогічне озброєння є тільки в США, в американських Джевелінів. Повідомляє UA|TV.

В Україні жнива!

  • 30.08.17, 12:50
[Приєднана картинка] В Україні завершено збирання ранніх зернових та зернобобових культур на площі 9,6 млн га (100%) і намолочено 37,3 млн т зерна. Як повідомляє Міністерство аграрної політики та продовольства, 15 областей продемонстрували найвищу врожайність за весь період незалежності України, а також вперше зафіксовано найвищу врожайність ячменю, жита та ріпаку. Повідомляє AgroPortal.

В. Кличко в Берліні презентував книгу

  • 30.08.17, 12:34
[Приєднана картинка] Український боксер Володимир Кличко в Берліні презентував свою книгу «Challenge Management» (Управління викликами). Як повідомляє офіційний сайт братів Кличків, легендарний спортсмен організував зустріч із читачами у книгарні Dussmann das KulturKaufhaus. Пише НВ.

Українські художники діаспори

  • 30.08.17, 12:27
[Приєднана картинка] Картини українських художників діаспори в даний час експонуються у Львові. Пише Ukraine Art News.

...а післязавтра школа...

  • 30.08.17, 12:20
[Приєднана картинка] У рамках програми Міжнародного Трастового Фонду (ITF) з підвищення рівня безпеки людини РС, Червоного Хреста та МЗС Словенії у серпні діти, батьки яких загинули або були поранені в ході АТО на сході України, а також діти з родин переселенців з Донецької та Луганської областей пройшли двотижневий курс оздоровлення на березі Адріатичного моря в Словенії. Про це повідомляє прес-служба Посольства України в Республіці Словенія.

Героям слава!

  • 29.08.17, 14:34
[Приєднана картинка] У селі Кочержинці на Уманщині відкрили пам’ятник Героям Небесної Сотні та загиблим в АТО. Пише Нова Доба.

Кубок Світу з маунтінбайку

  • 29.08.17, 14:27
[Приєднана картинка] Українка Яна Беломоіна завоювала Кубок Світу з маунтінбайку в Валь ді Сіль, Італія. Повідомляє УНН.