Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Свято перемоги?

Я просто залишу це тут









Крымские зарисовки 2011

HDR2

Не знаю с чего начать рассказ о весеннем походе-2011, так как в этот раз в нем было множество забавных знакомств, были даже мифические существа и животные. Вы взрослые и не верите в сказки? Тогда, черный лесник идет к Вам! ))) [ Читать дальше ]

Заява УНА-УНСО з приводу можливих наклепів



У зв’язку із тим, що всілякі ворохобні сили намагаються звести наклеп на УНА-УНСО (їм це потрібно для задоволення власного бажання – руйнування нашої держави) УНА-УНСО заявляє:

9 травня 2011 року абсолютна більшість членства УНА-УНСО не прийматиме участі у жодних дійствах та заходах у всіх населених пунктах України за винятком м. Львів. Позаяк у цей час традиційно прийматиме участь у оздоровчих заходах серед лісових масивів нашої Вітчизни, спрямованих на зміцнення її обороноздатності та покращення генетичного фонду нації.

УНА-УНСО.

Пятдесят третя Заставка

"Лучше со Христом плыть сквозь шторм, чем без Христа по тихим водам."
У мене складається думка, що Господь Бог усім геніальним людям, разом з талантом вкладає і дурість... аби вона вбила свого часу. Знай: твоя смерть у твоїх дурощах! Вони страждають, хворають, одинокі, вмирають. Ось приклад: В. Цой, сів у власний автомобіль, виїхав в дорогу і вбився врізавшись у дорожню машину(яка дурь!). І. Тальков(ця історія може бути не зовсім точною. Знавці нехай поправлять мене!): готовились до виступу троє виконавці, два чоловіки і жінка. Чоловік виходив першим, Тальков його зупинив вимагаючи вступити місце "девушке" Виникла сварка, Тальков першим витягнув зброю і в цілях захисту його суперник теж витягнув зброю але нажав на курок. Справа в тому, що у Ігоря був газовий пістолет, а в його суперника справжній... Згадаємо О. Пушкіна, яка безглузда смерть-дуель... і як не по християнськи! Одна знана мною особисто жінка... прожила 91 рік але отримала удар "інсультом", у своєму віці вона лежала в комі днів ДЕСЯТЬ, вона боролась зі смертю, вона завжди вважала смерть слабкістю людини і навіть позором. Але вбила її все ж таки теж дурість. Вона прожила життя розумно і не самітньо, родила багато дітей... тим то і прожила довго. Вчора я зіткнувся з цікавим явищем: мій вірний ІЕ8 підкачав і я змушений зупинити роботу цього броузера до оновлень(дуже скоро) натомість підміною стала Опера. Зайшовши до свого блогу Оперою, несподівано вискочило жовта картка з блокуванням доступу. Мовляв я застосовую якусь технологію... і мені портал забороняє викладати свою інформацію. Але далі приписочка: можливо у мене броузер Опера в режимі "Турбо" і цей режим я мушу вимкнути. Вимкнувши "Турбо" я знову отримав доступ на свій блог. Дурість чекає і на мого кінця чи "Мудрість і дурість ходять поруч"smile Але в гостях у мене тільки щасливі люди, а вони завжди однакові:
Свідчення у моєму житті присутні постійно. Вже той факт, що я увірував у Господа - саме по собі дивне свідчення. Моє життя з народження неможна назвати щасливим. Я народився у родині, де було четверо дітей; одразу після мого народження батько пішов від родини. Сестра, яка була старша за мене на 20 років, до того вже стала інвалідом - коли їй було 18 років вона втратила обидві ноги і руку в залізничній катастрофі. Іноді у нас вдома була їжа, іноді - ні. Коли мені виповнилося 14 років, померла мати. Через місяць помер і наш батько. Я був у тій квартирі, де він помирав, і бачив його жахливу, повну страждань і безвихідності смерть. У 14 років я став учнем слюсаря на заводі "Арсенал". І закрутилося колесо миру, де було усе, на що багатий цей світ. Але Бог завжди охороняв мене. Я багато разів міг загинути або потрапити до в'язниці але Він вже тоді знав мене, хоча я ще не знав Його. Настав 1993 рок. Він розпочався особливо похмуро. Хоча у мене була родина, були дружина і син, але ми жили кожен своїм життям: я - музикою і друзями, дружина - роботою і подругами. Була повна порожнеча, випиванки і скандали. І коли, здавалося, все йшло до трагічного завершення, з'явився той, Хто змінив, врятував, зцілив і звільнив моє життя(6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки.
7 Не будь мудрий у власних очах, бійся Господа та ухиляйся від злого!
8 Це буде ліком для тіла твого, напоєм для костей твоїх.
(Пр.3:6-8))
. Володарюванню сатани у моєму житті було покладено край, коли я присвятив себе Богові. Можна дуже багато розповідати про нашого Господа Ісуса Христа, але щоб описати всі чудеса і свідчення, які Він зробив за останні сім років мого життя, мені потрібно було б сотні сторінок. Моє сьогоднішнє служіння - це теж диво від Бога. Це служіння Добрій Новині, яку я, як євангеліст, можу нести по всій землі - по Україні, Америці, Африці, Швеції, Норвегії і ще по багатьох країнах, де я був, розповідаючи людям про Христа і у своїх піснях оспівуючи всю Його милість і любов до нас. І нехай "Свято у місті" - таку назву носить моє служіння, буде з кожним, хто почує Добру Новину Господа Нашого Ісуса Христа. Амінь.

«Десять заповідей УНП» від Миколи Міхновського. А ми так живемо?



"Десять заповідей УНП" на рівні із брошурою «Самостійна Україна» стали найвидатнішим твором і спадком Миколи Міхновського, що без сумніву спричинив потужний вплив на становлення, розвиток та формування українського націоналізму. Розроблені вони були особисто Міхновським у 1904 році як своєрідний партійний «кодекс честі» для членів УНП та бажаючих вступити у партію.


Ось ці заповіді (подано в оригіналі):

    1. Одна, єдина, неподільна, від Карпат аж до Кавказу самостійна, вільна, демократична Україна — республіка робочих людей.
    2. Усі люди — твої браття, але москалі, ляхи, угри, румуни та жиди — се вороги нашого народу, поки вони панують над нами й визискують нас.
    3. Україна для українців! Отже, вигонь звідусіль з України чужинців-гнобителів.
    4. Усюди й завсігди уживай української мови. Хай ні дружина твоя, ні діти твої не поганять твоєї господи мовою чужинців-гнобителів.
    5. Шануй діячів рідного краю, ненавидь ворогів його, зневажай перевертнів-відступників — і добре буде цілому твоєму народові й тобі.
    6. Не вбивай України своєю байдужістю до всенародних інтересів.
    7. Не зробися ренегатом-відступником.
    8. Не обкрадай власного народу, працюючи на ворогів України.
    9. Допомагай своєму землякові поперед усіх, держись купи.
    10. Не бери собі дружини з чужинців, бо твої діти будуть тобі ворогами, не приятелюй з ворогами нашого народу, бо ти додаєш їм сили й відваги, не накладай укупі з гнобителями нашими, бо зрадником будеш.

Посол Кацапстана

  • 08.05.11, 16:14
 
10 Заповедей Кацапа в Украине с расширенным толкованием и примечаниями

Его Вяличество Кацап

1 -- Кацап ни когда не должен знать, учить и понимать украинскую речь. В случае если ему удалось путём сложных умозаключений и через множество ссылок на других языках, что-то разобрать- он всё равно должен упрямо твердить даже под пытками, что твая мая не панима.

2 -- Кацап в силу своей исключительности на этой земле должен проповедовать как единственно правильные знания окружающего нас мира, сочинения некоего лысого дядьки из Киева с фамилией БузинаНаОгороде. Остальные тексты знать вредно для тонкой и чувствительной психики кацапа и окацапленных украинцев (хохлы по-кацапски). Исключения можно сделать для таких персонажей украинского фолклора как Колесниченко и Корнилов, ну может ещё конототопской ведьмы -- но с оговорками и дополнениями. 
Истинная история Кацапщины именуемой ими Россия является злом и грозит несчастиями как отдельному кацапу так и всей этой территории. Потому знать её нельзя и в целом смертельно опасно. 

[ Читати далі ]

Чи будете ви брати участь в акції протесту ДЕНЬ ГНІВУ 14 травня?

  • 08.05.11, 15:04
Чи будете ви брати участь в акції протесту ДЕНЬ ГНІВУ 14 травня?

71%, 60 голосів

20%, 17 голосів

8%, 7 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.