хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Пятдесят третя Заставка

"Лучше со Христом плыть сквозь шторм, чем без Христа по тихим водам."
У мене складається думка, що Господь Бог усім геніальним людям, разом з талантом вкладає і дурість... аби вона вбила свого часу. Знай: твоя смерть у твоїх дурощах! Вони страждають, хворають, одинокі, вмирають. Ось приклад: В. Цой, сів у власний автомобіль, виїхав в дорогу і вбився врізавшись у дорожню машину(яка дурь!). І. Тальков(ця історія може бути не зовсім точною. Знавці нехай поправлять мене!): готовились до виступу троє виконавці, два чоловіки і жінка. Чоловік виходив першим, Тальков його зупинив вимагаючи вступити місце "девушке" Виникла сварка, Тальков першим витягнув зброю і в цілях захисту його суперник теж витягнув зброю але нажав на курок. Справа в тому, що у Ігоря був газовий пістолет, а в його суперника справжній... Згадаємо О. Пушкіна, яка безглузда смерть-дуель... і як не по християнськи! Одна знана мною особисто жінка... прожила 91 рік але отримала удар "інсультом", у своєму віці вона лежала в комі днів ДЕСЯТЬ, вона боролась зі смертю, вона завжди вважала смерть слабкістю людини і навіть позором. Але вбила її все ж таки теж дурість. Вона прожила життя розумно і не самітньо, родила багато дітей... тим то і прожила довго. Вчора я зіткнувся з цікавим явищем: мій вірний ІЕ8 підкачав і я змушений зупинити роботу цього броузера до оновлень(дуже скоро) натомість підміною стала Опера. Зайшовши до свого блогу Оперою, несподівано вискочило жовта картка з блокуванням доступу. Мовляв я застосовую якусь технологію... і мені портал забороняє викладати свою інформацію. Але далі приписочка: можливо у мене броузер Опера в режимі "Турбо" і цей режим я мушу вимкнути. Вимкнувши "Турбо" я знову отримав доступ на свій блог. Дурість чекає і на мого кінця чи "Мудрість і дурість ходять поруч"smile Але в гостях у мене тільки щасливі люди, а вони завжди однакові:
Свідчення у моєму житті присутні постійно. Вже той факт, що я увірував у Господа - саме по собі дивне свідчення. Моє життя з народження неможна назвати щасливим. Я народився у родині, де було четверо дітей; одразу після мого народження батько пішов від родини. Сестра, яка була старша за мене на 20 років, до того вже стала інвалідом - коли їй було 18 років вона втратила обидві ноги і руку в залізничній катастрофі. Іноді у нас вдома була їжа, іноді - ні. Коли мені виповнилося 14 років, померла мати. Через місяць помер і наш батько. Я був у тій квартирі, де він помирав, і бачив його жахливу, повну страждань і безвихідності смерть. У 14 років я став учнем слюсаря на заводі "Арсенал". І закрутилося колесо миру, де було усе, на що багатий цей світ. Але Бог завжди охороняв мене. Я багато разів міг загинути або потрапити до в'язниці але Він вже тоді знав мене, хоча я ще не знав Його. Настав 1993 рок. Він розпочався особливо похмуро. Хоча у мене була родина, були дружина і син, але ми жили кожен своїм життям: я - музикою і друзями, дружина - роботою і подругами. Була повна порожнеча, випиванки і скандали. І коли, здавалося, все йшло до трагічного завершення, з'явився той, Хто змінив, врятував, зцілив і звільнив моє життя(6 Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки.
7 Не будь мудрий у власних очах, бійся Господа та ухиляйся від злого!
8 Це буде ліком для тіла твого, напоєм для костей твоїх.
(Пр.3:6-8))
. Володарюванню сатани у моєму житті було покладено край, коли я присвятив себе Богові. Можна дуже багато розповідати про нашого Господа Ісуса Христа, але щоб описати всі чудеса і свідчення, які Він зробив за останні сім років мого життя, мені потрібно було б сотні сторінок. Моє сьогоднішнє служіння - це теж диво від Бога. Це служіння Добрій Новині, яку я, як євангеліст, можу нести по всій землі - по Україні, Америці, Африці, Швеції, Норвегії і ще по багатьох країнах, де я був, розповідаючи людям про Христа і у своїх піснях оспівуючи всю Його милість і любов до нас. І нехай "Свято у місті" - таку назву носить моє служіння, буде з кожним, хто почує Добру Новину Господа Нашого Ісуса Христа. Амінь.
4

Коментарі